morientes írta:zért ugye most senki sem akarja bebizonyolítani,hogy előre tudta,hogy emberünk ennyire flop lesz...
Csak példának hoztam fel. Említhettem volna Özil-t, Di mariat, Khedirát, Callejont, Benzemat vagy akárkit. Nem ezen volt a lényeg. Hanem azon, hogy bevált játékossal is ugyanúgy be lehet fürödni, mint egy ígéretes tehetséggel. Csak ez előbbi árából, tudunk venni 5-6 utóbbit, innen pedig már egyszerű statisztika az egész.
CS0ki írta, hogy ha a Pescara tudta volna, hogy a PSG egy év múlva a duplájárét adja el a játékost... nem tudta. A PSG sem tudta, de mertek kockáztatni. És minél jobb a megfigyelő hálózat, annál kisebb a kockázat. A Realnál ez működik szörnyen.
Én értem, hogy ha tehettük volna, emg ha előre lenne tudni. A Juve, PSG tette és bejött. Nálunk Zidanenak volt köszönhető hasonló húzás, nemsokkal utánna a biztonság kedvéért el is távolítottuk őt erről a posztról
Azért ha megnézzük az elmúlt évek igazolásait, nem arról van szó hogy ne próbálkoznánk fiatalokkal...
Varane volt az egyetlen, aki nem mutatott maradandót egy másik csapatban, vagy a felnőttválogatottban. A többi szinten aluli, vagy csak töltelékembernek hoztuk őket. Di Maria, Özil, mindketten már válogatott játékosok voltak. Előbbi rohadt drága volt, másodiknál szerencsénk volt a szerződésével, egyiket sem sorolnám az általunk említett tehetségek közé, akik mondjuk utolsó éveiket tapossák az utánpótlásrendszerben. Ráadásul nem is igazán váltak be.