Ez ennyi, aki tud az tudrealistahuni írta: Mekkora keresztapa a piával kézben, háttérben BL trófeák meg karácsonyfa.![]()
Na meg a tekintélyt parancsoló haj.![]()

HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. december 24., kedd 13:13
Ez ennyi, aki tud az tudrealistahuni írta: Mekkora keresztapa a piával kézben, háttérben BL trófeák meg karácsonyfa.![]()
Na meg a tekintélyt parancsoló haj.![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. december 24., kedd 11:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. december 20., péntek 14:35
Lehet csak rúgást kapott és zúzódást, amivel akár játszhat is, mert kicsit érzékenyebb és ennyi. Bár a könnyebb bokaficam is ilyen... kinéziós tapasszal megerősítik és mehet.Tottinho írta:Hivataloson még mindig semmi erről, mai edzésen kint volt a többiekkel.Toti írta: hétvége offos neki, bokaficam.
remélem a bilbaot ütjük nélküle is, mert ez a tegnapi x úgy fog sokat érni csak.
militao felkészül.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. december 20., péntek 13:28
Hivataloson még mindig semmi erről, mai edzésen kint volt a többiekkel.Toti írta: hétvége offos neki, bokaficam.
remélem a bilbaot ütjük nélküle is, mert ez a tegnapi x úgy fog sokat érni csak.
militao felkészül.
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. december 20., péntek 13:18
Na jól van.Realista24 írta:
Jordi Alba - Everyone thinks Varane is a saint, but he is not. He said to me, "Rat boy, you don't have a driver's license".![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. december 20., péntek 13:17
Realista24 írta:"Rat boy, you don't have a driver's license".![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 20., péntek 12:55
Jordi Alba - Everyone thinks Varane is a saint, but he is not. He said to me, "Rat boy, you don't have a driver's license".dzsi91 írta:Alapjáraton ,hogy mondhat valaki ilyeneket következmények nélkül? Mourinho ellő egy porquet sajtótájékoztatón és kap egy 3 meccses eltiltást ez az egysejtű meg összevissza pofázhat büntetés nélkül?Realista24 írta: „Nem tudom, hogy Sergio Ramos miért döntött úgy, hogy labdarúgó lesz, amikor mindig mocskosan játszik. Ha én szabálytalankodom, azt nem szándékosan teszem, de ő bármilyen eszközhöz képes nyúlni, és szándékosan arra megy, hogy az ellenfél legjobbját harcképtelenné tegye, ezzel segítve győzelemhez a csapatát. Az egész világ tudja, hogy okozott sérülést Szalahnak a Bajnokok Ligája döntőjében, amivel végül meg is nyerték a trófeát. Azt gondolom, hogy Ramosnak inkább birkózónak kellett volna mennie és nem focistának” –mondta a királyiak kapitányáról Vidal.
Piké mutogathat vippáholynak és ekézheti a szövetséget de az már durva ha valaki szándékosan szed össze egy sárgát időhúzással.
A belem kifordul mindentől ami barszelona.pfej
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. december 20., péntek 12:44
Alapjáraton ,hogy mondhat valaki ilyeneket következmények nélkül? Mourinho ellő egy porquet sajtótájékoztatón és kap egy 3 meccses eltiltást ez az egysejtű meg összevissza pofázhat büntetés nélkül?Realista24 írta: „Nem tudom, hogy Sergio Ramos miért döntött úgy, hogy labdarúgó lesz, amikor mindig mocskosan játszik. Ha én szabálytalankodom, azt nem szándékosan teszem, de ő bármilyen eszközhöz képes nyúlni, és szándékosan arra megy, hogy az ellenfél legjobbját harcképtelenné tegye, ezzel segítve győzelemhez a csapatát. Az egész világ tudja, hogy okozott sérülést Szalahnak a Bajnokok Ligája döntőjében, amivel végül meg is nyerték a trófeát. Azt gondolom, hogy Ramosnak inkább birkózónak kellett volna mennie és nem focistának” –mondta a királyiak kapitányáról Vidal.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. december 19., csütörtök 19:15
És ugye milyenekért maradnak el nála a lapok... Szánalmas.ateeemadrid írta: Suarez alltime top1 fereg
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. december 19., csütörtök 19:06
nem is tudom, hogy felejthettem kiCsabi írta:suarez, helló!?Kerlon írta: ripacsa majom, fej de utálom. mr shakira, jessica alba meg ő.. csodálatosak
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. december 19., csütörtök 18:37
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. december 19., csütörtök 18:31
A gyomrom forog ezektől de tényleg.Realista24 írta: „Nem tudom, hogy Sergio Ramos miért döntött úgy, hogy labdarúgó lesz, amikor mindig mocskosan játszik. Ha én szabálytalankodom, azt nem szándékosan teszem, de ő bármilyen eszközhöz képes nyúlni, és szándékosan arra megy, hogy az ellenfél legjobbját harcképtelenné tegye, ezzel segítve győzelemhez a csapatát. Az egész világ tudja, hogy okozott sérülést Szalahnak a Bajnokok Ligája döntőjében, amivel végül meg is nyerték a trófeát. Azt gondolom, hogy Ramosnak inkább birkózónak kellett volna mennie és nem focistának” –mondta a királyiak kapitányáról Vidal.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. december 19., csütörtök 18:23
Realista24 írta: „Nem tudom, hogy Sergio Ramos miért döntött úgy, hogy labdarúgó lesz, amikor mindig mocskosan játszik. Ha én szabálytalankodom, azt nem szándékosan teszem, de ő bármilyen eszközhöz képes nyúlni, és szándékosan arra megy, hogy az ellenfél legjobbját harcképtelenné tegye, ezzel segítve győzelemhez a csapatát. Az egész világ tudja, hogy okozott sérülést Szalahnak a Bajnokok Ligája döntőjében, amivel végül meg is nyerték a trófeát. Azt gondolom, hogy Ramosnak inkább birkózónak kellett volna mennie és nem focistának” –mondta a királyiak kapitányáról Vidal.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. december 19., csütörtök 18:22
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. december 19., csütörtök 18:02
suarez, helló!?Kerlon írta: ripacsa majom, fej de utálom. mr shakira, jessica alba meg ő.. csodálatosak
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. december 19., csütörtök 17:57
Ekkora oltári nagy baromságot összehordaniRealista24 írta: „Nem tudom, hogy Sergio Ramos miért döntött úgy, hogy labdarúgó lesz, amikor mindig mocskosan játszik. Ha én szabálytalankodom, azt nem szándékosan teszem, de ő bármilyen eszközhöz képes nyúlni, és szándékosan arra megy, hogy az ellenfél legjobbját harcképtelenné tegye, ezzel segítve győzelemhez a csapatát. Az egész világ tudja, hogy okozott sérülést Szalahnak a Bajnokok Ligája döntőjében, amivel végül meg is nyerték a trófeát. Azt gondolom, hogy Ramosnak inkább birkózónak kellett volna mennie és nem focistának” –mondta a királyiak kapitányáról Vidal.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. december 19., csütörtök 17:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. december 19., csütörtök 17:48
ripacsa majom, fej de utálom. mr shakira, jessica alba meg ő.. csodálatosakRealista24 írta: „Nem tudom, hogy Sergio Ramos miért döntött úgy, hogy labdarúgó lesz, amikor mindig mocskosan játszik. Ha én szabálytalankodom, azt nem szándékosan teszem, de ő bármilyen eszközhöz képes nyúlni, és szándékosan arra megy, hogy az ellenfél legjobbját harcképtelenné tegye, ezzel segítve győzelemhez a csapatát. Az egész világ tudja, hogy okozott sérülést Szalahnak a Bajnokok Ligája döntőjében, amivel végül meg is nyerték a trófeát. Azt gondolom, hogy Ramosnak inkább birkózónak kellett volna mennie és nem focistának” –mondta a királyiak kapitányáról Vidal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 19., csütörtök 17:40
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. december 19., csütörtök 8:53
Meredek lesz Casemiro meg Ramos nélkül.Toti írta: hétvége offos neki, bokaficam.
militao felkészül.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem