Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...
Halfkey

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. január 3., kedd 19:59

hehetheoriginal írta: Mint focista, nem a megnyert cimek alapjan, es nalam, nem nalatok :kalapos: :
ronaldinho, romario, rivaldo, robben, garrincha, iniesta (talán), yayatoure, vieira, kocsis, bozsik, van basten, albert, robertocarlos, cafu, danielalves, marcelo, ramos, maldini, nesta/cannavaro(talán), zico, raul. Igy elsore, aki hirtelen eszembe jutott. (Meg mielott: mindet lattam jatszani, nyilvan nem eloben :kalapos: )
És akkor még nincsenek benn a kapusok, akik a posztjukon boven a korszakos legjobbak voltak, nincs benn egy csomo korszakos legenda vedo pl, aztan a korszakos valogatottak, pl nemet valogatottak a 70es evekbol, vagy akar rijkaard, aki hasonlo poszt volt, mint modric, csak nagysagrendekkel fizikalisabb es dinamikusabb, lehetne még sorolni.
Mint focisták. De ha beszamitom a megnyert cimeket a palyafutas soran, akkor nyilvan mas a leányzó, de akkor sincs nalam modric 10ben. Kizárt.
All time valaha 10 legjobb játékos közt modric? Aki evekig egy tottenhamben jatszott mar huszonevesen?
Szubjektiv a lista, oke, szived joga, de objektiven nezve, kizart, lehetetlen. Szerintem.

1-2 néven nyilvan lehet vitatkozni, de nalam modric mindig is a jo eros felsokozep kategoria volt, teszi a dolgát altalaban mindig, jo stabil modon, nem tul sok extra kiemelkedő dologgal, es über teljesitmennyel, ami a teljes palyafutast illeti. En pl pirloval vagy seedorffal tennem egy lapra, ők meg ugye nem fernek be egyértelműen a top10be vagy 20ba.

Johetnek a downvote, ti elfogult pillanatrabjai :kalapos:
Az elejével tökre egyetértek.

Aztán jön a semmiből egy felső közép kategória, és tökönszúrod az érvelésed :D

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: füst » 2023. január 3., kedd 19:53

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: igy van, pont ezert nem lehet sehol se top TOP!!!!! 10!!!!!-be tenni.
A 10 valaha volt legjobb jatekos!!! Gondoljunk mar bele....
Modric?
No fuckin way.
Van definíciója ennek?
Eleve olyan nagy a múltja a focinak, hogy talán egy top100as listával, sorrend nélkül lehetne kiegyezni.

Tízet választani ekkora meritesbol objektíven nem lehet.
Végre. :D

Nagyon várom már hogy meglett emberek ne akarjanak játékosokat rangsorolni mint gyerekek az autóskártyákat. Nincs egzakt mérőszám, minden okfejtés értelmetlen.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 3., kedd 19:44

pont hulyen nez ki, hogy barcaskent kardoskodom erte. :D

de tobbszoros bl es liga nyertes, aranylabdat hozott az ufo eraban, eros kozepes horvat valogatottal 2 erme is van vb-ken, 37-38 evesen meg bl eselyes csapat alapembere.
jol lo, passzol, iranyit, egy szereny es alazatos ember.

ami ellene szol, hogy nincs akkora kultusza es hogy relativ keson ert be, nem volt mar 20 evesen is a topon.

szerintem nem azzal mondtal nagyot, hogy nem tenned a 10-be, mert az eleg ketseges, hanem hogy ranezesre 30-ba se nagyon.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 3., kedd 19:41

hehetheoriginal írta:
all-time best lista a jatektudas, hatas a focira (kultusz), eredmenyesseg klub- es valogatott szinten, egyeni cimek, elismeresek, statok, stabilitas plusz egy kis eyetest kombojabol jonnek ki nalam.
igy van, pont ezert nem lehet sehol se top TOP!!!!! 10!!!!!-be tenni.
Modric?
No fuckin way.
Van definíciója ennek?
Eleve olyan nagy a múltja a focinak, hogy talán egy top100as listával, sorrend nélkül lehetne kiegyezni.

Tízet választani ekkora meritesbol objektíven nem lehet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 3., kedd 19:32

all-time best lista a jatektudas, hatas a focira (kultusz), eredmenyesseg klub- es valogatott szinten, egyeni cimek, elismeresek, statok, stabilitas plusz egy kis eyetest kombojabol jonnek ki nalam.
igy van, pont ezert nem lehet sehol se top TOP!!!!! 10!!!!!-be tenni.
Modric?
No fuckin way.
thereisonly1ronaldo

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 3., kedd 19:30

tudtommal nem a 10 legkedvencebb jatekos a kerdes, hanem az alltime legjobbak.
pont ezert ervelheto meg o is, mert nem all-time top tehetsegeket nezunk, hanem all-time legjobbakat.
hisz elobbi esetben akkor robinho, neymar, ibra, dinho, adriano vagy pogba is igen elokelo helyen lehetne pl.

egy all-time best lista a jatektudas, hatas a focira (kultusz), eredmenyesseg klub- es valogatott szinten, egyeni cimek, elismeresek, statok, stabilitas plusz egy kis eyetest kombojabol jonnek ki nalam.
ezek a szempontok kb mindenkinel ervenyesek kellene legyenek, a szubjektivitast inkabb annyi adna, hogy melyik milyen szazalekban nyom a lattba.

ha nem is tutira top 10 de szerintem 10-15 koze en betennem a horvatot.

na mindegy, erdekessegnek jo tema de szobabiciklizes feeling. :mrgreen:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. január 3., kedd 19:27

hehetheoriginal írta: Robbennel mi a baj? Psv utan csak topcsapatban, rendszeresen meghatarozo, cimeket eldonto jatekos volt, tobb kezzel foghato produktummal (gol/golpassz), mint modric.
Yayature meg minden mutatoban jobb modricnal, nálam.
De ez csak ket jatekos, van meg temerdek másik, aki mint focista jobb a szememben modricnal.
Mondom, stabil, abszolut megbizhato, de szamomra nagyon ritkan villan meg az extra, ami a legszukebb elitbe tenne.

Es en, mint focista, nem mint megnyert cimek, irtam a listat.
Amugy benzema is modric elott boven, ot kifelejtettem.

Az egyik tkp, mig a masik egy szervezo kp, igy jo, hogy nem adtak ugyan annyi golpasszt es lottek ugyan annyi golt. Ennyi erovel Kdb all time legjobb kpja, akihez Xavi+Zidane+Iniesta harmas sem er fel, mivel annyival jobb a kanadai pontja. Robben nagyon jo jatekos volt, aki igazabol csak a Bundesligaban talalta meg a szamitasait, ami nem veletlen. Ne ertsd felre, nem hasonlitom ossze a ket jatekos tudasat(nem is lehet), de erre jo pelda Sancho, akinek jobb szezonja volt 19-20 evesen, mint a holland legjobb szezonja. Bundasban szinte mindenki mukodik az eszetlen tamadasok miatt es 0 vedekezes miatt, olyan statisztikakat hoznak neha a bundasok, hogy mindenki el van toluk ajulva, kozben meg… nekem az az igazi farmer liga.(Dembele, Sancho statisztikajat erdemes megnezni, vagy akar Jovicet is…)

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 3., kedd 19:19

Ja szemelyes kedvenc, essien is boven modric elott - nalam -, mint fotballista, de teny, hogy nem olyan hosszu ideig es nem annyira eredmenyesen.

Szep lassan jonnek elo a nevek, sokan vannak modric elott, nyilvan szubjektiv, de hogy valakinel all time!!!! 10ben legyen, az vagy nem ert a focihoz, vagy full elfogult, innentol meg nem relevans a top10-e, mert tudtommal nem a 10 legkedvencebb jatekos a kerdes, hanem az alltime legjobbak.

Ennyi erovel en is berakhatnam ronaldo melle reyest, denilsont meg patot is ....
thereisonly1ronaldo

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2023. január 3., kedd 19:16

Ezt a topikot követem, pure comic :mrgreen: :mrgreen:
hehetheoriginal írta: Yayature meg minden mutatoban jobb modricnal, nálam.
Elmész a picsába hehe :'(
hehetheoriginal írta:Robbenbel mi a baj?
Robbennel szerintem semmi baj amúgy, klasszis volt, bár a pályafutása végét nem láttam már.

Amúgy jó nagy hülyeség egy ilyen lista, Pelé 60 éve játszott, akkor még nagymuter kosztján éltek a focisták.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 3., kedd 19:12

Robbennel mi a baj? Psv utan csak topcsapatban, rendszeresen meghatarozo, cimeket eldonto jatekos volt, tobb kezzel foghato produktummal (gol/golpassz), mint modric.
Yayature meg minden mutatoban jobb modricnal, nálam.
De ez csak ket jatekos, van meg temerdek másik, aki mint focista jobb a szememben modricnal.
Mondom, stabil, abszolut megbizhato, de szamomra nagyon ritkan villan meg az extra, ami a legszukebb elitbe tenne.

Es en, mint focista, nem mint megnyert cimek, irtam a listat.
Amugy benzema is modric elott boven, ot kifelejtettem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2023. január 3., kedd 19:17-kor.
thereisonly1ronaldo

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2023. január 3., kedd 18:45

Realista24 írta: Legyen itt ez mondjuk.
@FourFourTwo all time top10-es listaja.

1) Lionel Messi
2) Diego Maradona
3) Cristiano Ronaldo
4) Pele
5) Zinedine Zidane
6) Johan Cruyff
7) George Best
8) Franz Beckenbauer
9) Ferenc Puskas
10) Ronaldo Nazario

Ez nem egy rossz lista, ha nem akarok rangsort allitani, mert azzal nyilvan nem ertek egyet. Best-et kivennem, es helyette Di Stefanot tennem be, es akkor szivom a fogam, amiert Modricot nem tudom tizbe szoritani.
Best helyére bedobnám Maldini-t. Amúgy korrekt lista.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 3., kedd 18:36

yaya tenyleg brutal volt abban a prime eveben, ha 10+ evig hozta volna, akkor nyilvan a legfelsobb polcon beszelnenk rola, de igy en nem tudom modrichoz merni.
kroost vagy init igen, de az a 2 vb erem a horvatokkal nalam elbillenti fele.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 3., kedd 18:23

Akartam reagálni, de meghagyom másnak és elkonyvelem ezt is szubjektív listának, mint az enyémet.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. január 3., kedd 18:19

Én Robbenig olvastam a kommentet :lol:
egy yaya > modricot meg en sem mertem volna bevallani, pedig voltak mar nem tul nagy sikert arato hsz-eim. :D
Pedig Yaya nagyon kemény volt, elképesztő, hogy ilyen testi adottságokhoz mekkora játékintelligencia társult.
Baszó kombó volt.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 3., kedd 18:18

egy yaya > modricot meg en sem mertem volna bevallani, pedig voltak mar nem tul nagy sikert arato hsz-eim. :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 3., kedd 18:17

Felso kozep. :mrgreen:

Pedig még elhittem, hogy erdemes lesz vegigolvasni a hozzaszolast. :mrgreen:

De azert koszi. :D :sziv:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 3., kedd 18:12

Mint focista, nem a megnyert cimek alapjan, es nalam, nem nalatok :kalapos: :
ronaldinho, romario, rivaldo, robben, garrincha, iniesta (talán), yayatoure, vieira, kocsis, bozsik, van basten, albert, robertocarlos, cafu, danielalves, marcelo, ramos, maldini, nesta/cannavaro(talán), zico, raul. Igy elsore, aki hirtelen eszembe jutott. (Meg mielott: mindet lattam jatszani, nyilvan nem eloben :kalapos: )
És akkor még nincsenek benn a kapusok, akik a posztjukon boven a korszakos legjobbak voltak, nincs benn egy csomo korszakos legenda vedo pl, aztan a korszakos valogatottak, pl nemet valogatottak a 70es evekbol, vagy akar rijkaard, aki hasonlo poszt volt, mint modric, csak nagysagrendekkel fizikalisabb es dinamikusabb, lehetne még sorolni.
Mint focisták. De ha beszamitom a megnyert cimeket a palyafutas soran, akkor nyilvan mas a leányzó, de akkor sincs nalam modric 10ben. Kizárt.
All time valaha 10 legjobb játékos közt modric? Aki evekig egy tottenhamben jatszott mar huszonevesen?
Szubjektiv a lista, oke, szived joga, de objektiven nezve, kizart, lehetetlen. Szerintem.

1-2 néven nyilvan lehet vitatkozni, de nalam modric mindig is a jo eros felsokozep kategoria volt, teszi a dolgát altalaban mindig, jo stabil modon, nem tul sok extra kiemelkedő dologgal, es über teljesitmennyel, ami a teljes palyafutast illeti. En pl pirloval vagy seedorffal tennem egy lapra, ők meg ugye nem fernek be egyértelműen a top10be vagy 20ba.

Johetnek a downvote, ti elfogult pillanatrabjai :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 3., kedd 17:58

hehetheoriginal írta: Modric 10ben? What? :lol:
Mivel szubjektiv a lista, amibe en beleteszem, igy miert ne?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 3., kedd 17:55

Adj par percet :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 3., kedd 17:54

hehetheoriginal írta: Modric 10ben? What? :lol:

Legalabb 20 jatekost mondok neked, aki jobb, csak mint focista.
Sorold. Érdekel.

20at, nem kevesebbet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: