Jesé biztos marad jövőre ha Ronaldonak is ad gólpasszokat

HozzászólásSzerző: Jim » 2016. április 16., szombat 17:51
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. április 14., csütörtök 7:32
Jaja. tényleg beszéltek valami sípról.lordgabi írta:Mintha a kommentátor is említette volna?!
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2016. április 14., csütörtök 2:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 14., csütörtök 2:22
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. április 14., csütörtök 1:02
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2016. április 13., szerda 20:19
Szia! Biztos egy életre szóló élmény volt...egyszer én is szeretnék eljutni a Bernabeu-ba...főleg egy ilyen hangulatú meccsre...zidanethegreatest írta:Sziasztok! Már régóta olvasója vagyok a fórumnak de most jött el az ideje a hozzászólásoknak is
A meccshez: kint voltam a stadionban és valóban a füttykoncert után lehetett hallani a sípokat.
Amúgy élőben elképesztő szurkolás volt és oltári hangorkán! Életem meccse volt, utána az utcákon is volt még ünneplés (nem is kevés).
Még több ilyet
HozzászólásSzerző: zidanethegreatest » 2016. április 13., szerda 19:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 13., szerda 17:35
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. április 13., szerda 17:31
Tényleg lehetett hallani valami idegesítő sípot.palesz77 írta:Asszem kéne egy új TV, a fütyülést akkor én sípnak hallottam..Realista24 írta:Milyen síp?
80.000 ember fütyült es üvöltött egyszerre.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. április 13., szerda 17:28
Asszem kéne egy új TV, a fütyülést akkor én sípnak hallottam..Realista24 írta:Milyen síp?
80.000 ember fütyült es üvöltött egyszerre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 13., szerda 17:14
Milyen síp?palesz77 írta:Látom ott voltál, akkor gyors kérdés. Mi a franc volt az a síp, amit végig fújt a közönség, ha a Wolfsburgnál volt a labda? Bevitte magával egy csoport, és ők nyomták, vagy a stadionban osztották, vagy hogy volt ez? A vuvuzela ehhez képest semmi volt komolyan..Realista24 írta:Ennél többet ok sem tudtak volna tenni mivel piro nem vihető be. Előkep lehetett volna egész stadionos talán de igy legalabb nyugodtan tudtam szemből fotózni :Đ
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. április 13., szerda 17:14
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. április 13., szerda 17:00
Látom ott voltál, akkor gyors kérdés. Mi a franc volt az a síp, amit végig fújt a közönség, ha a Wolfsburgnál volt a labda? Bevitte magával egy csoport, és ők nyomták, vagy a stadionban osztották, vagy hogy volt ez? A vuvuzela ehhez képest semmi volt komolyan..Realista24 írta:Ennél többet ok sem tudtak volna tenni mivel piro nem vihető be. Előkep lehetett volna egész stadionos talán de igy legalabb nyugodtan tudtam szemből fotózni :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 13., szerda 16:55
Ennél többet ok sem tudtak volna tenni mivel piro nem vihető be. Előkep lehetett volna egész stadionos talán de igy legalabb nyugodtan tudtam szemből fotózni :ĐBerti írta:Bilbaoban egy sima bajnokin ez megy.hunmadridista írta:Amúgy brutális, hogy a közönség mit lenyomott tegnap...hideg rázott a tv előtt...csípném ha mindig ilyen katlant tudnánk csinálni![]()
Viccet félretéve, nem igazán jutott eszembe olyan alkalom, amikor ennyire támogatta volna a stadion a játékosokat. Le a kalappal.
Mi lett volna, ha még egy Ultra Sur is ott feszített volna a kapu hátánál.
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 13., szerda 15:31
Bilbaoban egy sima bajnokin ez megy.hunmadridista írta:Amúgy brutális, hogy a közönség mit lenyomott tegnap...hideg rázott a tv előtt...csípném ha mindig ilyen katlant tudnánk csinálni
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2016. április 13., szerda 14:27
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 13., szerda 14:24
Na mondjuk ezen lehetne változtatni.dzsi91 írta:Igazából az idegenben lőtt gól még védhető, de ha egy párharc nem dől el 180 perc alatt, akkor abban az utsó fél óra ráadásban ne legyen már idegenben lőtt gól, az tiszta szopás a hazai csapatnak, kapnak 1 gólt és akkor rúgjál 2őt 20 vagy 15 vagy 10 perc alatt...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 13., szerda 14:17
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 13., szerda 14:11
Hát pedig sokszor szentsègeltem mikor megoltèk a focit,hogy majd akkor a tiziket jobban birják idegekkel.Sokszor be is jott nekik.de hogy lehet direktbe a 11esekre játszani? annál nagyobb lutri nem nagyon van.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. április 13., szerda 14:07
Nézd vissza a 2003-as bl döntőt.Toti írta:de hogy lehet direktbe a 11esekre játszani? annál nagyobb lutri nem nagyon van.
Jelenlévő fórumozók: 38 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem