Kommentáld a híreket
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Volt valamikor egy interjú vele, hogy tavaly jött volna ha jól emlékszem. Egyébként mi változott azóta? Tényleg csak a lóvé miatt? Meg ezek a sztorik, hogy fél a szurkolóktól meg hasonló nevetséges dolgok. Hány olyan focista volt, aki mondta, hogy megyek és ennyi. Reméljük holnap lezárul örökre ez az akta, mert ez már kabaré szint.
- ateeemadrid
En egyszeru szurkolo vagyok, ha jon akkor imadom, ha nem, akkor egy penzehes patkany.
Az a baj fingunk nincs mi megy a hatterben, sztem boven benne van, hogy terroristaek kavarjak meg utoljara a szart, es ennyi.

Az a baj fingunk nincs mi megy a hatterben, sztem boven benne van, hogy terroristaek kavarjak meg utoljara a szart, es ennyi.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én arra nyomtam, hogy jöjjön.
Ez többségében továbbra is üzlet és profizmus.
Jöjjön, dolgozzon meg akkor ezért a temérdek pénzért, ha nem a madridizmus vezérli esetleg.
Ez többségében továbbra is üzlet és profizmus.
Jöjjön, dolgozzon meg akkor ezért a temérdek pénzért, ha nem a madridizmus vezérli esetleg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
en hiszem es remelem hogy a media cirkuszol.
nalam top1 fontossagu bappe erkezese hozzank ha a psgt valasztja akkor kurva gyorsan el kell hozni csuhamonit, gnabryt es makaot a dortmundbol abbol a penzbol amit bappera koltottunk volna
nalam top1 fontossagu bappe erkezese hozzank ha a psgt valasztja akkor kurva gyorsan el kell hozni csuhamonit, gnabryt es makaot a dortmundbol abbol a penzbol amit bappera koltottunk volna
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Engem írj fel nyugodtan. Már azóta nem szimpatikus hogy a Monaco-ból a PSG-hez ment. Ott Neymar befolyása alatt elment egy irányba.gutihaz14 írta:ird fel a neveketwZoLee7 írta: Mit fogkttok írni tik akik már elmondtátok mindennek ha ezek végig csak kitalációk és jön? Úúúú Ő a legnagyobb én végig tudtam meg stb...kicsit már nevetséges ami itt megy, közben meg a feléről nem lehet tudni hogy honnan jön![]()
Ha jön és jól teljesít akkor örülni fogok, de sosem lesz a kedvencem. De ha engem kérdezel inkább ne is jöjjön.
- Pad'em
Szavazás eredménye sokat mondó. Én megvárom a vasárnapot a szavazatommal
Nem tudom már mi igaz, mi nem, de hogy ennél a sagánál undorítóbbat még nem látott a világ az biztos. Nagyon remélem, hogy holnap lezárul. Ha tényleg holnap jelenti be az talán nekünk jó. Aztán kitudja, lehet a bejelentés után még ajánlanak anyukának 3 karib szigetet és még kell egy kis idő, hogy átgondolják az új offert, még se az volt a valódi bejelentés. Nevetséges ez az egész.
Olvastam olyat hogy az előszerződés megszegéséért 300M kell fizessen Mbappénak egy embere (Emir) nekünk, szóval ha meggondolta magát a kisfiú akkor legalább az át.ig büdzsénk meg lesz tolva kicsit. Ha meg nem írt alá semmit még velünk, és csak a szavában bíztunk eddig, akkor meg is érdemeljük ezt az egészet. De Perez biztos nem ilyen amatőr. TALÁN holnap kiderül mi igaz mi nem ebből az elbaszott, évek óta húzódó színjátékból.

Nem tudom már mi igaz, mi nem, de hogy ennél a sagánál undorítóbbat még nem látott a világ az biztos. Nagyon remélem, hogy holnap lezárul. Ha tényleg holnap jelenti be az talán nekünk jó. Aztán kitudja, lehet a bejelentés után még ajánlanak anyukának 3 karib szigetet és még kell egy kis idő, hogy átgondolják az új offert, még se az volt a valódi bejelentés. Nevetséges ez az egész.
Olvastam olyat hogy az előszerződés megszegéséért 300M kell fizessen Mbappénak egy embere (Emir) nekünk, szóval ha meggondolta magát a kisfiú akkor legalább az át.ig büdzsénk meg lesz tolva kicsit. Ha meg nem írt alá semmit még velünk, és csak a szavában bíztunk eddig, akkor meg is érdemeljük ezt az egészet. De Perez biztos nem ilyen amatőr. TALÁN holnap kiderül mi igaz mi nem ebből az elbaszott, évek óta húzódó színjátékból.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RealMadridFanatic
Elszomorito a media hatasa. Azt olvassatok, amiket O mondott. Inkabb azt se olvassatok, hanem hallgassatok, ha van forras.
Ez az egesz cirkusz csak a reklam miatt kell. Megy a kattintas, porognek a cikkhozzaszolasok, dol a zseton.
Most ezt attol teljesen fuggetlenul irom, hogy jon-e vagy marad.
Amugy tovabbra is tartom, hogy mar reg alairt hozzank, csak a vegletekig kell csavarni a sztorit, hogy minel nagyobb tomeghez eljusson, poroghessen a mediagepezet.
Sajnalnam, ha vegul megsem jonne, de akkor sem fogom kopkodni, fogalmunk nincs arrol, hogy mi megy a hatterben, ki, hogyan presszionalja, ne adj isten zsarolgatja.
Reszben igaznak tartom azert, ami itt feljott. Ha onszantabol a penzt valasztja, vagy valamilyen szentimentalis okbol maradna otthon, akkor nem az a kaliber, aki kore projektet lehet epiteni. Madridba a legambiciozusabb, legprofibb, mentalisan legerosebb jatekosok kellenek, mas itt nem lesz sikeres. Ennek az is resze, hogy a dontesnel hatterbe szoritok sok szempontot, mert a karrierem ezt kivanja.
Ez az egesz cirkusz csak a reklam miatt kell. Megy a kattintas, porognek a cikkhozzaszolasok, dol a zseton.
Most ezt attol teljesen fuggetlenul irom, hogy jon-e vagy marad.
Amugy tovabbra is tartom, hogy mar reg alairt hozzank, csak a vegletekig kell csavarni a sztorit, hogy minel nagyobb tomeghez eljusson, poroghessen a mediagepezet.
Sajnalnam, ha vegul megsem jonne, de akkor sem fogom kopkodni, fogalmunk nincs arrol, hogy mi megy a hatterben, ki, hogyan presszionalja, ne adj isten zsarolgatja.
Reszben igaznak tartom azert, ami itt feljott. Ha onszantabol a penzt valasztja, vagy valamilyen szentimentalis okbol maradna otthon, akkor nem az a kaliber, aki kore projektet lehet epiteni. Madridba a legambiciozusabb, legprofibb, mentalisan legerosebb jatekosok kellenek, mas itt nem lesz sikeres. Ennek az is resze, hogy a dontesnel hatterbe szoritok sok szempontot, mert a karrierem ezt kivanja.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Kezd Velem, nem kell ide.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
ird fel a neveketwZoLee7 írta: Mit fogkttok írni tik akik már elmondtátok mindennek ha ezek végig csak kitalációk és jön? Úúúú Ő a legnagyobb én végig tudtam meg stb...kicsit már nevetséges ami itt megy, közben meg a feléről nem lehet tudni hogy honnan jön

valamelyik univerzumban:

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mit fogkttok írni tik akik már elmondtátok mindennek ha ezek végig csak kitalációk és jön? Úúúú Ő a legnagyobb én végig tudtam meg stb...kicsit már nevetséges ami itt megy, közben meg a feléről nem lehet tudni hogy honnan jön
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Ezek után nincs is rá szükség egyébként, ez a csövesbánat szórakozzon tudjátok kivel. Remélem vissza is vontuk az ajánlatot, nem érdemli meg a mezt.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ez a hajó elment, hosszabbít. Tchouameni, jobbszél, jobbhátvéd azonnal. A Dortmund fiatal csatárát meg hozzuk el Benz mögé.Realista24 írta: Pochettino: “I'm not the person who has to communicate, it's up to the player and the club. I'm not going to lie, I have the information. I spoke yesterday with Leonardo about many subjects.”
@hadrien_grenier
Na, tegnap még azt írták, hogy senki nem tudja, hogy mi a döntés![]()
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ezért kutyaszar ez az egész sporújságírás úgy ahogy van. Legjobb lenne, ha nem olvasnánk ezeket a 2 mondatos híreket. De baromi nehéz megállni, nekem sem sikerülRealista24 írta: Pochettino: “I'm not the person who has to communicate, it's up to the player and the club. I'm not going to lie, I have the information. I spoke yesterday with Leonardo about many subjects.”
@hadrien_grenier
Na, tegnap még azt írták, hogy senki nem tudja, hogy mi a döntés![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pochettino: “I'm not the person who has to communicate, it's up to the player and the club. I'm not going to lie, I have the information. I spoke yesterday with Leonardo about many subjects.”
@hadrien_grenier
Na, tegnap még azt írták, hogy senki nem tudja, hogy mi a döntés
@hadrien_grenier
Na, tegnap még azt írták, hogy senki nem tudja, hogy mi a döntés

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Realista24 írta:Azt is írták, hogy amit tavaly ajánlottunk a PSGnek 200 misit, akkor most kérnék, mert hát a pénz megvolt.dzsi91 írta: Mondjuk a 80 milla aláírási pénz kurva erős. Nemtudom mennyire igazak a hírek ezekről a fizetés igényekről de nem győzöm hangsúlyozni,hogy ez a bappe jó lesz nagyon de azért kurva messze van attól amiért ennyire lekéne menni nekünk kutyába. 23 éves és ladbába sem rúghat az aranylabda szavazáson a 100 éves benzemánkal.Cét úgy igazoltuk le ,hogy top 1 volt aktuális aranylabdás és megnyert mindent amit lehetett.
Az a baj ezekkel a hírekkel, hogy annyira tudod eldönteni melyik igaza, mint az ukrán háború kapcsán. Pláne, hogy ezt is egyre erősebben átszövi a politika.ELSiete írta: | If Kylian Mbappé renews at PSG, it will be a short-term contract, not long-term. @FabrizioRomano #rmalive
Másrészt eleve nem a játékos tárgyal, hanem az ügynöke (ami amúgy oké, hogy kellemetlenebb, amikor családtag). Az ügynöknek pedig az a dolga, hogy minél inkább felnyomja a játékos bevételeit.
De azt nem tudhatjuk mit akar, mit gondol a játékos. Tegyük fel 3 lehetősége van, mert az ügynöke jól végezte a dolgát;
- megy Madridba sok pénzért
- hosszabbít Párizsban durván k.va sok pénzért
- megy Madridba durván k.va sok pénzért
Ebben az esetben az elsőt biztosan nem fogja választani. Tehát Péreznek is komoly szerepe vana képletben. Mbappé meg hoz majd egy döntést, ideális esetben egyedül. És ez a döntés a szűrő, itt dől hogy ide való e egyáltalán a srác.
Ha, és amennyiben ez a sok gusztustalan hír, ami ebben a 24 órában jött igaz, akkor nyilván bekaphatja, és csak akkor nézzen a Bernabeu felé, amikor jön az évi szokásos cidáztatásra a BL.ben a PSG.vel.
De azért annak sokkal nagyobb esélye van, hogy csak részigazságokat tudunk mi, egyszeri szurkolók. Eleve, még abban sincsen egységes álláspont a sajtóban, hogy akkor 11:00-kor lesz ez a sportműsor, amiben szerepel, vagy 17:00-kor... xD
Nekünk csak a türelem játszik jelenleg.
A gyerek a Barcába fog kikötni pár év múlva, figyeljétek meg.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
short term
na menjetek a picsaba, ne a reallal szorakozzazok

valamelyik univerzumban:

Ezt még egyszer nem játsszuk el. Ha ez az álmod gyere, ha nem maradj.| If Kylian Mbappé renews at PSG, it will be a short-term contract, not long-term. @FabrizioRomano #rmalive
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
🎙| Ancelotti: “Bale wanted to say goodbye. But he has another chance because I think he’ll be fine for the #UCLFinal.” #rmalive
🎙| Butragueño: “We have great RESPECT for MBAPPÉ and PSG, but for now we have to focus on the #UCL final.” #rmalive
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Tökéletes egyetértek veled, de eddig ezek voltak a számok. Rohadt sok, és nem jó irányba sodorná a klubot, de ezt már kb lenyeltük. Ez azt jelentené, hogy ez a sok kavarás csak kavarás és a gyerek itt akar játszani ami már rég le van zsírozva. Minden más esetben nem ide való legyen bármi a vége.dzsi91 írta: Mondjuk a 80 milla aláírási pénz kurva erős. Nemtudom mennyire igazak a hírek ezekről a fizetés igényekről de nem győzöm hangsúlyozni,hogy ez a bappe jó lesz nagyon de azért kurva messze van attól amiért ennyire lekéne menni nekünk kutyába. 23 éves és ladbába sem rúghat az aranylabda szavazáson a 100 éves benzemánkal.Cét úgy igazoltuk le ,hogy top 1 volt aktuális aranylabdás és megnyert mindent amit lehetett.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!