Röhöghetsz rajtam, megteheted...Te jobban tudod. Majd igyekszem tanulni tőled.Van olyan ezen a forumon aki tobbet ert a taktikai dolgokhoz a fotelbol, es regota irogatja, h Zizounak nincs elkepzelese, bezzek neki van, azert is van regota a szakmaban.
![]()
Amiket írtam arról meg annyit,hogy ha lenne szemed hozzá akkor értenéd amit írok.....és nem bántásból írom,ez a véleményem....had írjam már le,engedd meg kérlek. Igen, a fotelból írok,ott szoktam ülni,nem állva írok....és igen,nem vagyok edzője a Karakószörcsögnek,bivalybaxnádnak pl, főleg mert ha elmész és megnézed mit teljesítenek a magyar edzők,ki kinek a haveri alapja alapján került be(nálunk a fő instruktor napközis tanárból lett az aki az utánpótlásért felel városi szinten,mert haverja volt az egyik főmuftinak),megnézed milyen elavultak a módszereik,hibajavítás alig,egymást istenítik és védik hogy megmaradjon a poziciójuk,látod hogy szó szerint félnek attól nehogy közéjük jöjjenek azok akik tanultak,intelligensek,mert hamar kibukna hogy ők ehhez nem is értenek,csak haveri alapon kerültek be,vagy régi kiégett labdarúgó volt.....lásd hogy elindult a köpködés több edzőtől,szakkomentátortól dárdaira,storckra is mert eredményt ért el......bezzeg egervári ,mezey meg a slepp évtizedeken át adta el magát holott kur***a nya**kat sem tudnak!!!!! Tönkre tették évtizedek tehetségeit.... Nézd meg az interneten egerváriról készült dokumentumot,ahol bemehetett az öltözőbe a kamera.....hát szánalmas ez az egész amit ez az ember tud erről a sportról....látható,hallható,és igen többet tudok soknál...igen.Ez van,még ha nem is tetszik sokaknak. Az egyik tolvaj ott ül a sport tvben és pénzt kap amiért mondja a semmit.....holott kifosztotta egy város alapjait...a másik egy tanulatlan fogalmatlan,még a szabályokat sem ismerő régi kiégett bútordarab...stb...sorolhatnám ezeket a csőcseléket...sértő ha hozzájuk hasonlít bárki is.
Nem szerettem volna soha sem közéjük tartozni.
Te meg nevess. Azt teszi a többség. Az megy.