OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: füst » 2020. február 24., hétfő 22:44

Azért para hogy ennyire fertőző. Az hogy en elkapom az nem izgat, mert amúgy egészséges vagyok, simán kipihenem. De nem szeretném hazavinni és megfertőzni vele a mutert meg a keresztivadékokat, mert neadjisten ott már komolyabb gondok lehetnének. Szóval sztem egy hónapig most nem lesz családlátogatás, biztos ami biztos.
A pánikhangulat tök felesleges, nem ertem azokat se akik megrohamozzák ilyenkor a boltokat, mintha világvége lenne. A másik meg az, hogy ziro bekaphatja. :mrgreen:

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2020. február 24., hétfő 22:11

Tavaly a sima nátha elvitt 40 000 embert az USA-ban.
Túl van ez gondolva.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. február 24., hétfő 21:11

ziro4vr írta:
füst írta: Az elég ok szakításra ha a barátnőm Milánóban volt a múlt héten? :mrgreen:
Már 5 éve vagyunk együtt, ami sok, szinte már hozzám nőtt.. de 7 napot volt Milánóban ami szintén sok :mrgreen:
Én téged is kibasználak innen pár hétre, csak hogy mi is tutira menjünk. :mrgreen:

Hahaha Ziro :lol: :lol: :D :D

Egy igazi szerető Madridista család vagyunk :D
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. február 24., hétfő 21:02

a milánóban elő ismerősöm szerint, nagyon túlfújták a dolgot. a román hatóságok drasztikus fellépése és pánik keltése sokaknál kiverte a biztosítékot.
itt már olyan hírek terjednek, hogy lezárták a várost. a boltok polcai üresek. világvége hangulat van.

közben meg pörög az élet, valamivel kevesebb emberrel (javarészt a turisták maradnak távol).
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 24., hétfő 20:52

Kercsó írta:
füst írta: Egyébként, nem irom le melyik cégről van szó, de munkaügyben voltak kint egy hetet többen, és se karantén, semmi, volt aki ma be is ment szépen dolgozni, és úgy kellett őket hazaküldeni hogy na maradjál szépen otthon 2 hétre. Nagyon felelőtlenek az emberek, valamiért szeretik azt hinni hogy vele úgyse történhet baj, aztán meg jön a koppanás.
Mindenesetre nekem hosszú lesz otthon ez a 2-3 hét, asszonyt pedig minden este ihat egy feles vodkát tisztán, ha köhögést hallok akkor 2-t. :D
a legdurvabb eddig az, hogy 300 román cigány haza menekült Suceava megyébe Bergamoból gyerkestől, kutyástól, lovastól.
a román határon azt mondták, Németországból jönnek.
most kiderült a boogie és karanténba helyezik az egész bagázst. :roll:
Valami ilyen putris fogja ide is hozni a kórsagot. :-@
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kercsó

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. február 24., hétfő 20:43

füst írta: Egyébként, nem irom le melyik cégről van szó, de munkaügyben voltak kint egy hetet többen, és se karantén, semmi, volt aki ma be is ment szépen dolgozni, és úgy kellett őket hazaküldeni hogy na maradjál szépen otthon 2 hétre. Nagyon felelőtlenek az emberek, valamiért szeretik azt hinni hogy vele úgyse történhet baj, aztán meg jön a koppanás.
Mindenesetre nekem hosszú lesz otthon ez a 2-3 hét, asszonyt pedig minden este ihat egy feles vodkát tisztán, ha köhögést hallok akkor 2-t. :D
a legdurvabb eddig az, hogy 300 román cigány haza menekült Suceava megyébe Bergamoból gyerkestől, kutyástól, lovastól.
a román határon azt mondták, Németországból jönnek.
most kiderült a boogie és karanténba helyezik az egész bagázst. :roll:
#whatisyourexcuse

"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. február 24., hétfő 15:03

füst írta: Az elég ok szakításra ha a barátnőm Milánóban volt a múlt héten? :mrgreen:
Már 5 éve vagyunk együtt, ami sok, szinte már hozzám nőtt.. de 7 napot volt Milánóban ami szintén sok :mrgreen:
Tiltas torles minden platformon, de foleg a valosagban :mrgreen: en biztos elkuldenem vizsgalatra, ha mas nem, 2 het karanten es 2 het pihenes, nyugi. :lol: :mrgreen:
:goat:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 24., hétfő 13:14

ziro4vr írta:
Én téged is kibasználak innen pár hétre, csak hogy mi is tutira menjünk. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. február 24., hétfő 13:07

Nem illik.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. február 24., hétfő 12:19

Pár hetes mosolyszünetre költözzön haza a szülőkhöz. Vagy ahova akar :lol:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. február 24., hétfő 12:09

'shutterisland írta: mondhatsz parat, nezek roluk legalabb videoanyagot.

ilyen cigany- meg nyomortelepes videok nezese a fetishem.
szeretek szornyulkodni es atertekelni a korulottem levo nyugodtabb korulmenyeket. :mrgreen:
Kassa, Lunik-9
Errol nezzel videokat, nagyon durva nyomortelep (mar ami maradt belole)

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2020. február 24., hétfő 12:00

Egyébként, nem irom le melyik cégről van szó, de munkaügyben voltak kint egy hetet többen, és se karantén, semmi, volt aki ma be is ment szépen dolgozni, és úgy kellett őket hazaküldeni hogy na maradjál szépen otthon 2 hétre. Nagyon felelőtlenek az emberek, valamiért szeretik azt hinni hogy vele úgyse történhet baj, aztán meg jön a koppanás.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 24., hétfő 11:35

Kercsó írta:
remélem, ez költői kérdés... :x

persze, hogy elég ok. :shutup: :lol:

március és április végén 2 versenyem is lesz Olaszországban. az első pont Milánó mellett... :roll: úgyfest, be kell csempésztessem magam... :/
Vagy csak ne menj :angry: :-(
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kercsó

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. február 24., hétfő 11:20

remélem, ez költői kérdés... :x

persze, hogy elég ok. :shutup: :lol:

március és április végén 2 versenyem is lesz Olaszországban. az első pont Milánó mellett... :roll: úgyfest, be kell csempésztessem magam... :/
#whatisyourexcuse

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2020. február 24., hétfő 11:17

Az elég ok szakításra ha a barátnőm Milánóban volt a múlt héten? :mrgreen:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. február 19., szerda 11:27

Szép is lenne :mrgreen:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. február 19., szerda 8:28

___Samy___ írta:
Egy hónapig jarattam uresen. Folyamatos elhullast meg nem mondanék, mert egyszerre hullott el kettő, de se elotte, se azóta nincs semmi.

Igazából tuti te is csak megfőzted őket. :lol:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. február 18., kedd 22:07

Tádám írta:
___Samy___ írta: Egy neon meg egy guppi.

Tudom, hogy kevés ez a 30 liter, de majd a saját kéróba vagy háromszor ekkorát szeretnék :mrgreen:
Ja, tanulni teljesen jó, főleg, hogy sokkal több gond és teendő van vele, mint egy 200 literessel. :D

A kis neon meg guppi amúgy kényes, nagyon sok belőle a belterjes meg minden, így nem annyira mérvadó, hogy az elején hullanak.. Persze aztán később már hozzád nőnek, onnan már nehezebb lesz a gyász.

De ha folyamatosan hullanak el, akkor persze még valami nem okés a vízzel.
Az elején hagytál egy hetet, hogy a berendezéssel, beindító vegyszerrel csak álljon a víz?
Egy hónapig jarattam uresen. Folyamatos elhullast meg nem mondanék, mert egyszerre hullott el kettő, de se elotte, se azóta nincs semmi.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. február 18., kedd 21:30

'shutterisland írta: mondhatsz parat, nezek roluk legalabb videoanyagot.

szeretek szornyulkodni es atertekelni a korulottem levo nyugodtabb korulmenyeket. :mrgreen:
Atya világ :lol:

Én jobb szeretek ezzel nem szembesülni, sajnos volt részem nagyon közelről tapasztalni. Itt helyben is akad ilyen témájú nevezetesség.
Olyat is ismerek, aki inkább vissza ment a 8 kerbe...mert ott még sincs olyan, mint itt....gondolta attól nem lehet rosszabb. Jött szép reményekkel. Azzal a lendülettel ment is.

De a környékben, környező településeken is vannak buli helyek.

Nincs ebben semmi extra, csak merő nyomor.

Na privátban mutatok videókat, nem szennyezném itt vele a fórumot.
Okádék.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. február 18., kedd 21:16

mondhatsz parat, nezek roluk legalabb videoanyagot.

Vissza: