Kemeny.

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. december 16., kedd 1:06
Kemeny.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 15., hétfő 9:47
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. december 12., péntek 11:00
Nyugtával dicsérjük a napot..adamzz írta:Nagyon bíztatóak a hírek, reméljük a legjobbakat.Realista24 írta:Ma átesik egy komolyabb kivizsgáláson, és ha minden ok és a terv szerint halad, akkor elvileg január közepén kezdi el az edzéseket.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. december 12., péntek 10:58
Nagyon bíztatóak a hírek, reméljük a legjobbakat.Realista24 írta:Ma átesik egy komolyabb kivizsgáláson, és ha minden ok és a terv szerint halad, akkor elvileg január közepén kezdi el az edzéseket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 12., péntek 9:28
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. december 11., csütörtök 21:09
és most mégis mit kellene csinálnunk, lábat csókolni neked, mert te megmondtad a tutit? vagy miért lett ez a dolog előszedve?Valakivel tegnap erről volt egy vitám,és azt írta hogy felesleges visszaírnom ha úgy gondolom hogy a sok meccs áll Modric sérülésének hátterébe.![]()
No mind1..![]()
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. december 11., csütörtök 17:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 11., csütörtök 12:24
HozzászólásSzerző: miro » 2014. december 11., csütörtök 12:23
Láss már..Zsombor írta:meghúzódott combizommal sprintelt.
Ezt próbálom elmagyarázni,hogy ezt nem a válogatott meccsre kell visszavezetni.Miro pihenj szerintem, mert ez már nagyon erőltetett.Kicsit összetettebb dolog ez, mint ahogy azt te gondolod. Persze, a terhelés is közrejátszik, de nem csak az.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 11., csütörtök 12:09
Hát nem tudom, én már azt a "vitát" el is felejtettem rögtön, nem nagyon izgatott, nemhogy 2 nap után is még ezen rágódjak, nincs nekem ilyenekre időm.miro írta: Miért te nem ezt csinálod ha fórumozol és válaszolsz valakinek?
Ezt hívják fórumnak,tudod.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. december 11., csütörtök 12:02
Miért te nem ezt csinálod ha fórumozol és válaszolsz valakinek?Zsombor írta:Okés, akkor irigyellek, hogy szabadidődben azon gondolkozol, hogy egy idegen ember mit írt neked egy internetes felületen.miro írta: Ilyen mélyen megmaradt bennem a stílusod!
Mindenképp irigyelj,az jobban esik nekem is!
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 11., csütörtök 11:57
Okés, akkor irigyellek, hogy szabadidődben azon gondolkozol, hogy egy idegen ember mit írt neked egy internetes felületen.miro írta: Ilyen mélyen megmaradt bennem a stílusod!
Mindenképp irigyelj,az jobban esik nekem is!
HozzászólásSzerző: miro » 2014. december 11., csütörtök 11:54
Igazából a csak a stílusod maradt meg,azért kellett erre még válaszolnom két nap után is.Zsombor írta:
Nem tudom hogy sajnáljalak, hogy ezzel foglalkozol 2 nap után is, vagy irigyeljelek, hogy ilyenekre van időd.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 11., csütörtök 11:02
miro írta:
Valakivel tegnap erről volt egy vitám,és azt írta hogy felesleges visszaírnom ha úgy gondolom hogy a sok meccs áll Modric sérülésének hátterébe.
No mind1..![]()
Nem tudom hogy sajnáljalak, hogy ezzel foglalkozol 2 nap után is, vagy irigyeljelek, hogy ilyenekre van időd.Ha szerinted egy izomsérülés ezen múlik kizárólag, akkor felesleges visszaírnod.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. december 11., csütörtök 8:59
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. december 11., csütörtök 7:11
HozzászólásSzerző: miro » 2014. december 11., csütörtök 2:05
Valakivel tegnap erről volt egy vitám,és azt írta hogy felesleges visszaírnom ha úgy gondolom hogy a sok meccs áll Modric sérülésének hátterébe.A sérülését a túl sok mérkőzés okozta. Sokan kritizáltak, amikor az Argentína elleni barátságos mérkőzésen pihentettem őt, de én is focista voltam, és tudom, hogy a heti két mérkőzés mennyire megterhelő.” Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. december 10., szerda 20:39
R.M.C.F írta:Talán március?? höö?? vagyis akkor inkább április......mégis mi ez? 6 hónap??? mit csináltak vele? leszedték a lábát??
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 10., szerda 20:30
HozzászólásSzerző: Sastre » 2014. december 10., szerda 15:10
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem