Serie A

Foci a Real Madridon túl...
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 12., kedd 17:49

A Milan annyira elégedett Brahimmal, hogy már most leül tárgyalni a Reallal, hogy még egy évig ott lehessen, B verzió, adnak érte 25 milliót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 10., vasárnap 15:25

alexoxladjackoxi írta:
Kerlon írta: A Róma is ezt csinált. Ment a tessék most játsz te, rúgj gólt te, mi meg csak "védekezünk". Be is szopták egy x-szel.
Igen, de a Romával kapcsolatban nem is elvárás, hogy páholja el az Intert. Vagy legalábbis szerintem az Inter papíron sokkal erősebb csapat, és nekik a bajnoki címért kell küzdeni ilyen kerettel és anyagi háttérrel, ellenben a Roma nem hiszem, hogy beleszólhat, még akkoris, ha most egész jól állnak. Ennyire ne álljon már be valaki bunkerba 1 gólos vezetésnél, ha bajnok akar lenni. Vagy álljon, de akkor húzzák is ki, de basszus ez az Inter minden meccsen kettessével nyeli a gólokat. Meg bírom ezt, hogy már eleve úgy kezdik a meccset, hogy adnak 1-2 gólt az ellenfélnek, aztán Conte befeszülve hozza be Sanchezéket a padról. :lol: Mert ugye nem egyszerűbb lenne normális támadó szellemben kezdeni és időben lezárni egy mérkőzést... Persze itt most már nem csak a mairól beszéltem.
olaszoknál furcsa helyzetben vok, milant mindig is nem szerettem, Juve közömbös/inkább nem, a triplázó Zsozé-Inter miatt inkább, de ez a nyomi Conte vicc. felküldi úgy a csapatát mindig mint a péezzsé 6-1 után a bárka ellen, azt csodálkozik h sz@r ízű a palacsinta. ezt csinálta a chelseanél is a végén. nyomatja ezt a rettenetesen korlátolt 3-5-2-t... mind1, a betojisága miatt az internek se tudok drukkolni, igazából mind1 is az egész serie-a nekem, de contét savazni néha belenézek. nem csípem a munkásságát, mert amíg megy a szekér, elvan, de kilépni a komfortzónából nem tud/alapból olyan dolgokhoz nyúl ha kezd kicsúszni a kezéből a téma, hogy csak röhögni tudok rajta..
szal forza Lazio :D
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. január 10., vasárnap 15:00

Kerlon írta: A Róma is ezt csinált. Ment a tessék most játsz te, rúgj gólt te, mi meg csak "védekezünk". Be is szopták egy x-szel.
Igen, de a Romával kapcsolatban nem is elvárás, hogy páholja el az Intert. Vagy legalábbis szerintem az Inter papíron sokkal erősebb csapat, és nekik a bajnoki címért kell küzdeni ilyen kerettel és anyagi háttérrel, ellenben a Roma nem hiszem, hogy beleszólhat, még akkoris, ha most egész jól állnak. Ennyire ne álljon már be valaki bunkerba 1 gólos vezetésnél, ha bajnok akar lenni. Vagy álljon, de akkor húzzák is ki, de basszus ez az Inter minden meccsen kettessével nyeli a gólokat. Meg bírom ezt, hogy már eleve úgy kezdik a meccset, hogy adnak 1-2 gólt az ellenfélnek, aztán Conte befeszülve hozza be Sanchezéket a padról. :lol: Mert ugye nem egyszerűbb lenne normális támadó szellemben kezdeni és időben lezárni egy mérkőzést... Persze itt most már nem csak a mairól beszéltem.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. január 10., vasárnap 14:43

A Róma is ezt csinált. Ment a tessék most játsz te, rúgj gólt te, mi meg csak "védekezünk". Be is szopták egy x-szel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. január 10., vasárnap 14:41

Az Inter megszerezte a vezetést, Conte papa aztán gondolt egyet, hogy na most akkor kezdjünk el úgy bekkelni, mintha kettős emberhátrányba lennénk. Természetesen meg is lett az eredménye. :roll: Magának köszönheti, ha nem lesznek bajnokok. Pedig én kiégek, ha ez a Milan végigviszi, de a Juve se legyen már, mert rohadt unalmas. :lol:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. január 10., vasárnap 13:57

'shutterisland írta: inter meccs olasz szinten nagyon jo, erdemes belenezni.
Jónak mondjuk nem mondanám, néha olyan, mint az óvis foci. Mindenki a labdára megy. A Róma meg nevetségesen gyenge a második félidőben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. január 10., vasárnap 13:55

inter meccs olasz szinten nagyon jo, erdemes belenezni.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. január 10., vasárnap 13:55

Hakimi kis gólt rúgott megint, 6 gólos. Mint bármelyik szélső támadónk. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
K

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 9., szombat 22:08

Pad'em írta: Nálam jövőre mindenképp kerettag lenne. Asensio, LV, Vini out, be is férne. De ahhoz új edző is kéne, mert Zidane nem fogja használni, akármit hoz idén.
meg Isco is mehet isten hírével, de igen.. lehetne a kövi Ödegaard, valszeg annyi jutna neki is, mint a norvégnak.. kár.. (bár inkább maradjon ZZ :D )

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. január 9., szombat 21:58

raul 4 ever írta:
Pad'em írta: Brahim ma csatár mögött, asszisztka nem is volt rossz

https://twitter.com/Sachk0/status/13480 ... 70720?s=20
ha van rá lehetőségem, nézem amikor játszik.. nem hinném h rossz lenne, ha visszakerülne.. sztem nem csak szeme, esze, még sebessége is van... mondjuk most pont az osasuna meccset nézem, de lehet jobban járnék a milánnal? :)
Nálam jövőre mindenképp kerettag lenne. Asensio, LV, Vini out, be is férne. De ahhoz új edző is kéne, mert Zidane nem fogja használni, akármit hoz idén.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 9., szombat 21:50

Pad'em írta: Brahim ma csatár mögött, asszisztka nem is volt rossz

ha van rá lehetőségem, nézem amikor játszik.. nem hinném h rossz lenne, ha visszakerülne.. sztem nem csak szeme, esze, még sebessége is van... mondjuk most pont az osasuna meccset nézem, de lehet jobban járnék a milánnal? :)

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. január 9., szombat 21:35

Brahim ma csatár mögött, asszisztka nem is volt rossz

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. január 7., csütörtök 11:24

kodo írta: Ibra nelkul az idei bajnokságban 7 gyozelem 2 dontetlen 1 vereseg, ebben mar bent van a tegnapi juve elleni.
Ibraval ez 4-2-0, szerintem Ibra nélkül is stabil a csapat.
Egyszerűen a juvenak a hiányzók ellenere is mély a kerete olasz szinten, belefert hogy Moratat, Cuadradot es Sandrot nélkülözni kellett, mig a Milan nem birja el 4-5 kezdojátékos hiányát.

Persze Ibra sokat dobott volna tegnap a csapaton, de nem olyan egyszerű a sztori hogy ha van Ibra jo a Milan, ha nincs Ibra szar a Milan.
+1

Persze kellett volna egy Ibra villanás tegnap, de szerintem kevés lett volna.

Lehet van Ibra, akkor CR is jobban pörög még ennél is, aztán nem marad ő se gól nélkül.

Szép gólok voltak amúgy a meccsen, Chiesa mindkét gólja, valamint a Milan egyenlítő gólja is. Mondjuk mindháromnál azért elővehető a védelem, mert Theo barátunk pl Chiesa első góljánál kocogott az olasz után kb, a másodiknál meg méterekre állt tőle amikor átvette a labdát a 16-os vonalán. Milan gólnál szintén mindenhol voltak a védők, csak a helyükön nem. :D

Amúgy inkább egy jó Milan legyen a BL-ben, mint ez a beszari Inter, vagy az ilyen-olyan Roma pl.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2021. január 7., csütörtök 10:09

Ibra nelkul az idei bajnokságban 7 gyozelem 2 dontetlen 1 vereseg, ebben mar bent van a tegnapi juve elleni.
Ibraval ez 4-2-0, szerintem Ibra nélkül is stabil a csapat.
Egyszerűen a juvenak a hiányzók ellenere is mély a kerete olasz szinten, belefert hogy Moratat, Cuadradot es Sandrot nélkülözni kellett, mig a Milan nem birja el 4-5 kezdojátékos hiányát.

Persze Ibra sokat dobott volna tegnap a csapaton, de nem olyan egyszerű a sztori hogy ha van Ibra jo a Milan, ha nincs Ibra szar a Milan.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. január 7., csütörtök 9:41

Durva h a Milan tavaly marcius ota tegnap kapott ki eloszor a bajnoksagban. Majdnem egy evig veretlenek maradtak :taps: De azert azt latni h Ibra nelkul nem megy nekik. :roll: Remelem nem hullanak szet es legalabb a BL hely meglesz nekik.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. január 7., csütörtök 8:06

alexoxladjackoxi írta: Láttam már itt párszor negatív kontextusban ezt a bizonyos XG-mutatót, talán pont tőled is, de nem értem miért. Jól rámutat az adott meccs képére, de legalábbis, hogy kinek volt több, és jobb minőségű helyzete.
Igen, tőlem is. Abszolút semmi gondom az advanced statisztikai mutatókkal egyébként, én csak azon szoktam nevetni amikor annyiból áll a szakértők meccs elemzése, hogy kinek mennyi az xG-je, mert épp van valami statisztikai portálra előfizetésük ahelyett, hogy az összefoglalót megnéznék legalább :kalapos:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. január 7., csütörtök 0:04

illgner írta:
Pad'em írta:

Én nemes egyszerűséggel annyira lennék kiváncsi, hogy miapicsa ez az XG? :lol:
Lényegében modellezik a különféle lövőhelyzeteket, hogy abból mennyi gól születik, és így adnak egy értéket minden lövésnek és fejesnek, hogy abból mekkora eséllyel születik gól. Pl. a 11-esek xg-értéke 0,77, mert átlagban 100 büntetőből 77-et rúgnak be. Ha ziccerben lő valaki kapura, akkor az durván olyan 0,3-0,5-ös mutató, a ziccer minőségétől függően, de a távoli lövéseknél nyilván jóval alacsonyabb, ott akár lehet 0,02-es értéke is egy lövésnek, ami azt jelenti, hogy minden ötvenedik kísérlet megy be abból a lövőhelyzetből.
Jeeez, gracias :agree: Statisztikát nézve inkább maradok annyinál, hogy nyertünk e vagy nem :lol:

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2021. január 6., szerda 23:58

Pad'em írta:

Én nemes egyszerűséggel annyira lennék kiváncsi, hogy miapicsa ez az XG? :lol:
Lényegében modellezik a különféle lövőhelyzeteket, hogy abból mennyi gól születik, és így adnak egy értéket minden lövésnek és fejesnek, hogy abból mekkora eséllyel születik gól. Pl. a 11-esek xg-értéke 0,77, mert átlagban 100 büntetőből 77-et rúgnak be. Ha ziccerben lő valaki kapura, akkor az durván olyan 0,3-0,5-ös mutató, a ziccer minőségétől függően, de a távoli lövéseknél nyilván jóval alacsonyabb, ott akár lehet 0,02-es értéke is egy lövésnek, ami azt jelenti, hogy minden ötvenedik kísérlet megy be abból a lövőhelyzetből.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. január 6., szerda 23:50

alexoxladjackoxi írta:
sebydani írta:

Peet te vagy az? :kalapos:
Nem, de arsenalosként az ő anyatejét szívom magamba, szóval ne csodálkozz. :D Viccet félretéve szerinted hülyeség ez a statisztika? Láttam már itt párszor negatív kontextusban ezt a bizonyos XG-mutatót, talán pont tőled is, de nem értem miért. Jól rámutat az adott meccs képére, de legalábbis, hogy kinek volt több, és jobb minőségű helyzete. Az már egy más lapra tartozik, hogy ebből mennyit értékesítenek. Megnéztem, ma a Napoli 4.01-re lőtt 1 gólt. Parádés helyzetkihasználás. :lol:
Én nemes egyszerűséggel annyira lennék kiváncsi, hogy miapicsa ez az XG? :lol: különböző fórumokon bele bele futok, de annyira azért nem érdekelt, hogy rákeresek. PL-esek emlegetik mint a szent grált, úgy hisznek benne. Mit mutat ki? Vagy ez Pep kódneve? Van Dijkot kicselezte már? Biztos én vagyok az ostoba, meg a Real is hülye, hogy az XG-k helyett BL-ekkel foglalkozott az utóbbi időben, de most talán kiderül miabré ez :lol:

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. január 6., szerda 23:43

sebydani írta:
alexoxladjackoxi írta: jócskán alul lövik az XG-jüket általában
Peet te vagy az? :kalapos:
Nem, de arsenalosként az ő anyatejét szívom magamba, szóval ne csodálkozz. :D Viccet félretéve szerinted hülyeség ez a statisztika? Láttam már itt párszor negatív kontextusban ezt a bizonyos XG-mutatót, talán pont tőled is, de nem értem miért. Jól rámutat az adott meccs képére, de legalábbis, hogy kinek volt több, és jobb minőségű helyzete. Az már egy más lapra tartozik, hogy ebből mennyit értékesítenek. Megnéztem, ma a Napoli 4.01-re lőtt 1 gólt. Parádés helyzetkihasználás. :lol:

Vissza: