Ott a pontfilatáska írta:Messi?Realista24 írta: Játékosedzőről már hallottam, de sportigazgató edzőről még nem![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 19., csütörtök 21:06
Ott a pontfilatáska írta:Messi?Realista24 írta: Játékosedzőről már hallottam, de sportigazgató edzőről még nem![]()
![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. május 19., csütörtök 21:04
Messi?Realista24 írta: Játékosedzőről már hallottam, de sportigazgató edzőről még nem![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. május 19., csütörtök 21:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 19., csütörtök 20:55
Játékosedzőről már hallottam, de sportigazgató edzőről még nemsebydani írta:Imádom. Látom magam előtt ahogy izzadnak, annyira nevetségesRealista24 írta:
This includes: the decision of the coach next season, the signing of the players he and the PSG board believe fit and receive a huge bonus. @EduAguirre7![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. május 19., csütörtök 20:50
Imádom. Látom magam előtt ahogy izzadnak, annyira nevetségesRealista24 írta:This includes: the decision of the coach next season, the signing of the players he and the PSG board believe fit and receive a huge bonus. @EduAguirre7Realista24 írta: PSG have even offered Mbappé to be the OWNER of their sporting project.
@EduAguirre7
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 19., csütörtök 20:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 19., csütörtök 18:55
This includes: the decision of the coach next season, the signing of the players he and the PSG board believe fit and receive a huge bonus. @EduAguirre7Realista24 írta: PSG have even offered Mbappé to be the OWNER of their sporting project.
@EduAguirre7
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 19., csütörtök 18:16
20 évre kötötték a szerződést.Ladislao Suarez írta: A Real Madrid hosszútávú szerződést kötött a Sixth Street globális befektetési céggel és a Legends nevű prémium élményekkel foglalkozó vállalattal, hogy segítsenek Bernabéu stadiont üzemeltetni. Rendezvények, üzletek üzemeltetése stb. Tulajdonképpen optimalizálni a stadion kihasználtságát. Elvileg valami 360 millió eurós bevétel származik majd ebből. Lesz pénz lóvéra.![]()
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. május 19., csütörtök 18:09
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 19., csütörtök 14:25
azt mar minden oldalrol megcafoltak. klub is , ugynok is. elvileg egy forditasi hiba volt csakh3x0r írta:Nem igy akarjak Messit Miamiba csabitani?RealAsensio írta:
A kovetkezo ajanlat az lesz, hogy a nevere iratjak a klubot, ha ez sem eleg, megteszik Dubai hercegenek.ilyen egy csovesbanat klubot mint a psg pfff
Mintha valami olyasmit olvastam, hogy megkapna a reszvenyek harmadat, ha oda megy.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. május 19., csütörtök 14:03
Nem igy akarjak Messit Miamiba csabitani?RealAsensio írta:A kovetkezo ajanlat az lesz, hogy a nevere iratjak a klubot, ha ez sem eleg, megteszik Dubai hercegenek.Realista24 írta: PSG have even offered Mbappé to be the OWNER of their sporting project.
@EduAguirre7
![]()
![]()
![]()
ilyen egy csovesbanat klubot mint a psg pfff
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. május 19., csütörtök 13:56
A kovetkezo ajanlat az lesz, hogy a nevere iratjak a klubot, ha ez sem eleg, megteszik Dubai hercegenek.Realista24 írta: PSG have even offered Mbappé to be the OWNER of their sporting project.
@EduAguirre7
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 19., csütörtök 12:54
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. május 18., szerda 19:30
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2022. május 18., szerda 19:10
Hát ez nem jó hír szerintem.. Nagyon szeretem én is Marcelot, mint ahogy anno Iscot vagy Balet is szerettem (na jó a kis brazilt nyilván az utóbbi kettőnél sokkal jobban). De most nem nagyon férne már be a keretbe se. Bár akkor számoljunk: BIZTOS OUT Isco, Bale, Jovic/mariano (vagy mindkettő), Lunin (kölcsön) kérdéses : Marci, Vallejo, Asensio az legrosszabb esetben 4 tuti távozó, inkább 5 míg érkezők kb : Biztos: Rudiger, Odri vissza (legalábbis remélem), Mbappe (őt már ide venném), Ospina, kérdéses: Fran garcia, csumuluncsu (nem tudom a nevét leírni), +Borja Mayoral/RDTPad'em írta:Ráadásul:kodo írta:| Marcelo's agent met with Real Madrid's representatives this morning. They made the first contacts to keep Marcelo for another year. @SQuirante
Imadom Marcelot, de rohadt nagy luxus lenne ez.
Marcelo has Ancelotti's approval to STAY at Real Madrid. @diarioas
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 18., szerda 18:36
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. május 18., szerda 18:12
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 18., szerda 16:58
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 18., szerda 16:39
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 18., szerda 16:22
Ráadásul:kodo írta:| Marcelo's agent met with Real Madrid's representatives this morning. They made the first contacts to keep Marcelo for another year. @SQuirante
Imadom Marcelot, de rohadt nagy luxus lenne ez.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem