BlancoMark írta:
A problema, hogy Magyarorszagon se igazi szocialdemokrata, se igazi konzervativ part nincsen. Csak elozo szazadban ragadt korrupt, hatalomehes orultek.
Adom
Én kívülálló vagyok, Magyarországon végeztem az egyetemet, de már 10 éve nem ott élek.
Nyilván a fidesznek szurkoltam én is, de sajnos a 2/3-ad elvette az eszüket. Úgy tűnik soha egyetlen pártnak sem kellene 2/3-adot kapnia.
Igazából azt is tudom, amit talán nem mindenki: 98-02 között elkövették azt a hibát, hogy a kormányzás alatt nem biztosították be magukat: nem tettek mindenhova saját embereket, nem biztosították be magukat, ennek meg is itták a levét. Lehet most akarták ezt bepótolni..
A 2/3-al viszont akkorát nyertek, hogy ezek után sokkal nyugodtabban viselkedhettek volna, ezzel szemben ment az ész nélküli migránsozás (lvégülis ez ehet sok szavazatot hozott nekik), az ellenzék, a tűntetők besározása, a bayerzsoltizmus elterjedése..
A mostani választásookon is simán jobban szerepeltek volna, ha visszafogottabb hangnemben kommunikálnak.
Amit megint nem értek, az Budapest: egy országos 2/3-os párt egy lefáradt arcú, 71 éves bunkón viselkedő, mindenkit lenéző Tarlóssal akar nyerni, nincsen egy fideszes erős emberük a fővárosban, LOL
Nyilván minden kormánypártnak maga felé fog nyúlni a keze, de azért vannak szintek, és szintek a mutyiban is, és az "aki nincs velünk, az ellenünk" hozáállás is kicsit problémás.