Premier League
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Premier League
Barca is anno megvette Turant így.
Láthattuk is, hogy mennyire formán kívül lett a szezon második felére.
Láthattuk is, hogy mennyire formán kívül lett a szezon második felére.
ZIDANE
- Galacticos
En ugy tudom hogy igazolni igazolhatnak csak januar 1.eig uj jatekost nem regisztralhatnak.Anthony írta: Nem értem sehogyan sem hogy akar az Atletibe menni ha egyszer bannolva vannak mint fosi a madridomról. Kölcsön se vehetnek, vagy igen?
Vagy kivár egy fél évet játék nélkül mint a Barcában Turan csinálta.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Fél évre kölcsönbe megy Kínába vagy a Besiktashoz.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem értem sehogyan sem hogy akar az Atletibe menni ha egyszer bannolva vannak mint fosi a madridomról. Kölcsön se vehetnek, vagy igen?KAG írta:Morata out, Mbappé in.Diego Costa misses Chelsea training to secure Atletico move![]()
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Az oszt igen.BREAKING NEWS
Everton will have to pay in the region of £50m if they are to tempt Swansea’s talismanic midfielder Gylfi Sigurdsson away from the Liberty Stadium.
Swansea are yet to receive any official approaches from Everton and are known to be frustrated by reports that the Merseyside club is about to launch a second bid of £35m.

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Morata out, Mbappé in.Diego Costa misses Chelsea training to secure Atletico move

ZIDANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szélsővédő még nincs, khv se, a kp-n van egy nyugger, egy elmebeteg és a király, aki mondjuk évi 20 meccset bír sajna.
De Bernardo Silva meg Alexis az kell, nincs elég tkp végülis meg támadó.

Nem illik.
- nzooli93
Pep híres felállásait ismerve fel fog tudni mindenkit pakolni a pályára ,ha úgy lesz
Idén is volt olyan meccs,ahol egy db középsőkp volt csak a pályán.

Idén is volt olyan meccs,ahol egy db középsőkp volt csak a pályán.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Bellarabi nem erősítés, közepes játékos. Max Meyer már más.
Én azt nem értem a Cityben ki nem fog játszani ha alexis is odamegy. Kunt eladják?
Én azt nem értem a Cityben ki nem fog játszani ha alexis is odamegy. Kunt eladják?
Nem illik.
Mert jó szezonja volt és a spursnek kell a középpálya támadó oldalára az erősítés. Nyár előtt az izlandi, nyár elején Bellarabi volt sokat emlegetve, de újabban Max Meyerről beszélnek sokat.Kerlon írta: Nem rég adták vissza a Swanseanak, minek nekik ismét...
Nem rég adták vissza a Swanseanak, minek nekik ismét...BBeno írta:ennek ellenere a daily mail szerint megallapodott a swansea es az everton. 30 millio fontert megy sigurdsson. eleg meredek ar abbol kiindulva hogy tavasszal pocchettino azt mondta hogy barkley annyira draga lenne hogy inkabb sigurdssonra mennek ra a nyaron.El Maestro írta:Ja és így Rooney érkeztével szinte biztos, hogy akkor Barkley is távozik illetve hogy Sigurdsson nem érkezik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
ennek ellenere a daily mail szerint megallapodott a swansea es az everton. 30 millio fontert megy sigurdsson. eleg meredek ar abbol kiindulva hogy tavasszal pocchettino azt mondta hogy barkley annyira draga lenne hogy inkabb sigurdssonra mennek ra a nyaron.El Maestro írta:Ja és így Rooney érkeztével szinte biztos, hogy akkor Barkley is távozik illetve hogy Sigurdsson nem érkezik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De nem volt hivatalos. Max a Beno.com-on.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Remy írta:Hol hivatalos? Sehol nem látom.BBeno írta:kozben hivatalos rudiger is. 33.5 millio font.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 9335161193
mar akkor is fix volt.

- El Maestro
Ja és így Rooney érkeztével szinte biztos, hogy akkor Barkley is távozik illetve hogy Sigurdsson nem érkezik.

szerintem rooney mar veszett fejsze. tiziket fogja loni de nem hiszem hogy 10 bajnokit eleri tizigolok nelkul.
- El Maestro
Elvileg még Giroudval erősítenének, szerintem ő illeszkedne is Koeman rendszerébe. Csak kérdés, hogy most akkor ha megy Alexis, akkor mekkora szerepet szán neki Wenger a jövőben. Tavaly ha jól rémlik még Welbeck is előtte volt a sorban.
2 évre írt alá, utána még mindig simán mehet amerre akar.