Babinho írta:
Mikor kezdett a madridista?
Én azt hiszem 2005ben regisztráltam oda
2003 ha jól emlékszem, remélem nem keverem az éveket. Nem Cantera-ék alapították? Mindenképpen javítsatok ki ha tévedek, nehogy történelmet hamisítsak.
De abban szinte biztos vagyok, hogy 2005-ben már volt. Én a legelején még mikor mindenki fél oldalas értekezéseket írt akkor egy darabig olvasgattam, gyerekként.
Majd 2005-ben írogattam.De a sporthírekhez jutás,meccs nézések is egész más formában voltak.Ma fél perc alatt el vagy árasztva sporthírrel mindenhol, akkor minden lassabb volt.
Egy jó darabig voltam a madridista zártban is.Ahova meghívásos alapon kerültek be az emberek és azt nem mindenki látta.Ilyen fórum a fórumban. Kicsit vicces volt, hogy a közösségen belül volt egy másik zárt közösség, ahol nem volt moderálás. Onnan 1-2 emberre emlékszem a mostaniak közül.
Majd én tartottam egy kis szünetet hónapok teltek el fórumozás nélkül, majd mentem Umekékkel a Penara(nagyrészt mert Umekkel, Phelannel értekeztem akkoriban a legtöbbet

)majd ott a fórum elhalt, én sem voltam túl aktív. Ezek után itt folytattam, mert ide is regeltem a kezdetekkor biztos, ami biztos.
Most így megállva és visszatekintve ez kicsit beteg

, hogy 15 éve van egy online életem és egy másik nevem(direkt nem személyiséget írtam) és 15 éve Steve-ként elbalfaxkodok online és xtíz éve itteni emberekkel napi/heti szinten fossuk a szót mindenféléről.
Néha gondolkoztam, hogy ha meghalok akkor majd megkérem a feleségemet, hogy írjon ide, hogy meghaltam.Hátha valaki gondolna arra, hogy na volt valami Steve nevű fax gyerek is itt. Azon is többször gondolkoztam, hogy hány évet húzunk még ki?Mikor fog a story megszűnni?