Ladislao Suarez írta:
Realista24 írta:
The Mbappé topic at Real Madrid is OVER FOREVER. Madrid will never go after him again, no matter who's the president. [ABC.es]
Nagyon helyes! Hihetetlen mennyire pénzéhes a faszi. És lehet, hogy a családja is ráhatással volt de ez tök mindegy. Jó helyen lesz ott a többi léhűtővel.
Hat en nemtudom mbappenak mi jarhat a fejeben. Én szerintem politikai nyomás is volt rajta meg fasz tudja az arabok milyen eszközökhöz nyúltak még. Bohózat az egesz ügy és új időszámítást indít el a piacon. Ez amit a párizs és qatar csinálnak nagyon messze van az abramovics féle hobbicsapattól.
Mbappet önmagában leszarom , de nekem gyanús,hogy itt olyan dolgok folytak a háttérben ami még attól is gyomorgorgatóbb mint amit a hírekben kapunk.
Valamiért én kicsit sajnalom bappet bar nyilvan nem kell de biztos vagyok benne hogy ezt nagyon megbánja még.
A szüleinek meg csak gratulálni lehet.
Nekünk meg kb egy vállvonás kell legyen ez az egész, lehet vígasztalódni bl serleggel. Halaandot meg ha komolyan gondolja elhozzuk 2 év múlva.
Gusztustalan az egész ügy és már nem is tudom,hogy tudnék e örülni ha végül megiscsak itt köt ki. Ez a sok vacilálás nekm betette a kaput.
Normál világban ezt januárban bejelenti,hogy ez az utso szezonja és aláír hozzánk. Vagy mint lewandowski utsó meccsen de ez a bohózat amit itt lenyomott és ezért hagytuk halaandot ez nagyon gáz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams