a mi a makkomat?És rendre ez a helyzet, volt jó pár ilyen meccsük a szezonban,jócskán alul lövik az XG-jüket általában.

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. január 6., szerda 23:16
a mi a makkomat?És rendre ez a helyzet, volt jó pár ilyen meccsük a szezonban,jócskán alul lövik az XG-jüket általában.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. január 6., szerda 23:15
Peet te vagy az?alexoxladjackoxi írta: jócskán alul lövik az XG-jüket általában
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. január 6., szerda 23:00
Jajj ne is mondd, én néztem azt a meccset, rendesen idegbe rakott. Szorítok a Napolinak a Serie A-ban, mert nagyon jó focit tolnak, és Gattuso is szimpatikus, de sajnos maguknak köszönhetik ezt a meccset is. Ennyi helyzetből 1 gólt lőni megengedhetetlen, meg is bosszulta magát. És rendre ez a helyzet, volt jó pár ilyen meccsük a szezonban,jócskán alul lövik az XG-jüket általában. Szerintem nem hülyeség ez a modell, jól megmutatja, hogy egy csapatnak mennyi és milyen helyzetei vannak, csak aztán azokat be is kéne lőni. Ez már nem Gattuson múlik. Mondjuk se Mertens se Osimhen nincs náluk meccsek óta. Ja és 24 ezer jöhetett volna mixen, ha nem adják le.'shutterisland írta: napoli meccsrol erdemes osszefoglalot nezni majd.
siman leradiroztak a speziat, begyotortek a golt nagy nehezen aztan kaptak kettot a semmibol, a masodikat emberelonyben raadasul.
mintha valami bunda meccs lenne.
ok sem fognak igy a ligaert menni, pedig pontszamban nem alltak rosszul.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. január 6., szerda 21:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. január 6., szerda 21:02
néztem, tuti bunda'shutterisland írta: napoli meccsrol erdemes osszefoglalot nezni majd.
siman leradiroztak a speziat, begyotortek a golt nagy nehezen aztan kaptak kettot a semmibol, a masodikat emberelonyben raadasul.
mintha valami bunda meccs lenne.
ok sem fognak igy a ligaert menni, pedig pontszamban nem alltak rosszul.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. január 6., szerda 19:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 4., hétfő 12:48
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 4., hétfő 12:45
csatárt én se tudok mondani, de ha már serie-a, aki még ennyi idősen is hozta, az J. Zanetti, 36-37 volt a bl győztes szezonjukban. a csúcsához képest a végén már ő is azért kopott (bár majdnem 41 volt, amikor visszavonult, szóval az extrém hosszú), de nem csatárként ezt a 2-t lehet 1 lapon emlegetni..KAG írta:Kíváncsi vagyok, hogy mikor fog visszaesni.pheco írta: Ce mindket golja szep volt, de a golpasszat erdemes megnezni.
Megmondom őszintén, én nem emlékszem még 1 játékosra, aki ilyen szinten tolta 35-6 évesen még. (támadók között)
Egyértelműen BOAT & GOAT![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. január 4., hétfő 12:03
pedig a mai napig emlékszem, hogy voltak olyanok, akik szerint már akkor lefelé ívelt neki, MIKOR HOZZÁNK IGAZOLT.impossible írta: Prime korszakban sem tolják sokan így mint ahogy Cr. levezet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 4., hétfő 12:01
40 évesen beárazza Messit Amerikában.impossible írta: Prime korszakban sem tolják sokan így mint ahogy Cr. levezet. Ha még ezután visszamegy Portugáliaba/Amcsi/PSG simán benne van, hogy 40 évesen is pályán látjuk.
HozzászólásSzerző: impossible » 2021. január 4., hétfő 12:00
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. január 4., hétfő 10:36
Kíváncsi vagyok, hogy mikor fog visszaesni.pheco írta: Ce mindket golja szep volt, de a golpasszat erdemes megnezni.
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. január 4., hétfő 9:26
Annyi koze lehet van mint Marcelonak a balbekkhez.Swineherd írta:csak köze nincs egy jobb-bekkhez.
HozzászólásSzerző: pheco » 2021. január 4., hétfő 9:22
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. január 3., vasárnap 18:38
Akkor meg be kell rakni jobb szélsőbe. Mehetne LV utódjának.Swineherd írta: Ebben a szar 3-5-2-ben Hakimi is jó játékosnak tűnik.
Amúgy az is, csak köze nincs egy jobb-bekkhez.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. január 3., vasárnap 18:02
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. január 3., vasárnap 17:57
Igen, nezte volnaa padrol ahogy LV jobbhatvedbe oktat. Jol dontott hogy elment.raul 4 ever írta:vihette vóna az inter inkább odrit, jobban jár mindenki. ebbe a szar 3-5-2be futkoshatna kedvére, még lehet jó játékosnak is tűnne. de mind1, mert ha maradt vna Hakimi is annyit játszott vna max mint Odri, vagy 2-3 meccsel többet..sonic írta:
Nem real szint.![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 3., vasárnap 17:17
vihette vóna az inter inkább odrit, jobban jár mindenki. ebbe a szar 3-5-2be futkoshatna kedvére, még lehet jó játékosnak is tűnne. de mind1, mert ha maradt vna Hakimi is annyit játszott vna max mint Odri, vagy 2-3 meccsel többet..sonic írta:Nem real szint.flori írta: Inter wing-back Achraf Hakimi has now scored more Serie A goals (5) than Alvaro Morata (4) this season.![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. január 3., vasárnap 16:28
Nem real szint.flori írta: Inter wing-back Achraf Hakimi has now scored more Serie A goals (5) than Alvaro Morata (4) this season.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. január 3., vasárnap 15:14
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem