Tökéletesen fordítva van mint ahogy írod. Pont hogy az emberek többsége nyeli be a média hype-ot,vagyis mint pl neyminél magasabbra teszi a tudását,a viselkedését mint a valós,mivel a média jelenleg az ő ténykedését torzítja el a legjobban a labdarúgók között. A sok torzítás miatt az emberek többsége sem az igazi,valós értékét ismeri meg,hanem azt amit nap mint nap hall,olvas..... Erre "mentem rá", ezért vagyok ez ellen,maga a túlzások,a felszo*pások ellen.....ennek semmi köze ahhoz hogy ki az illető és hol játszik. Itt nem neymar a lényeg,hanem az amit művelnek vele,ahogy TÖBBNEK mutatják be,többnek láttatják mint valójában.Ez lefelé is működik,mint nálunk pepe pl, akit 6 éve egy gyenge,vagy rossz,esetleg középszerűnek tart sok ember,mert a média a rossz oldalát,mindig a negativumokat mutatja be,holott a védő munkája mindenkinél jobb. Nem....nem szeretem pepét mint focistát,mielőtt bárki ezt mondja. Neymarral magával sincsen semmi bajom,hanem a sok kamuval,amitől bűzlik az egész foci és az azt körülvevő médiasz*rkupac.RMCF veled meg felesleges beszélni, minden hsz-edből ömlik, hogy rühelled neymart - magyarul benyelted a média hype-ját és nem a médiát rühelled, hanem az embert - és teljesen blőd dolgokat mondogatsz.
Blőd dolgokat,meg nem szoktam mondani....ezt tudhatod.