Ez egy oda-vissza moka, mert nalunk olyan volt, hogy az ovonenik telen kint kabatban, salban, gyerekek meg nyugodtan egy pulcsiban, sal sapka nelkulTjacks írta:Sajnos már az oviban is bőven elindul a folyamat, a kedvencem amikor behozza a gyereket aki elkezd hurutosan köhögni, kezében landol a takony és eljátssza hogy " nana, hát ez most honnan jön Zsombika?"Pipita írta:
Az esetek kilencven százalékában az óvatos és tudatos felnőtt (?) szülő gondolkodás nélkül viszi be a göthös csemetét az oviba/suliba.
Hogy aztán emiatt kidől a fél osztály mellett a tanári kar és a többi szülői is, az már kit érdekel, legalább neki nem kellett szabit pazarolnia a munkahelyén.![]()
Reggel szarul kell a gyerek, adnak neki egy kis NUROFENT , és délig, jobb esetben uzsonnáig kihúzza láz nélkül.
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Sajnos már az oviban is bőven elindul a folyamat, a kedvencem amikor behozza a gyereket aki elkezd hurutosan köhögni, kezében landol a takony és eljátssza hogy " nana, hát ez most honnan jön Zsombika?"Pipita írta:Az esetek kilencven százalékában az óvatos és tudatos felnőtt (?) szülő gondolkodás nélkül viszi be a göthös csemetét az oviba/suliba.BLevi96 írta: Ez azért is lehet mert ők nem annyira óvatosak és tudatosak mint mi felnőttek: felkell öltözni, kézmosás, nem köhögsz össze mindent.
Hogy aztán emiatt kidől a fél osztály mellett a tanári kar és a többi szülői is, az már kit érdekel, legalább neki nem kellett szabit pazarolnia a munkahelyén.
Reggel szarul kell a gyerek, adnak neki egy kis NUROFENT , és délig, jobb esetben uzsonnáig kihúzza láz nélkül.
-
nuevo_ericco
Áthoztam ide.hehetheoriginal írta: tűzálló overall is onnan gyün, nem?
meg most azér öreg elon is jó irányba csapkodja steve jobs modra a rabszolga mernokeit, elég jol összerakták a technologiat, hogy ne egyszerhasználatos rakétákkal szerecsétlenkedjenek
Nagyon sok mindent köszönhetünk az űrutazásnak, de az átlagember sokszor bele sem gondol, nem látja át, és elkezd sírni a számokon. Ez volt a holdaszállásnál is a vége felé. Főleg az Apollo1 után.
Ami a SpaceX programot illeti, valóban technikai bravúr, amit ott csinálnak. Viszont én félek attól, hogy az egészből végül a gazdagok szórakozása lesz, pár millkóért űrutazókké válhatnak.
De cáfoljanak rám, használják pl. űrszondák kilövésére is, mert szerintem sok kormány, űrügynökség is sokat tudna spórolni ezzel, és a tudomány is nyerte rajta.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Az esetek kilencven százalékában az óvatos és tudatos felnőtt (?) szülő gondolkodás nélkül viszi be a göthös csemetét az oviba/suliba.BLevi96 írta: Ez azért is lehet mert ők nem annyira óvatosak és tudatosak mint mi felnőttek: felkell öltözni, kézmosás, nem köhögsz össze mindent.
Hogy aztán emiatt kidől a fél osztály mellett a tanári kar és a többi szülői is, az már kit érdekel, legalább neki nem kellett szabit pazarolnia a munkahelyén.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Beakartam dobni az ACL sérülések-COVID összekötést trollkodásból, de megelöztek.h3x0r írta:Ne azonnal az osszeeskuveseket vegyul elo, hanem gondolkozzunk mar egy kicsit logikusan. 2021-ben mindenki maszkozott, hasznalta a kezfertotlenitot, sokaknal home office, az emberek kerultek a talalkozasokat, persze hogy sokkal ritkabb volt barmilyen megfazas. (emlekszem, voltak is hirek akkoriban, hogy az influenza szezon szinte teljesen elmaradt) Ezzel szemben a kovetkezo evben mar mindenki ugy volt vele, hogy be vagyok oltva, mar elegem van az egeszbol, mar messze nem figyeltek oda annyira az emberek. Az immunrendszerunk is elszokott a vedekezestol, persze hogy sokakat vagy jobban levert vagy gyakrabban kaptak el. Azota persze, hogy normalizalodott a dolog.Sierra írta:
Simán lehet hogy a covid oltásokhoz is köze van. Én pl a 3. oltásom (2021 december) után 2022-ben vagy 4x fáztam meg, olyan még sose volt előtte. Azóta normalizálódott, tavaly március óta nem voltam beteg. De sajnos a parlagfű allergiám is az elmúlt 2 évben durvult be nagyon, az is kb pont az oltások utánra tehető. Lehet nincs összefüggés, mindenesetre erősen gyanús dolgok ezek.
(amugy tegnap barati korben pont az volt a tema, hogy az ovoda/iskola hanyadik napja utan jott a gyereknel az elso torokfajas/orrcsorgas. itt szeptember 9-en kezdodott az iskola meg az ovoda).
A gyerekek meg 2 lábon járó betegség hordózok, családba is vannak és nem volt olyan hónap hogy ne lettek volna otthon. Ez azért is lehet mert ők nem annyira óvatosak és tudatosak mint mi felnőttek: felkell öltözni, kézmosás, nem köhögsz össze mindent.
-
rikko
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
A szomszéd gyerekei 5 és 6 évesek 2 nap után már lázas betegek voltak.
Itt lent a bajoroknál most nagyon bedurvult az ovisok és iskolások fertőzéses betegsége.
Itt lent a bajoroknál most nagyon bedurvult az ovisok és iskolások fertőzéses betegsége.
- h3x0r
Ne azonnal az osszeeskuveseket vegyul elo, hanem gondolkozzunk mar egy kicsit logikusan. 2021-ben mindenki maszkozott, hasznalta a kezfertotlenitot, sokaknal home office, az emberek kerultek a talalkozasokat, persze hogy sokkal ritkabb volt barmilyen megfazas. (emlekszem, voltak is hirek akkoriban, hogy az influenza szezon szinte teljesen elmaradt) Ezzel szemben a kovetkezo evben mar mindenki ugy volt vele, hogy be vagyok oltva, mar elegem van az egeszbol, mar messze nem figyeltek oda annyira az emberek. Az immunrendszerunk is elszokott a vedekezestol, persze hogy sokakat vagy jobban levert vagy gyakrabban kaptak el. Azota persze, hogy normalizalodott a dolog.Sierra írta:Simán lehet hogy a covid oltásokhoz is köze van. Én pl a 3. oltásom (2021 december) után 2022-ben vagy 4x fáztam meg, olyan még sose volt előtte. Azóta normalizálódott, tavaly március óta nem voltam beteg. De sajnos a parlagfű allergiám is az elmúlt 2 évben durvult be nagyon, az is kb pont az oltások utánra tehető. Lehet nincs összefüggés, mindenesetre erősen gyanús dolgok ezek.RaúlCF írta: Komolyan lassan 2000-2020 között nem volt annyi ACL sérülés mint az elmúlt években.
(amugy tegnap barati korben pont az volt a tema, hogy az ovoda/iskola hanyadik napja utan jott a gyereknel az elso torokfajas/orrcsorgas. itt szeptember 9-en kezdodott az iskola meg az ovoda).
-
nuevo_ericco
ÖregszelSierra írta:Simán lehet hogy a covid oltásokhoz is köze van. Én pl a 3. oltásom (2021 december) után 2022-ben vagy 4x fáztam meg, olyan még sose volt előtte. Azóta normalizálódott, tavaly március óta nem voltam beteg. De sajnos a parlagfű allergiám is az elmúlt 2 évben durvult be nagyon, az is kb pont az oltások utánra tehető. Lehet nincs összefüggés, mindenesetre erősen gyanús dolgok ezek.RaúlCF írta: Komolyan lassan 2000-2020 között nem volt annyi ACL sérülés mint az elmúlt években.
Nekem azok az ismerőseim küzdenek hosszútávú következményekkel, akik az oltás előtt kapták el, vagy nem is oltatták be magukat. Vérnyomásingadozás, pánikrohamok, sőt, az egyiknek olyan heges lett a tüdeje, hogy azóta alig tud felmászni egy közepes dombra.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
A feleségem IBD-s. A covid óta remisszióban van. Akkor a vakcina ezt pedig gyógyítja?Sierra írta:Nem tudom, én nem vagyok orvos.Nika91127 írta: Jajj.
Ez olyan,h most mindent a covidra fognak, ami megmagyarazhatatlan. Előtte meg a napkitörés. Még korábban meg a görög istenek.Csak a tapasztalataimat írtam le.
Ott a cikk, el kell olvasni, megmagyarázza az ACL gyakoriságot
Nem tudom, én nem vagyok orvos.Nika91127 írta: Jajj.
Ez olyan,h most mindent a covidra fognak, ami megmagyarazhatatlan. Előtte meg a napkitörés. Még korábban meg a görög istenek.
- ___Samy___
En olyat is tudok, aki az interjun akarta elkerni a hr-es csaj privat szamathehetheoriginal írta: Voltunk csütörtökön ceges vacsikan.
Beszelgettunk a hr-es nemberekkel.
Mesélték, volt olyan arc interjun, hogy kerdeztek tole a szokasos miket tart a gyengesegeinek/gyengejenek, jott a valasz, hogy a nőket![]()
Fasz![]()
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Jajj.Sierra írta:Simán lehet hogy a covid oltásokhoz is köze van. Én pl a 3. oltásom (2021 december) után 2022-ben vagy 4x fáztam meg, olyan még sose volt előtte. Azóta normalizálódott, tavaly március óta nem voltam beteg. De sajnos a parlagfű allergiám is az elmúlt 2 évben durvult be nagyon, az is kb pont az oltások utánra tehető. Lehet nincs összefüggés, mindenesetre erősen gyanús dolgok ezek.RaúlCF írta: Komolyan lassan 2000-2020 között nem volt annyi ACL sérülés mint az elmúlt években.
Ez olyan,h most mindent a covidra fognak, ami megmagyarazhatatlan. Előtte meg a napkitörés. Még korábban meg a görög istenek.
Ha valakit érdekel:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9751252/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nika91127 2024. szeptember 23., hétfő 18:58-kor.
Simán lehet hogy a covid oltásokhoz is köze van. Én pl a 3. oltásom (2021 december) után 2022-ben vagy 4x fáztam meg, olyan még sose volt előtte. Azóta normalizálódott, tavaly március óta nem voltam beteg. De sajnos a parlagfű allergiám is az elmúlt 2 évben durvult be nagyon, az is kb pont az oltások utánra tehető. Lehet nincs összefüggés, mindenesetre erősen gyanús dolgok ezek.RaúlCF írta: Komolyan lassan 2000-2020 között nem volt annyi ACL sérülés mint az elmúlt években.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Voltunk csütörtökön ceges vacsikan.
Mesélték, volt olyan arc interjun, hogy kerdeztek tole a szokasos miket tart a gyengesegeinek/gyengejenek, jott a valasz, hogy a nőket
Fasz
Mesélték, volt olyan arc interjun, hogy kerdeztek tole a szokasos miket tart a gyengesegeinek/gyengejenek, jott a valasz, hogy a nőket
Fasz
thereisonly1ronaldo
Nálam telón ki is írja, hogy gond van .terry76 írta: Sziasztok! Eredmények. com másnál is szarakodik?
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
2-3 órája kezdteterry76 írta: Sziasztok! Eredmények. com másnál is szarakodik?
App és weboldal is
Az ertesitesek rendesen jönnek de megnyitva semmi nem töltődik be
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Ezt mar R24 kifejtette, o tud majd neked segiteni.ikarus93 írta: Kérdés itt van olyan aki socio a Real Madridnak és hogy válhat valaki sociová?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Annyi szinten karrierende ez akkor, az országnak, a jatekosnak, a klubnak, elmondani nem lehetRemy írta: Hongkongban azsiai tag, Szoboszlai Pool mezben.![]()
Nyomassatok hajoutat ki az obolbe, ha nincs redvafos ido, latod az egesz varost.
thereisonly1ronaldo