Atlantat nem toltam, szenzációs ez a PO, nagyon jókat találok eddig.PEEtör írta:Raps jött simán, ahogy vártam, kellett.![]()
Bucks 1Q under 47.5, nagyon erős zig zag szól emellett, illetve alapvetően underes 1Q-t játszik a két csapat a széria előtt.
Griz +3, a Portland megkapta a favorit besorolást, úgy tűnik, csak a hazai pálya miatt. Amúgy visszatér Affalo, Kaman (aki szvsz nagyobb kárt fog csinálni, mint hasznot), és Conley is sérülten tolja, de nem tudom elképzelni, hogy nyerjen a Portland. A Memphis nagyon koncentráltnak, sokkal élesebbnek és éhesebbnek tűnik. De azt végképp nem tartom valószínűnek, hogy egy lasztin kívül kapjanak ki, már ha kikakapnak.
Atlanta -4-en gondolkodok még nagyon erősen, de csak 50-50 jelen pillanatban.
Szerencsejátékok
Re: Szerencsejátékok
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Fradi,Vidi,PSG duplázós hozta, de az olasz X-em bukott most először
Nem lehet bízni már a maffiózókban sem.. pedig nagyon gyanús volt 85. perctől megszűnt az élő. Most játékban vannak még a magyarok, ha nyerünk összességében nem rossz nap, de volt benne sajnos bukó is az olasz x miatt.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
de minek rakok én ilyen cseh bajnokságra... még a listavezetőben sem lehet bízni.
nyert ma vki?
nyert ma vki?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Raps jött simán, ahogy vártam, kellett.
Bucks 1Q under 47.5, nagyon erős zig zag szól emellett, illetve alapvetően underes 1Q-t játszik a két csapat a széria előtt.
Griz +3, a Portland megkapta a favorit besorolást, úgy tűnik, csak a hazai pálya miatt. Amúgy visszatér Affalo, Kaman (aki szvsz nagyobb kárt fog csinálni, mint hasznot), és Conley is sérülten tolja, de nem tudom elképzelni, hogy nyerjen a Portland. A Memphis nagyon koncentráltnak, sokkal élesebbnek és éhesebbnek tűnik. De azt végképp nem tartom valószínűnek, hogy egy lasztin kívül kapjanak ki, már ha kikakapnak.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Craig Anderson 0.978-as védési mutatója ott bibi, nem a Montrealsebydani írta:Montreal elmentek ti asebydani írta: Rangers,Canadiens,Rockets +5 kombiTorres-Venezia X 2,5 jelenleg, a mai bundás olasz is megvan.
- sebydani
Montreal elmentek ti asebydani írta: Rangers,Canadiens,Rockets +5 kombi
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
Felton kezd. Harden ma lehet megszórja a Dallast, arra lehet tenni talán, bár 27.5 nem kevés.
- nmate
Rondo nélkül jobb lesz a Dallas, elég határeset. Szerintem várok egy meccset, bár én is inkább a Houstont húznám.
- sebydani
Én éjszakára egy Rangers,Canadiens,Rockets +5 kombit raktam. Remélem lezárják a párharcaikat hazai pályán a hokisok, illene nagyon. A Rocketsot nem mertem sima V-be húzni, pedig nagyon arra hajlottam, de így kicsit biztosítottam, viszont egész szép oddsnak tűnik annak fejében, hogy se Parsons se Rondo nincs, Harden meg szétdobálja őket Howarddal
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez a Marseille - Lorient mi meccs volt, 3-5.
Mondjuk nekem is elvitte.
Mondjuk nekem is elvitte.
Hát ez baszki.PEEtör írta:Marseille -1.0
Malmo -1.0
Auxerre
UTE
NBA-ben nagyon jónak ígérkezik a Raps +2 1Q, utolsó 9 Wiz elleni meccsen 8-szor nyerték az elsőt, egy döntetlen volt. Most nagyon éhesnek kell lenniük egy hőn áhított győzelemre, fogadkoznak is, a Wiz szvsz rettenetes helyzetben van, underdogként a széria első kettőjét elhozzák és első meccs otthon.
A Raps SU győzelmét sem zárom ki, ennek ellenére nem merek fogadni a kimentelre és spread-re, de ez az első negyed elképesztő értéknek néz ki.
A Raps SU győzelmét sem zárom ki, ennek ellenére nem merek fogadni a kimentelre és spread-re, de ez az első negyed elképesztő értéknek néz ki.
Marseille -1.0
Malmo -1.0
Auxerre
UTE
Malmo -1.0
Auxerre
UTE
- sebydani
Ne is mondd.. azzal hogy Gerwen bukta a második meccsét meg Taylor az övét olyan pénzt vettek ki a zsememből,azaz pontosabban miattuk nem került bele.. Ehelyett zártam a napot ahogy elkezdtem. Pedig most nagyon benne volt egy nagy fogás.Mindegy majd hétvégén a bundás olasz
Most nézem:az az Anderson, akit Bunting pár órával ezelőtt lezavart, megveri a a Wadet csúcsformában simázó Gerwent, úgy, hogy Gerwen nem dob 3.5 180 felett ANDERSON ellen 12 leg alatt, miközben Wade ellen 7-0 alatt hajított vagy 5-öt???PEEtör írta:Ma Anderson és Gerwen meccsére érdemes a 180-ok fölé fogadni. Ráadásul pont lesz az esti előtt mindkettőnek meccse, szóval elég jól be lehet lőni, milyen formában vannak, bár egymás ellen valószínűleg így is, úgy is feljebb kapcsolnak.
Annyit remélek, hogy a bukik a két meccsük után nem fognak változtatni a határokon.
Igen, Gerwen és 3.5 180 felett voltak a fogadások, mert mondom LEGALÁBB egyiknek jönnie kell a legrosszabb forgatókönyv szerint.
Elmentek a picsába.
Csak a focik mostantól.
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Volt mára egy Real, Olympiakos, Van Gerwen (Wade ellen). Real és MvG simán jött. De a görög nagyon necces volt, ami az utolsó egy percben történt.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Olyan kérdésem lenne,hogy a tippmixpro mennyivel rosszabb mint a bet? Igazság szerint nem nagyon akarok szarakodni a tiltás kikerülésével,pénzkivétellel,azért gondoltam erre a magyarra. SZorzók meg a lehetőségek mennyivel kisebbek? Most csak nagyzolva átnéztem,de EL meccsen gólszerzőre itt nem lehet fogadni,meg NBAben hogy ki mennyi pontot dob.
Ja és a betathome-mal kapcsolatban miylenek a tapasztalataitok esetlegesen? (csak mert ott van accom,de az is macerásabb gondolom mint a tippmixpro)
Ja és a betathome-mal kapcsolatban miylenek a tapasztalataitok esetlegesen? (csak mert ott van accom,de az is macerásabb gondolom mint a tippmixpro)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Ma Anderson és Gerwen meccsére érdemes a 180-ok fölé fogadni. Ráadásul pont lesz az esti előtt mindkettőnek meccse, szóval elég jól be lehet lőni, milyen formában vannak, bár egymás ellen valószínűleg így is, úgy is feljebb kapcsolnak.
Annyit remélek, hogy a bukik a két meccsük után nem fognak változtatni a határokon.
még nagyon korai de vasárnap estére
sahktar - kijev H @2.20
egyelőre tippmixen van, beten nemtudom, h mennyire fogják beárazni, de na.. ebben elég nagy értéket látok. ha bajnok akar lenni a sahktar akkor ez az utolsó esélyük pont a listavezető ellen. ráadásul a kijev ma este még olaszban nyom EL meccset. nem lesznek túl frissek addigra. sahktar pályaválasztóként a kijev ellen ráadásul zsinórban hozza a meccseit. annyi csak, h semleges helyszínen lesz a meccs.
sahktar - kijev H @2.20
egyelőre tippmixen van, beten nemtudom, h mennyire fogják beárazni, de na.. ebben elég nagy értéket látok. ha bajnok akar lenni a sahktar akkor ez az utolsó esélyük pont a listavezető ellen. ráadásul a kijev ma este még olaszban nyom EL meccset. nem lesznek túl frissek addigra. sahktar pályaválasztóként a kijev ellen ráadásul zsinórban hozza a meccseit. annyi csak, h semleges helyszínen lesz a meccs.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91