Szerinted amúgy van helye a csapatban?R.M.C.F írta:Brutális ez a gyűlölet benned James iránt. Csak kulázod....mindig.

Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Brutális ez a gyűlölet benned James iránt. Csak kulázod....mindig.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mindig lesznek ilyen játèkosok mint Jamas,aki lehet egy meccsen bármilyen bűn gyenge,azt mindig meg lehet magyarázni hogy most ezèrt,vagy azèrt...meg egy villanással lehet egyből MoM,elfeledtettve az addigi semmit.
Szimpi külső,rendezett fizimiska,lányos anyák kedvence...
De tudásilag,azon kivül hogy a rúgótechnikája tènyleg átlagon felüli,csak közèpszer.
Szimpi külső,rendezett fizimiska,lányos anyák kedvence...
De tudásilag,azon kivül hogy a rúgótechnikája tènyleg átlagon felüli,csak közèpszer.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem a Benitezes era alatt, Benzema volt a legjobb mezonyjatekos az mellett, h a Pincer mindig ot cserelte le ami lathatolag nem volt az inyere...ami ertheto mert jo formaban volt.Kerlon írta:Azóta elég szar, ez tény, de abban az időszakból egyedül talán Bale-re nem lehetett különösebb panasz, ő hozott egy szintet.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Kapus az úgy mit érzett a gólnál? Lehúzta a kezét. 

A Citynek mindenkit el lehet adni.Anthony írta:James a marketing miatt elég kicsi eséllyel lépik, Isco meg spanyol, és Perez asszem szimpatizálja, szóval érdekes lesz ez. Na meg kezdenek betelni a csapatok, Isco pl. kinek kellene szerintetek?

- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Egyetértek azzal hogy Isco sokkal szélesebb körben felhasználható játékos. Kettőjük közül őt tartanám meg. Egyébként érdekes, szezon után Isco tűnt Zidane kegyeltjének, most James.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

Már bocsánat, de ez a két hónapos hülyeség honnét jött mindenkinek? Először is 2014-ben remekelt mikor megérkezett és Carlo nem találta a csapatát, aztán azért került ki, mert Bale felépült és játszatni kellett. Aztán tavasszal is rendre számítani lehetett rá, sokszor ő volt az egyetlen pozitívum a játékunkban. Aztán jöttek a Bayern elleni meccseink, ahol bár az egész csapat fegyelmezett volt, de Isco is beállt a sorba és tette a dolgát tökéletesen. A BL döntőben meg beállt Marceloval és ez hozta a megváltást a játékunkban. Következő év hasonlóan telt el az ősz, 442-ben parádézott az egész csapattal, aztán megint felépült Bale és kezdődött minden előröl, ment a padra. Tavaszra kidőlt Modric és Isco lett berakva Kroos mellé és kb. január-márciusig megint csak ő volt az, aki valamennyit focizott. Év végére meg kipukkadt az egész csapat. Jött a nagyszerű döntés: Benítez. Kirakja a jobb szélre... Azóta elég szar, ez tény, de abban az időszakból egyedül talán Bale-re nem lehetett különösebb panasz, ő hozott egy szintet. Aztán jött Zizou megpróbált ezt azt, de se Isconak, se Jamesnek nem ment és rájött a mester, hogy most ez így nem működik. Nagyjából ez van meg, Jamesnek volt az a jó féléve, amikor ment a csapatnak, utána szórványosan akasztott egy gólt, de Iscoval ellentétben soha nem tudott hasznosan vagy kiemelkedőbben játszani, ha szarul ment a csapatnak is. A kolumbiai kétségkívül eredményesebb, de erre meg nem alapozhatunk, mert sokkal többet veszítünk vele, mint nyerünk. Neki kellene a tipikus trequartista poszt, hogy kiteljesedhessen, de ez nálunk nem fog megtörténni. Szerintem nem kevés különbség van a két játékos között.pheco írta:Mivel könnyebb beilleszteni Iscot? Harmadik középpályásként volt 2 jó hónapja, amikor az egész csapat gyenge volt, akkor ott kiemelkedett. Egyébként oda gyenge ő is. Támadóhármasba ő sem elég gyors, plusz kis túlzással veszélytelen a kapura. Elől hasznosabb James, mert több gól és gólpassz van benne. Középen meg hosszútávon egyikük sem megoldás, kisebb ellenfelek ellen meg mindkettő megteszi ott. Szóval szerintem itt tényleg leginkább a szimpátia dönt a két játékos között.Kerlon írta:[Isco használhatóbb jóval. 2014es BL-ben is sokat segített. Sok szar meccse volt, de szerintem őt nem kellene elszorakozni, mert elég sok lehetőség van benne. James meg egyszerűen nehezen beilleszthető ebbe a rendszerbe. És sok a hiányossága is.
Amúgy meg Jamest kedveltem, félig örültem is, hogy jön, de elég sok hiba van a játékában. Van jó pár durva labdakezelési hibája, amikor a nyakáig pattan fel kb., lassú és valami hihetetlen egy lábas is. Kevés játékos forgolódik ennyit, mint ő, hogy a jó lábra kerüljön a labda.
Isconál a nagyon zavaró, hogy mindig húz egy feleslegeset, de nincsenek ilyen hátráltató dolgai.
Szerintem belőle sokkal többet ki lehet hozni, ebben a rendszerben, mint a kolumbiai kollégájából.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
number:
Nem a játékára értettem, hogy jó formában van, hanem testileg. Arra céloztam, hogy nincs elhízva.
Lehet, hogy Iscoban több váratlan van, csak nagyon ritkán alakul ki abból veszélyes helyzet. Kicselez két embert, aztán eladja. Veszélyesebbek akkor már James beadásai, esetleg távoli lövései. Gürizni meg ott van Kovacic, mondjuk láthatóan ő sincs jó formában.
Szerintem amúgy marad Isco és James is. Ha jön esetleg Pogba, akkor majd Kova megy kölcsönbe a Milanba. Ezt a verziót tudom elképzelni.
Nem a játékára értettem, hogy jó formában van, hanem testileg. Arra céloztam, hogy nincs elhízva.
Lehet, hogy Iscoban több váratlan van, csak nagyon ritkán alakul ki abból veszélyes helyzet. Kicselez két embert, aztán eladja. Veszélyesebbek akkor már James beadásai, esetleg távoli lövései. Gürizni meg ott van Kovacic, mondjuk láthatóan ő sincs jó formában.
Szerintem amúgy marad Isco és James is. Ha jön esetleg Pogba, akkor majd Kova megy kölcsönbe a Milanba. Ezt a verziót tudom elképzelni.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Iszonyu gyenge volt.szerintem jó formában van
Az a rohej, h Perez ennyie ragaszkodik hozza, amikor Zizounak nem kell. Nala job jatekosokat tucatjaval lehetne talalni a framcia bajnoksagban.
Es ha Isco sem akar menni? Akkor Modrics v Lucas lesz eladva?Sztem mivel asensio meggyozte zzt, james meg csak azert se megy, igy isco lesz eladva.

Ugy emlekszem, h James a kozep es kis csapatok ellen is keves volt tavaly.Mivel könnyebb beilleszteni Iscot? Harmadik középpályásként volt 2 jó hónapja, amikor az egész csapat gyenge volt, akkor ott kiemelkedett. Egyébként oda gyenge ő is. Támadóhármasba ő sem elég gyors, plusz kis túlzással veszélytelen a kapura. Elől hasznosabb James, mert több gól és gólpassz van benne. Középen meg hosszútávon egyikük sem megoldás, kisebb ellenfelek ellen meg mindkettő megteszi ott. Szóval szerintem itt tényleg leginkább a szimpátia dönt a két játékos között.
Varatlan huzasok meg mindig inkabb Iscoban vannak meg, es a kp-n is jobban tud gurizni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
James a marketing miatt elég kicsi eséllyel lépik, Isco meg spanyol, és Perez asszem szimpatizálja, szóval érdekes lesz ez. Na meg kezdenek betelni a csapatok, Isco pl. kinek kellene szerintetek?
- pheco
Mivel könnyebb beilleszteni Iscot? Harmadik középpályásként volt 2 jó hónapja, amikor az egész csapat gyenge volt, akkor ott kiemelkedett. Egyébként oda gyenge ő is. Támadóhármasba ő sem elég gyors, plusz kis túlzással veszélytelen a kapura. Elől hasznosabb James, mert több gól és gólpassz van benne. Középen meg hosszútávon egyikük sem megoldás, kisebb ellenfelek ellen meg mindkettő megteszi ott. Szóval szerintem itt tényleg leginkább a szimpátia dönt a két játékos között.Kerlon írta:[Isco használhatóbb jóval. 2014es BL-ben is sokat segített. Sok szar meccse volt, de szerintem őt nem kellene elszorakozni, mert elég sok lehetőség van benne. James meg egyszerűen nehezen beilleszthető ebbe a rendszerbe. És sok a hiányossága is.
James szerintem ki lesz furva az utolsó napokban. Isco használhatóbb jóval. 2014es BL-ben is sokat segített. Sok szar meccse volt, de szerintem őt nem kellene elszorakozni, mert elég sok lehetőség van benne. James meg egyszerűen nehezen beilleszthető ebbe a rendszerbe. És sok a hiányossága is.Csabi írta:Sztem mivel asensio meggyozte zzt, james meg csak azert se megy, igy isco lesz eladva.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
Igazából bőven indokolt lenne az ő eladása is. Max annyi előnye vagy James-szel szemben, hogy spanyol. Én szimpátia alapján Jamest tartanám itt. Plusz Isconak 3 szezonja volt már itt, míg James-nek csak kettő. De, ha az árukat nézem és tényleg vinnék 80 körül a kolumbiait, akkor őt lenne ésszerűbb értékesíteni.Csabi írta:Sztem mivel asensio meggyozte zzt, james meg csak azert se megy, igy isco lesz eladva.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Sztem mivel asensio meggyozte zzt, james meg csak azert se megy, igy isco lesz eladva.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Volt egy kontra,a kezdőkörben James-hez jutott a labda,Gothár Pèter Megáll az idő című filmje jutott az eszembe.Megnéztem egy James vs Bayern vidit, szerintem kajak gyorsult kicsit![]()
Meg volt egy majdnem labdaátvètel mikor elpattant tőle a jobb oldalin a picsába,(körülötte senki),másra nem emlèkszem.
De Morata rajta is tultett simán,esett kelt,reklamált,nem találta el a kaput akkor egyszer....most megint veszitett a virtuális èrtèkèből.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azért ha kipillantok a kispadhoz, onnan meg Zidane és Pintus néz vissza kicsit szúrósabban én addig és úgy futnák amíg meg nem halok, mert másnap sokkolóval fognak kergetni az edző pályán

-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nem vagyok hozzáértő, de azt több helyen is olvastam, hogy ilyen korban már nem. Persze ha van vkin súlyfelesleg, vagy nincs top kindiban, akkor még valamit lehet, de állítólag legjobban 5-8 éves korban lehet, azután 11-12, és utána csak 19-21-ben lehet érdemben javítani a gyorsaságon.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én azért továbbra is jobban örülnék, ha máshol javítana a fizikai állapotán.
- pheco
Hát igazából Ziro pacalozta le szegényt sokszor az elmúlt hetekbenRealista24 írta:Aki most dagizza Jamest az hülye, már bocsánat![]()
Ha sebességen nem is, de a robbanékonyságon lehet fejleszteni sokat.

Zizou ráuszíthatná Pintust

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aki most dagizza Jamest az hülye, már bocsánat

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema