Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 11., szerda 12:21

Mukiele elvileg érdekel minket is a fél PL mellett. 10M az ára. Mondjuk jobbhátvéd, illene is a feketeseregbe. De Ő se egy labdazsonglőr.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 11., szerda 11:57

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: Kerdesek reggelre:

Hogy a faszba vihette el 51m fontert a city halandot? Vagy rosszul lattam a szamokat?
Itt akkor nyilván az jatszott, hogy nem hitte, hogy alapkezdokent szamolunk vele, kicsit furcsallom, mert nem a beszari béta gyereknek tűnt...
Elveztem volna, ahogy taposs at magat a barca vedelmen
Azt írják, hogy a Realnak is voltak fenntartásai, de a legfőbb gondot az okozta, hogy itt "csak" egy lesz a sok közül, és Karim formáját látva, fix kezdő pozit nem kaphat.

A Citynél meg akár még vkp-t is faraghat belőle Pep.
Magyarul beszartak. :mrgreen: :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 11., szerda 11:42

Jim írta:
halamadrid írta: Azt írják, hogy Asensiot több mint 6 csapat vinné. Másolhatná Ramost :D.
hogy ingyen megy 1 év múlva? :lol:
nem jó ötlet…
Ja, nem úgy értettem :lol:. Arra gondoltam, hogy ha nem ír alá akkor fix eladjuk.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. május 11., szerda 11:36

Amúgy én totál bajban vagyok az Asensio-féle játekosok helyzetének a megítélésével.

1.Nem szövegel, beugrósnal minőségi.

2.Kezdőnek használhatatlan, nem harcol olyan szinten m, hogy pl akár egy Vinit is kiszorítson a kezdőből.

Olcsó, elvan.

Nyilván a legnagyobb bajaink a Hazard,Bale féle fazonok.

Ezen kívül leszarom a cserepadot, mikor a védelem két szélén gondjaink vannak.
Mendy mellé kell egy jobban támadó fazon aki akár nem annyira beton védekezésben mint a francia és variálni a két embert.Rüdiger-Alaba folog nem oldja ezt meg szerintem.Valami fiatal brazil/argentín tini szélsőt kellene szerezni aki gyors, cselez és jól ad be és érti az összjátékot(amúgy több kívánságom nincs :mrgreen: )

Carvajal oldalán meg súlyos gondjaink vannak. Ő még ha jó formában van sem tud lehúzni egy egész szezont.

Plusz kell MBappe és egy minőségi befejező csatár, Benzema opciónak.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. május 11., szerda 11:26

hehetheoriginal írta: Pont ezert kerdezem, mert alaba eleve ugy jott, hogy nem akar a szelen jatszani.
Ertheto, mert az sokkal nehezebb, többet kell futni, elore hatra tudni jatszani, stb.
Csak ha diktatorikus módon ki lesz rakva, es nem akar ott, akkor az megint problem.

De ertem, hogy ingyen nem akartak a piacon hagyni rudit.
Nálam Rudi biztos pont hátul, gecijó fejjel, labdakihozatalban is, plusz igazi bully arc aki majd szépen a katalán törpéket odébbrakja. Militao jó fit lenne mellé, viszont mindkettőnek kell egy higgadt vezéralkat aki a földön tartja, az meg Alaba. Szóval szépen megy ki az osztrák haver a szélre. :lol:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 11., szerda 11:20

Hogy a faszba vihette el 51m fontert a city halandot? Vagy rosszul lattam a szamokat?
Itt akkor nyilván az jatszott, hogy nem hitte, hogy alapkezdokent szamolunk vele, kicsit furcsallom, mert nem a beszari béta gyereknek tűnt...
Azt írják, hogy a Realnak is voltak fenntartásai, de a legfőbb gondot az okozta, hogy itt "csak" egy lesz a sok közül, és Karim formáját látva, fix kezdő pozit nem kaphat.

A Citynél meg akár még vkp-t is faraghat belőle Pep.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 11., szerda 11:08

halamadrid írta: Azt írják, hogy Asensiot több mint 6 csapat vinné. Másolhatná Ramost :D.
Mendes elkezdett dolgozni a pénzéért.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. május 11., szerda 11:00

hogy ingyen megy 1 év múlva? :lol:
nem jó ötlet…

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 11., szerda 10:41

Azt írják, hogy Asensiot több mint 6 csapat vinné. Másolhatná Ramost :D.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. május 11., szerda 9:57

Anthony írta:
Hamarosan lehet támadni Perezt hogy csak feketéket igazol :lol:

Alaba - Rudi - Militao - ?

Camavinga - Tchouameni - Fede

Vini - Benzema - Mbappe

Már csak 1-2 poszton kell frissíteni :lol:
Ja, Reece James vagy Hakimi jobbosba, elhozzuk Mendyt a Chelseatől és kész a multikulti kezdő 11. :lol:
Afrikai felmenők, brazil barnultak, latínó, arab, hát mi kell még? :lol:
Amúgy anno is vicces volt mikor megtámadták ezzel Perezt :lol:
Kurvára mindegy ki honnan jön, egy brazil is tud nagyobb madridista lenni és megdögleni a mezért mint akármilyen spanyol csodafiú.
Meg lehet nézni, hogy bármelyik brazilunk kb megdöglene a mezért és lehetne ezt még sorolni.

A mentalitás a lényeg és hogy tudja hogy hol van és melyik mezt vehette magára.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. május 11., szerda 9:41

hehetheoriginal írta: Pont ezert kerdezem, mert alaba eleve ugy jott, hogy nem akar a szelen jatszani.
Ertheto, mert az sokkal nehezebb, többet kell futni, elore hatra tudni jatszani, stb.
Csak ha diktatorikus módon ki lesz rakva, es nem akar ott, akkor az megint problem.

Hamarosan lehet támadni Perezt hogy csak feketéket igazol :lol:

Alaba - Rudi - Militao - ?

Camavinga - Tchouameni - Fede

Vini - Benzema - Mbappe

Már csak 1-2 poszton kell frissíteni :lol:

Amúgy a viccen kívül azért szkeptikus lettem volna Haalanddal, egy Barca ellen találkozna a labdával vagy 3-szor egy meccsen.
Nem tudom Karimban még hány év van, de alapból Haaland és Mbappé üti egymást szerintem. Ez nem úgy működik, hogy ketten rúgnak 4 gólt meccsenként. És lehet jövőre szarok lesznek, de itt van Vini meg Rodrygo, őket nem lehet mostmár csak úgy hanyagolni.
Hogy állsz fel? Kinek mi a posztja? Kit hagysz a padon?
Én még azt sem tudom Mbappe hol fog játszani? Csatárként?

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. május 11., szerda 8:51

Most hogy rudi jött, mi a terv? Nem fog mili meg rudi egymasnak orulni, vagy alaba nem fog orulni, szoval vagy megy ki szelre, amit nem akar jatszani mar evek ota, szoval érdeklődve varom mi lesz
Alaba középpályást akart játszani évek óta. Se a balhátvéddel, se a középső védővel nem volt kibékülve, de láthatólag jól tűri. Valaki írta korábban, hogy akár fel is mehetne oda Casemiro helyére. Közelebb lenne a tűzhöz is.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 11., szerda 8:49

Pont ezert kerdezem, mert alaba eleve ugy jott, hogy nem akar a szelen jatszani.

thereisonly1ronaldo

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. május 11., szerda 8:45

Érdekes lesz. A belső védő bizalmi poszt, de nálunk sajnos lesz lehetősége mindenkinek. Alaba meg profi, ha balon lesz, ott fog hajtani.

Gondolom Tchouameni is ezért van jegelve, középen is tud játszani az osztrák.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 11., szerda 8:40

Kerdesek reggelre:

Most hogy rudi jött, mi a terv? Nem fog mili meg rudi egymasnak orulni, vagy alaba nem fog orulni, szoval vagy megy ki szelre, amit nem akar jatszani mar evek ota, szoval érdeklődve varom mi lesz
thereisonly1ronaldo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 11., szerda 8:18

Az arabok vergodeset annyira jo nezni :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 11., szerda 7:23

A Sejk azt állítja, hogy Madridban az ECA meetingen hosszabbítottak Mbappéval, írják a katalánok.
A madridi lapok azt írták, hogy Khelaifinek ugyanoda volt "véletlen" foglalása, mint Mbappénak, aztán a játékos a végén máshova foglalt Hakimiékkal inkább.

:lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 11., szerda 0:44

A jobboldal, na az hiányposzt évek óta. Normális Backup striker szintén.
Persze a jobboldal, de azzal már nem is számolok. :lol: Carvajal valószínűleg jó 1,5 meccsel megint megváltotta a bérletét jövőre, Odri visszajön, aztán valahogy megint kihúzzuk. Mozdítható opció nincs is nagyon, 23-ra mondják a Reece James offenzívát. Valószínűleg 23 lesz az új 22, akkora pletykálnak minden nagyobb megmozdulást. Jobbhátvédet is, Tchouménit is, Haalandot is akkor akarták...

Backup striker már megvan szerintem, Mayoral bizonyított a Getaféban, ingyen nem is lenne rossz üzlet. Egyet mindenképpen takarítani kell a Jovic-Mariano duóból, így nőhet a spanyol létszám is.
De ha ki is tennénk a brazilt a kezdőből akkor is itt van Camavinga. Simán lehozza.
Szerintem Camavinga nem DM, mintha lett is volna régebben olyan cikk/nyilatkozat, hogy elvan ő ott is, de inkább CM. Nekem a játékában is ez látszódik, igazi btb, bőven van agya is a játékhoz, rengeteg forintos labdája volt már, ami kulcspassz volt a gólokhoz. (City ugye legutóbb)

Beszéltük már itt ezt a Modric utódot többször is, de még mindig azt gondolom, hogy nem egy az egyben kell pótolni valakit, csak olyan profilt keresni, mint az előd volt. Lehet, hogy egy Valverde-Tchouméni-Camavinga kp is működőképes lenne, hiába hiányzik a "fehér" ész a kpról. Modric pótolhatatlan lesz, de sok csapatban nincs már klasszikus észjátékos, mással kompenzálják a hiányát.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 10., kedd 23:50

RealAsensio írta:
Jim írta:

nálunk nincs tervben Gnarby? :hmmm:
egyedül Mbappé szerintem kevés lesz előre
ha kettő top játékos jönne, az minőségi ugrást jelentene

:/
No offonse, de komolyan mondom, nem hiszem el, hogy meg mindig ott tartunk, hogy semmibe van veve Rodrygo, meg Vini. Egy ilyen szezon utan… aki belekot Asensioba, azt mondom, oke. De a ket titan mellett Benz, es ehhez a triohoz erkezik Mbappe, ott van meg Hazard is, aki labadozik, na meg a DuaLipa tipro.
Milyen minosegi ugras? Epp azt fogjuk megkapni Mbappe altal, Haaland mar be sem fert a csapatba.
A fiatalok megkaptak a bizalmat, elnek is vele, minek ide hozni egy Gnabryt? Full lutri az egesz. Teljesen felesleges. Mbappe es Haaland, ez a ket jatekos jelent csak biztosan minosegi javulast, utobbi elment a Citybe, maradt a francia. Senki masra nincs szukseg a tamado harmadba. (A tavozok fuggvenyeben termeszetesen valtozhat a dolog, pl RdT ha Mariano es Jovic is lelep, illetve ha Asensio is tavozna).
Hatalmas+

Eleinte nagyon mérges voltam Pérez papára a 19 éves brazilol miatt "kidobott" 125 millió miatt, de ez most mintha kezdene megtérülni (igaz, minimálisan).

Vinidzsí így sem kutya, de még tudna hova fejlődni és ott van még Rodry is, aki szerintem nagyobb tehetség, mint a Punisher. Most pislákol nála valami, reméljük a következő az ő nagy szezonja lesz (persze akkora berobbanás egyáltalán nem valószínű, mint most Vininél, főleg a Teknőc várható érkezése miatt). Ha ezek ketten beválnak felvarratom magamra Pérez nevét. Ha neadjisten Reinier is, akkor havonta 100+ ezret utalok a klubnak.

Az utóbbival való "gazdálkodás" egyébként nagyon felcsesz. Szökőévente egyszer kezd egy német kupameccsen, ezen kívül néha becserélik 5 percre, de hagyjuk ott rohadni, annak ellenére, hogy 40+ volt az ára. Csak nem egy 20 évvel ezelőtti latin-amerikai kiruccanás miatt vette meg FP, szóval jó lenne egy Valencia szinten nézegetni.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 10., kedd 23:22

flori írta:
Halfkey írta: Hiába öreg a CKM, rajtuk kívül van Fede, Cama és lehet marad Ceballos is. 3 posztra 6 ember az kortól függetlenül semmiképp sem hiányposzt.
Pillanatnyilag igen, de önbecsapás, hogy nem hiányposzt.
Jelenleg nem hiányposzt. Nem szorolunk rá, hogy 70-80 millióért idehozzuk, mert van oda 2-3 fix opciónk. Majd ha kell kps, mert se minőségben se mennyiségben nem vagyunk meg akkor költsünk ennyi pénzt középpályásra.

A jobboldal, na az hiányposzt évek óta. Normális Backup striker szintén. Úgy lenne értelme most elhozni sok pénzért, ha eladnánk Casemirót. Amire semmi esély. De ha ki is tennénk a brazilt a kezdőből akkor is itt van Camavinga. Simán lehozza.

Továbbá ha eltekintünk attól, hogy sajnos még jövőre is sűrűn lesz CKM és csak egyiket használnánk közülük akkor is rengeteg verzió van:

Fede Cama Kroos
Fede Case Cama
Fede Cama Ceba
Ceba Fede Kroos
Ceba Cama Kroos
Etc.

Bármelyik verzió versenyképes. És akkor a jövőre még biztos varázsló Modricsot nem is tettem be a képletbe, aki ha adjaisten továbbra se akar megöregedni akkor simán kaphat megint +1 évet.

Valami kreatív Modric játékára - ha félszemmel pislogva és fejenállva nézzük - emlékeztető kpsra tenném félre a nagy lét. Bellinghamet nem láttam sokszor, de őt emlegetik, vagy még bármikor berobbanhat egy új név, Csua se volt sehol tavaly.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: