VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 5., szombat 11:43

RMCF veled meg felesleges beszélni, minden hsz-edből ömlik, hogy rühelled neymart - magyarul benyelted a média hype-ját és nem a médiát rühelled, hanem az embert - és teljesen blőd dolgokat mondogatsz.
Tökéletesen fordítva van mint ahogy írod. Pont hogy az emberek többsége nyeli be a média hype-ot,vagyis mint pl neyminél magasabbra teszi a tudását,a viselkedését mint a valós,mivel a média jelenleg az ő ténykedését torzítja el a legjobban a labdarúgók között. A sok torzítás miatt az emberek többsége sem az igazi,valós értékét ismeri meg,hanem azt amit nap mint nap hall,olvas..... Erre "mentem rá", ezért vagyok ez ellen,maga a túlzások,a felszo*pások ellen.....ennek semmi köze ahhoz hogy ki az illető és hol játszik. Itt nem neymar a lényeg,hanem az amit művelnek vele,ahogy TÖBBNEK mutatják be,többnek láttatják mint valójában.Ez lefelé is működik,mint nálunk pepe pl, akit 6 éve egy gyenge,vagy rossz,esetleg középszerűnek tart sok ember,mert a média a rossz oldalát,mindig a negativumokat mutatja be,holott a védő munkája mindenkinél jobb. Nem....nem szeretem pepét mint focistát,mielőtt bárki ezt mondja. Neymarral magával sincsen semmi bajom,hanem a sok kamuval,amitől bűzlik az egész foci és az azt körülvevő médiasz*rkupac.

Blőd dolgokat,meg nem szoktam mondani....ezt tudhatod.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 5., szombat 11:36

Remélem Löw szokás szerint eltaktikázza a célegyenesben, aztán jöhet a brazil B - Messi & Di Maria párharc a döntőben, ahol Hulk a valagával lő hármat, JC meg fog minden Messi löketet :mrgreen:

Azért kemény lesz, a legjobb 3 brazil játékosból 2 hiányzik :'(

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 5., szombat 11:32

Bazd Gala... Életembe nem hallodtam ezt a flopperkedett dumát. :D

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 5., szombat 11:22

Galacticos írta:én nem csípem és védeni se akarom, mert tényleg vicc amit sokszor csinál. de ezen a vb-n azért tűrhető ebből a szempontból. a barcában sokkal unszimpatikusabban játszik -és nem azért mert barca hanem mert ott tényleg minden második percbe fetreng-
Pedig a szezon elején tök jónak indult.. Az első meccseken még szó nélkül felállt szinte mindig, nem pofázott a bíróval sem. Aztán ahogy haladtunk előre egyre változott ez sajna.. :hmmm:

Én is utálom amúgy ha fetreng, de nem csak nála, mindenkinél. Meg kéne mutatni a mai focistáknak egy olyan videót Dinhoról meg R9-ről - vagy félve mondom, hogy a régebbi Messiről -, amiben bemutatják csomó góljukat/gólpasszukat/helyzetüket, amik úgy születtek, hogy nem elestek az első érintéstől, hanem futottak tovább.. Nem értem mire jó ez, hogy manapság mindenki egy érintéstől összeseik.

A tegnapi meccs alatt is azon agyaltam már a végére, hogy ha ilyen irányba halad a foci, akkor lassan élvezhetetlenek lesznek a meccsek. Alig volt értelmes játék, mert minden percben valaki fetrengett éppen, és a bírónak háborgott.. A VB egyik legjobb meccse lehetett volna ez a párosítás alapján, ha mindkét csapat a játékra koncentrál inkább, és nem arra, hogy hogy tördelje azt. De sajnos nem így történt..

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 5., szombat 11:16

hehe írta:
Ez a CR-Neymar párhuzam vonás nagyon erőltetett, lesarkított, nem épp a legjobb példa arra hogy alátámaszd az igazad.
indoklás?
Plusz az sem teljesen érthető, mire gondolsz a "nálunk több játékos is..." résznél, mert ilyen alapon, ha bárki életében színészkedett egyszer, azt köpködni kell, és teljesen mindegy, hogy mennyire játszott rá, vagy "milyen mértékben".
pepe, dimaria, csak két játékos, akik nulla kontaktnál fetrengenek. természetesen céronaldo mellett.
Ez olyan, mintha a mustot egy nagyon jó borhoz hasonlítanád. Ha Neymar hasonló személyiségfejlődésen megy majd keresztül mint CR, akkor ugyan olyan indokolatlanul köpködik majd mint a portugált, de amíg utánarúg, könyököl, és minden kontaktnál halált szimulál (ezt szimpátiától függetlenül is látni kell), addig nincs értelme miről beszélni.

Csak kettő? Mindjárt kiderül, hogy igazából a Real Madrid nagyobb színész, mint Neymar...

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 5., szombat 11:10

Géci írta:
hehe írta:fogalomzavarban szenvedsz.
Nem azt mondtam, hogy a vb-n szar... A brazilok meghatározó játékosa... Nem csípem, de ez tény. Tegnap ettől független gyenge volt. Így megfelel?
jajj ezen jót mosolyogtam így ébredés után. :mrgreen:
géci, hehe azt mondta hogy neymar nem flopperkedett (színészkedett) ezen a vb-n.
majd te erre azt írod utána válaszként hogy tegnap pont hogy gyenge volt?! wtf? :mrgreen:

én nem csípem és védeni se akarom, mert tényleg vicc amit sokszor csinál. de ezen a vb-n azért tűrhető ebből a szempontból. a barcában sokkal unszimpatikusabban játszik -és nem azért mert barca hanem mert ott tényleg minden második percbe fetreng-

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 5., szombat 11:06

Pepe, Di María egész madridi pályafutásuk alatt nem színészkedtek annyit, mint Neymar a Konföderácios kupa kezdete óta

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 5., szombat 11:00

Ez a CR-Neymar párhuzam vonás nagyon erőltetett, lesarkított, nem épp a legjobb példa arra hogy alátámaszd az igazad.
indoklás?
Plusz az sem teljesen érthető, mire gondolsz a "nálunk több játékos is..." résznél, mert ilyen alapon, ha bárki életében színészkedett egyszer, azt köpködni kell, és teljesen mindegy, hogy mennyire játszott rá, vagy "milyen mértékben".
pepe, dimaria, csak két játékos, akik nulla kontaktnál fetrengenek. természetesen céronaldo mellett.
Kép
Kép
Kép

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 5., szombat 10:58

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 5., szombat 10:41

kaptak?

lehet, az viszont biztos, h teljesen más a megítélésük. nem?
vmi csak van benne, h köpködik.
ez összetett dolog.

manapság a világ is érzi, hogy valami hiányzik.
a zseni, a született tehetség.
unalmas már messi, unalmas már céronaldo, nem mutatnak semmi újat, csak telepakolják a statlapokat minden évben.
vágyik a világ - még az aberrált, gyűlölködő fele is - egy brazil világsztár támadóra, mert semmilyen más országból nem kapod meg azt - sosem kaptad meg - amit ők képesek adni.
ezérthát jön mindenkit beharangoznak új pelének például.
ronaldo és ronaldinho azért volt annyira felkapva, mert olyan teljesítmény volt mögöttük, ami legendává emelte őket.
lehet, ha pl ronaldo szimulált volna, könnyebben esett volna el, akkor nem rúgták volna agyon, és nem 70%-osan jön madridba, még jobb lehetett volna.
abban is biztos vagyok, hogy céronaldot ezért kerülték el a súlyos sérülések, ő sosem ment inkább tovább, mindig megelégedett a szabadrúgással.

ugyanaz az utálat övezi neymart, mint ami a fiatal céronaldot. teljesen érthető, nincs is ezzel baj, csak mondom, álszent dolog real madrid drukkerként szidni a gyereket, amikor nálunk több játékos ugyanezt csinálja, maximum nem ekkora mértékben.
De ez számomra még undorítóbb.... ahogy ordít mint a sakál vagy mint akit segbek.r három kancigány a földön vergődéssel keverve.
pont erről beszélek. akkor céronaldot is lehetne arconköpni.

döntsétek el.
Kép
Kép
Kép

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 5., szombat 10:39

Ronaldinho meg is érdemelte a sztárolást az első 3 Barcás évében

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. július 5., szombat 10:37

Nemszeretem, ha valaki dobálja magát, de azért ezen belül is vannak szintek ...

Ezzel nem CR-t akarom menteni tényleg, bár gondolom páran úgy is jönnek támadni :)

De ez számomra még undorítóbb.... ahogy ordít mint a sakál vagy mint akit segbek.r három kancigány a földön vergődéssel keverve.
Hát ott szívem szerint arcon köpném az összeset aki ezt teszi...

De mint mondtam az sem oké, ha valaki csak "szimplán" eldobja magát és már keresi a bírót.
Viszont, amit még Neymar és még páran ezenfelül hozzátesznek az valami botrányosan undorító és férfihoz nem méltó.
ZIDANE

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. július 5., szombat 10:32

hehe írta:
és abban is biztos vagyok, h ilyen felszopkodást (ha már annyira népszerű itt) nem kapott soha a büdös életben senki. ennek pedig megvan az ára..
biztos nagyon fiatal voltál még 1996-ban ronaldonál, na meg ronaldinho első 3 barcás événél :D
utóbbi esetben már volt internet mindenütt :mrgreen:
kaptak?

lehet, az viszont biztos, h teljesen más a megítélésük. nem?
vmi csak van benne, h köpködik.

kibaszott sokat színészkedik neymar. ez itt tény.
én nem akarok semmilyen vitába belefolyni, de ezzel sztem nem lehet vitatkozni. ha igen, akkor hagyjuk is.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 5., szombat 10:28

és abban is biztos vagyok, h ilyen felszopkodást (ha már annyira népszerű itt) nem kapott soha a büdös életben senki. ennek pedig megvan az ára..
biztos nagyon fiatal voltál még 1996-ban ronaldonál, na meg ronaldinho első 3 barcás événél :D
utóbbi esetben már volt internet mindenütt :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 5., szombat 10:28

hehe írta:
wxyz írta:CR ugyanaz. Ő is megdolgozott a megbélyegzésért
Neki évek alatt sem sikerült ezt teljesen eltüntetnie
akkor kérdezem, milyen alapon köpködi itt bárki is neymart?
Ezt ne tőlem kérdezd. Én mindenkit "köpködök" aki színészkedik. A mai foci legundorítóbb dolga

Csak azt akarom mondani, ne csodálkozz, ha azt gondolják az emberek, szimulál amikor a földön marad. Én is azt gondoltam elsőnek, hogy színészkedik, időt akár húzni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2014. július 5., szombat 10:30-kor.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. július 5., szombat 10:26

És nem is fogja tudni eltűntetni akkor sem ha lehozza a legszebb csillagot az égről. Van egy barcás haverom és amikor már mindenki elismeri, hogy Neymar sokszor színészkedik és dobja fel magát, mint a pénzérmét nem hiszi el, ő ezt nem látja be, és rögtön jön a kontra, hogy CR ennél sokkal nagyobb színész stb.
Igen, beismerem, beismerjük, hogy az volt, de betegesen 2006 Világbajnokság...még anya is megszólta aki nem ért a focihoz, hogy micsoda színész. Köpedék volt. De sikerült ezt valamennyire levetnie, nem mondom, hogy nem csinálja, de már nem úgy.
Biztos lefogja Neymar is vetni a dolgot... a másik meg az, hogy a sokszor kiáltjuk azt, hogy farkas, miközben nem jön, akkor már nem fogják elhinni nekünk, amikor valóban farkast kiáltunk és jön. EZ a Neymar feldobásához, hogy mindig feldobja magát amikor nem kellene, amikor jogosan esik fel, mert fellökik nem hiszik el neki a bíró.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. július 5., szombat 10:24

picit álszentnek érzem itt a fórumozók 98%-át, mert céronaldo ugyanilyen, sőt talán még rosszabb volt a muban az első 2-3 évében - neymar legalább már itt most egy európai szezon után tud úgy játszani, hogy nem fetreng állandóan feleslegesen -, de céronaldot meg itt bálványozzátok agybafőbe, neymar meg nem több egy köpetnél a szemetekben.

szóval el kéne dönteni
engem speciel tök hidegen hagy, h mit csinált a mu-ban. az fix, h madridban kibaszott sokat változott minden téren.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 5., szombat 10:20

akkor kérdezem, milyen alapon köpködi itt bárki is neymart?
Kép
Kép
Kép

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 5., szombat 10:18

CR ugyanaz. Ő is megdolgozott a megbélyegzésért

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 5., szombat 10:16

wxyz írta:
hehe írta: de szimulálással vádolni ezen a vébén a legnagyobb baromság, brazil válogatott mez van rajta, nem barca.
Ezt saját magának koszönheti. Az utóbbi egy évben szépen megdolgozott ezért a megítélésért
Évekbe fog neki telni mire sikerül ezt megváltoztatnia
picit álszentnek érzem itt a fórumozók 98%-át, mert céronaldo ugyanilyen, sőt talán még rosszabb volt a muban az első 2-3 évében - neymar legalább már itt most egy európai szezon után tud úgy játszani, hogy nem fetreng állandóan feleslegesen -, de céronaldot meg itt bálványozzátok agybafőbe, neymar meg nem több egy köpetnél a szemetekben.

szóval el kéne dönteni
Kép
Kép
Kép

Vissza: