Nem èrtettelek fèlre.Ha tegnap "talál" egy golt a Wolfsburg,akkor simán találunk mèg egyet mi is.Annyival jobbak voltunk.Ès ezt most nem a gyozelmi mámor mondatja velem.Ez volt tegnap a realitásSzerintem te valamit nagyon félreértettél.![]()

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 13., szerda 13:38
Nem èrtettelek fèlre.Ha tegnap "talál" egy golt a Wolfsburg,akkor simán találunk mèg egyet mi is.Annyival jobbak voltunk.Ès ezt most nem a gyozelmi mámor mondatja velem.Ez volt tegnap a realitásSzerintem te valamit nagyon félreértettél.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 13., szerda 13:17
Nem.rashidm írta:Bemehettek végül az Ultra Sur szurkolói?csabi87 írta:A stadionban meg nagyon jó hangulat volt.Jó volt ez na...
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 13., szerda 13:01
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 13., szerda 12:20
morientes írta:Mièrt?Hadd jojjon csak a city,nekunk fekszik a dolog,a barca,atma,bayern trio meg hadd játsza le egymással.Mert koránt sem biztos hogy a barca megy tovább.A bayern szerintem már naggyábol ott van.Mindenkinek jár a pacsi a clasico meg ez a meccs hatalmas energiákat szabadíthat fel a csapatban... Elődöntőbe mindenképpen a barcát szeretném ha ott lesznek,ha nem akkor meg a bayernt...
Amugy meg,haggyuk már hogy mikor cserèlt,meg kèson cserèlt,ettol perfectebb meccset kb nem igen tudtak volna lehozni.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. április 13., szerda 12:14
Szerintem te valamit nagyon félreértettél.Hiába dolgozta le a csapat a hátrányt,ha egy gólt talál az ellenfél onnantól olyan mintha semmit sem csinált volna.
De az isten szerelmère,nem talált!Sansza se nagyon volt.De ha esetleg mèg is,verunk mèg egyet.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 13., szerda 12:04
Sokszor az alap és kötelező a legnehezebb.miro írta: Továbbjutottunk a Wolfsburg ellen. Ettől tényleg nem kell,ez alap volt és kész.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 13., szerda 12:02
De az isten szerelmère,nem talált!Sansza se nagyon volt.De ha esetleg mèg is,verunk mèg egyet.Hiába dolgozta le a csapat a hátrányt,ha egy gólt talál az ellenfél onnantól olyan mintha semmit sem csinált volna.
Szerintem meg,ha hasra nem is kell,de mindenkèppen megsuvegelendo az a fajta mentalitás,amit kivittek a pályára.EZ a real madrid,nem a multheti.de nem kell hasra esni szerintem ettől a győzelemtől.
HozzászólásSzerző: miro » 2016. április 13., szerda 11:55
Továbbjutottunk a Wolfsburg ellen. Ettől tényleg nem kell,ez alap volt és kész.Remy írta:
Jó, bírom, hogy MINDEN győzelem után ezt le kell írnia valakinek. Mikor essen hasra az ember? Még, ha magunknak is köszönhettük ezt a kiélezett párharcot. 0-2-ről álltunk fel, és tök mindegy, hogy ki volt az ellenfél. 0-2-es hendivel, úgy, hogy az ellenfél az életéért küzd, bármelyik BL-es csapat ellen nehéz 1 meccset úgy lejátszani, hogy megforduljon a párharc.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 13., szerda 11:51
Jó, bírom, hogy MINDEN győzelem után ezt le kell írnia valakinek. Mikor essen hasra az ember? Még, ha magunknak is köszönhettük ezt a kiélezett párharcot. 0-2-ről álltunk fel, és tök mindegy, hogy ki volt az ellenfél. 0-2-es hendivel, úgy, hogy az ellenfél az életéért küzd, bármelyik BL-es csapat ellen nehéz 1 meccset úgy lejátszani, hogy megforduljon a párharc.matador írta: de nem kell hasra esni szerintem ettől a győzelemtől.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 13., szerda 11:48
HozzászólásSzerző: matador » 2016. április 13., szerda 11:42
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. április 13., szerda 11:27
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 13., szerda 11:19
sztem meg azért, mert mindenki a seggén vette a levegőt fél óra után.Ezért vett vissza a brigád szerintem és váltott egy biztonságosabb játékra.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. április 13., szerda 11:08
Én nem voltam ott.rashidm írta:Bemehettek végül az Ultra Sur szurkolói?csabi87 írta:A stadionban meg nagyon jó hangulat volt.Jó volt ez na...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 13., szerda 11:06
Bemehettek végül az Ultra Sur szurkolói?csabi87 írta:A stadionban meg nagyon jó hangulat volt.Jó volt ez na...
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. április 13., szerda 10:59
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. április 13., szerda 10:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 13., szerda 10:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 13., szerda 9:49
HozzászólásSzerző: miro » 2016. április 13., szerda 9:23
Kerlon írta:szeretném megköszönni mironak és rashidmnak, hogy töretlenül hisznek a kedvenc csapatunknak és kiszurkolták a kibaszott elődöntőt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem