Jóságos ég

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 25., péntek 15:50
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. február 25., péntek 15:44
sajnos igaz.node írta: Ha pedig igaz az, hogy az ukránok tényleg fegyvereket osztogatnak civileknek, itt egy pillanat alatt mészárszékké válhat egy ország.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 25., péntek 15:44
Pluszegy.Halfkey írta: Nemtudom meddig akar Putin továbbmenni, de én gecire örülök hogy NATO meg EU tagok vagyunk.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 25., péntek 15:43
Erről jó lenne forrás is, hogy informálódjunk. Én eddig itt csak fake videókat láttam (más oldalakat nincs időm böngészni).géza írta: Leszamitva persze amikor ovohelykent funkcionalo ovodat es gyermekotthont bombaznak. Meg nem akarja elfoglalni, csak a fovarost meglatogatja par tankkal. Minket is felszabaditottak par evtizeden at.
putyin egy utolso gyilkos diktator.
HozzászólásSzerző: node » 2022. február 25., péntek 15:42
Ezt azért gondold át még egyszer. Egy atomnagyhatalom átruccan a szomszéd országba valódi fegyverekkel, amelyeket használ is. És szerinted ez túl van fújva. Miért, talán nálad belefér? "Csak" érvényesíti az érdekeit? Lejjebb vitte a hangját, hogy félelmetesebb legyen, de nem kell azért beszarni? Ha pedig igaz az, hogy az ukránok tényleg fegyvereket osztogatnak civileknek, itt egy pillanat alatt mészárszékké válhat egy ország.kiserik írta: SENKI ne értsen félre, de nekem egyelőre úgy tűnik, hogy baromira túl van fújva ez a háború jelenleg. Putyin elmondta, hogy mit fog tenni, eddig tartja hozzá magát: csak katonai célpontok, civilek kímélése, nem akarja elfoglalni Ukrajnát. Persze az internet tele van főként fake esetekkel ennek az ellenkezőjéről. Vajon kinek áll érdekében ez![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 25., péntek 15:41
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. február 25., péntek 15:38
Nem lennek most Kijevben… haborus veteranok erkeznek, akik eveken at varosi gerillaharcban edzodtek.Faust írta:Na ez komoly, ezek konkretan allatok.soadroli írta: Chechens leaving Grozny to go fight for Russia in Ukraine.
HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 25., péntek 15:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 25., péntek 15:23
Ez olyan MárkyZajos komment lettkiserik írta: SENKI ne értsen félre, de nekem egyelőre úgy tűnik, hogy baromira túl van fújva ez a háború jelenleg. Putyin elmondta, hogy mit fog tenni, eddig tartja hozzá magát: csak katonai célpontok, civilek kímélése, nem akarja elfoglalni Ukrajnát. Persze az internet tele van főként fake esetekkel ennek az ellenkezőjéről. Vajon kinek áll érdekében ez![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 25., péntek 15:22
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 25., péntek 15:17
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 25., péntek 15:07
Na ez komoly, ezek konkretan allatok.soadroli írta: Chechens leaving Grozny to go fight for Russia in Ukraine.
HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 25., péntek 15:01
Ugyan mire gondoltál?hehetheoriginal írta:senki nem beszelt megolesrol, te tudsz csak szelsosegekben gondolkozni.füst írta:
Így van, ha meg ölsz pár hozzátartozót milliók fognak prosperálni. Azt hittem ez nem a kisdedóvó.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 25., péntek 14:40
már a molotov koktél készítését is tanítják az ukrán lakosságnak és bátorítják őket, hogy a tankokra dobáljákTjacks írta: "Felszólították a kijevi lakosokat, hogy akadályozzák meg az orosz csapatok haladását a város utcáin, akár úgy is, hogy személyesen, ukrán zászlókat lengetve állják el a harckocsik útját".
Telexről hoztam, hát nem tudom.
Csak nem kéne kipróbálni hogy belelőnek-e a tömegbe vagy sem. Ilyet én - ha igaz - én biztos nem javasolnék a civileknek.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 25., péntek 14:31
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. február 25., péntek 14:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 25., péntek 14:08
Putin olyan mint a haverom, alig várja a legkisebb szikrát, hogy üthessen.Dupla D írta:+ Ha valamire, akkor erre tuti elkattanna Putin.füst írta:
Értjük, és nem vagy normális. Ártatlan emberekről van szó.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 25., péntek 14:06
Függetlenül hehe hsztől, mintha most nem ártatlan emberek basznának rá. Lakások vannak oda, egy rakás ember elhagyta a lakóhelyét és még van némi halálos áldozat is. Szóval hehétől függetlenül is szó van az ártatlan emberekről.füst írta:Értjük, és nem vagy normális. Ártatlan emberekről van szó.hehetheoriginal írta:
btw putyinnak is van 2 felnott lanya, akik elvileg vhol nyugateuropaban elnek, talan kicsit drasztikusabb kemenyebb iranyba is kellene terelni a dolgokat, ha ertitek mire gondolok.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 25., péntek 14:05
senki nem beszelt megolesrol, te tudsz csak szelsosegekben gondolkozni.füst írta:Így van, ha meg ölsz pár hozzátartozót milliók fognak prosperálni. Azt hittem ez nem a kisdedóvó.ha ez az ara, hogy milliok eletben maradjanak es prosperaljanak, akkor ez az ara. unalmas es ostoba mar ez a mindenki tolerans es liberalis es mindenki mindenki baratja felfogas, ebredjunk mar fel.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem