HozzászólásSzerző: Marci77 » 2018. január 8., hétfő 12:14
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 8., hétfő 10:53
sebydani írta:Hiába árulod magad, nem akar olyan listát mint a tiéd. Én már becserkésztem Gergőt annak idején Flume, nemrég meg Sascha Braemer zenéivel.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 8., hétfő 10:40
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 8., hétfő 10:38
Na ezt mar szeretemd.gergo írta:J. Cole - No Role Modelz
Az albumról volt itt már korábban szó, ezt még nem láttam külön linkelve.
Eddig csak annyit tudtam a srácról, hogy létezik, de nem hallgattam, ez is egy Spotify lejátszási listán jött szembe. Szerzett az öreg egy új hallgatót
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2018. január 8., hétfő 9:04
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 7., vasárnap 14:59
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2018. január 4., csütörtök 19:15
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2018. január 2., kedd 15:18
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. január 2., kedd 11:53
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 1., hétfő 11:33
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 28., csütörtök 22:56
En a lelépés számlálót nyomnám be pár perc utánsebydani írta:Köszi Süti koma. Jó hogy mondod, be is nyomom majd a lépésszámlálótSüti írta: Saschához jó szórakozást, lemozgatja a karárcsonyi bejglit rendesen, az biztos.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 28., csütörtök 22:34
Köszi Süti koma. Jó hogy mondod, be is nyomom majd a lépésszámlálótSüti írta: Saschához jó szórakozást, lemozgatja a karárcsonyi bejglit rendesen, az biztos.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 28., csütörtök 22:16
Viszi a rózsaszínt, és meghívhatod egy Cosmopolitanre.sebydani írta: Bár ha elhozná pheco a James mezét nekem őt is meghívnám valamire
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 28., csütörtök 21:36
Hozz egy telefont rajta a zenékkel és egy fülest holnap éjfélig az Akváriumba. Amilyen állapotban én leszek, olyan minőségű reviewt írok mint Remy filmkritikát, aztán összevetjük a te véleményeddeld.gergo írta:Egy jó kis Taylor Swift album-review session-re bármikor kapható vagyok![]()
![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. december 28., csütörtök 21:33
Egy jó kis Taylor Swift album-review session-re bármikor kapható vagyoksebydani írta:Gergő innunk kéne valamit![]()
HozzászólásSzerző: hala real » 2017. december 28., csütörtök 21:31
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 28., csütörtök 21:28
Először Flume most meg ez..d.gergo írta:Mikor a múltkor linkelted, belehallgattam a munkásságába, nem ismertem korábban, nagy tanár
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. december 28., csütörtök 21:27
pheco írta:Csak, hogy tudjam melyik helyet kell elkerulni
B.zikSeraf írta:ja, hogy nem Paddy and The Rats-t linkeltél, akkor nem.
Mikor a múltkor linkelted, belehallgattam a munkásságába, nem ismertem korábban, nagy tanársebydani írta:Amúgy meg jöttem elnyomni ezt a valamit igazi zenével. HolnapValaki csatlakozik?
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 28., csütörtök 21:23
Hol lesz?sebydani írta:Ő még fórumozik?Seraf írta: AK26 - EGYEDÜL | OFFICIAL MUSIC VIDEO |
mostmár, hogy nem RTM-esek talán már kanyenak se sír mindig a szája ha linkelve van![]()
![]()
Amúgy meg jöttem elnyomni ezt a valamit igazi zenével. HolnapValaki csatlakozik?
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. december 28., csütörtök 21:16
ahasebydani írta:Amúgy meg jöttem elnyomni ezt a valamit igazi zenével. HolnapSeraf írta: AK26 - EGYEDÜL | OFFICIAL MUSIC VIDEO |
mostmár, hogy nem RTM-esek talán már kanyenak se sír mindig a szája ha linkelve vanValaki csatlakozik?
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem