Elektronika
Re: Elektronika
Ahelyett hogy örülne hogy Benzema játszhat holnap (köszönhetően a Sanitas elektromos eszközeinek), itt sajnáltatja magát.
Menj elektromos autoval, tessek, topikba is illik, meg is oldodott a problema.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mindenki itr pörög, én meg tekerjek el a kövekert.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Sajnos ebben nem tudok segíteni.Halfkey írta:Köszi, ez sztem jó leszKera írta:
https://www.arukereso.hu/halozati-kartya-c3658/
USB Wirelles Adapter
Nem vagyok szagértő, így javítsatok ki, ha nagy hülyeséget írtamViszont én így használom, szóval mégse lehet akkora hülyeség
![]()
Modell javaslat? Mi vált be nálad?

Értem, de ehhez a telefonnak egész nap rá kéne lenni dugva, ami több felhasználóval a családban de csak egy korlátlan netes telóval körülményes, szóval nem véletlen keresek más megoldástcart írta: Amúgy ha simán USB kábellel rákötod a gépre úgy is megy a megosztás. Nem kell semmit pluszban venni hozzá. A hotspot beállítás alatt van egy olyan hogy USB megosztás

Amúgy ha simán USB kábellel rákötod a gépre úgy is megy a megosztás. Nem kell semmit pluszban venni hozzá. A hotspot beállítás alatt van egy olyan hogy USB megosztás
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, amire megertettem, megoldodottHalfkey írta:Nyilván, ott csinálnék hot spotot. A kérdés az hogy hogy a faszomba csatlakozik erre egy desktop. Nem laptop.Realista24 írta:
De ha a telon csinálsz hot spotot az miért nem jó?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Köszi, ez sztem jó leszKera írta:https://www.arukereso.hu/halozati-kartya-c3658/Halfkey írta:
Nyilván, ott csinálnék hot spotot. A kérdés az hogy hogy a faszomba csatlakozik erre egy desktop. Nem laptop.
USB Wirelles Adapter
Nem vagyok szagértő, így javítsatok ki, ha nagy hülyeséget írtamViszont én így használom, szóval mégse lehet akkora hülyeség
![]()

- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Szerintem sima USB kábellel is meg tudod osztani a mobilnetet, nem kell túl bonyolítani. Legalábbis Androiddal elvileg működik.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
https://www.arukereso.hu/halozati-kartya-c3658/Halfkey írta:Nyilván, ott csinálnék hot spotot. A kérdés az hogy hogy a faszomba csatlakozik erre egy desktop. Nem laptop.Realista24 írta:
De ha a telon csinálsz hot spotot az miért nem jó?
USB Wirelles Adapter
Nem vagyok szagértő, így javítsatok ki, ha nagy hülyeséget írtam

Nyilván, ott csinálnék hot spotot. A kérdés az hogy hogy a faszomba csatlakozik erre egy desktop. Nem laptop.Realista24 írta:De ha a telon csinálsz hot spotot az miért nem jó?Halfkey írta:
Pont ezt akarom összehozni, igen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De ha a telon csinálsz hot spotot az miért nem jó?Halfkey írta:Pont ezt akarom összehozni, igen.
Húha, nem értem mit akarsz itt összehozni![]()
A saját mobilodról akarsz a gépnek netet adni? Vagy nem értem ezt a szerkentyűt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Pont ezt akarom összehozni, igen.
Húha, nem értem mit akarsz itt összehozni![]()
A saját mobilodról akarsz a gépnek netet adni? Vagy nem értem ezt a szerkentyűt.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
arra irtam, hogy vpnen keresztul lassabb, ha surfshark megy, akkor meg nem mukodik párhuzamosan.Süti írta:AdAwaynek van root nélküli része is, hogy mennyire működik, azt nem tudom.hehetheoriginal írta:
Lusta vagyok hozza,ujrarakni a dolgokat meg szinkronizalni meg beallitani blablabla
Szoval root nelkuli motyo kéne
thereisonly1ronaldo
Vodás vagyok (bár már nem sokáig, mert amit művelnek amióta átvették a UPCt, hagyjuk is, ma megint pl ügyesek voltak), de a Telenornál van ilyen, hogy korlátlan mobil net, havi 5ezer, kapsz hozzá 1 darab mobilos sim-mel működő routert, a fehér Alcatel az fasza volt.Halfkey írta: Mobilnet asztali gépre küldéséhez legjobb megoldás?
Ha van ott lefedettségük, ahol hasznalnád, akkor ez elég jó opció.
Routert 2 év hűség mellé adnak, 38k a kötbér a routerre, ha felmondod hűség alatt, viszont 1 hónapig te ezt visszaviheted és lemondhatod hiába a hűség.
Telenortól meg kell kérdezni arra a címre tudnak-e ilyet adni, mert ez úgymond helyhez kötött hivatalosan, 1 hónapig 5ezerből meg vagy, nekem lett más opció azért lett visszaadva. 8-án lett véve, most vittem vissza 7-én, vissza is vették, az akkor az elején kifizetett 5ezren kívül tényleg semmit nem kértek, vissza a router meg a sim és lemondás.
Húha, nem értem mit akarsz itt összehozni
Egy ilyen pl működne?

Az a baj amúgy a szolgáltató hozza majd a routert, csak mielőtt odáig eljutok földkábelezni kell a telekről a házba. Szóval ez azt jelenti hogy kell vennem egy routert, csak erre. Valószínűleg ennél valami egyszerűbb kütyü is lehetséges, nem?géza írta: Ujabb routereknek altalaban van mar SIM-kartya slotja, koltozesnel mindig igy csinalom.
Szerk:
https://www.alza.hu/gembird-wnp-rp300-0 ... 453674.htm
Egy ilyen pl működne?
- Süti
AdAwaynek van root nélküli része is, hogy mennyire működik, azt nem tudom.hehetheoriginal írta:
Lusta vagyok hozza,ujrarakni a dolgokat meg szinkronizalni meg beallitani blablabla
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Ujabb routereknek altalaban van mar SIM-kartya slotja, koltozesnel mindig igy csinalom.
Mobilnet asztali gépre küldéséhez legjobb megoldás?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Lusta vagyok hozza,ujrarakni a dolgokat meg szinkronizalni meg beallitani blablablaSüti írta:Én rootoltam a cégest, amekkora lázadó vagy, tőled alapvetésnek vettem, hogy ilyenekkel nem foglalkozol.hehetheoriginal írta:
adaway jonak tunik, de ceges telot nem szabad(na) rootolni, hogy vegyem ki a szemuket. vpn-en keresztul meg lassabb, ugy, hogy mar eleve megy a surfshark.
szoval ha tudsz olyat mondani, amihez nem kell root - nem is feltetlen akar googlestore-bol...![]()
![]()
thereisonly1ronaldo