Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
A HARCOSOK ALKONYA - A VÉGSŐ OSTROM: Hongkongi akciózúzda a Walled Cityben? Ennél több nem nagyon kell.
Nagyon nem lehet mellélőni vele, bandaháború, látványos, kőkemény bunyók, hős karakterek, játékbeli boss-féle ellenségek, némi fantasy, egy kis dráma, brutál jó Walled City vibe, de összességében egy remek mozi. Talán egy kicsit hosszú...
Walled City ma... 93-ban elkezdték lebontani a várost, ma park áll a helyén.
Kicsit sajnáltam, mikor arra jártunk, hogy a tényleges Walled Cityből nem maradt meg egy kis városrész, ami múzeumként üzemelhetne ma. Néhány kép és emlék van a parkban csak.
Nagyon nem lehet mellélőni vele, bandaháború, látványos, kőkemény bunyók, hős karakterek, játékbeli boss-féle ellenségek, némi fantasy, egy kis dráma, brutál jó Walled City vibe, de összességében egy remek mozi. Talán egy kicsit hosszú...
Walled City ma... 93-ban elkezdték lebontani a várost, ma park áll a helyén.
Kicsit sajnáltam, mikor arra jártunk, hogy a tényleges Walled Cityből nem maradt meg egy kis városrész, ami múzeumként üzemelhetne ma. Néhány kép és emlék van a parkban csak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Konklávé
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon tetszett sokáig, hangulat rendben volt, elég jó színészeket szedtek össze a főbb szerepekre, érdekes volt, tényleg nagyon jól összerakták a dolgokat
A végével viszont nem tudtam mit kezdeni, értem a mondanivalóját, de engem nagyon kidobott a filmből.
Nekem nincs bajom ha ilyesmiket húznak elő, ha megéri, ha üt akkorát, de ez nekem nem illet bele sehogy.
Tudom könyvből dolgoztak, de valahogy jobban is bele lehetett volna ezt építeni, hogy hogy az jó kérdés.
Ezt leszámítva nagyon összerakták, nem véletlen dícsérte a bíboros is a Partizánban, hogy valami hasonlóan zajlik le egy igazi konklávé is
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon tetszett sokáig, hangulat rendben volt, elég jó színészeket szedtek össze a főbb szerepekre, érdekes volt, tényleg nagyon jól összerakták a dolgokat
A végével viszont nem tudtam mit kezdeni, értem a mondanivalóját, de engem nagyon kidobott a filmből.
Nekem nincs bajom ha ilyesmiket húznak elő, ha megéri, ha üt akkorát, de ez nekem nem illet bele sehogy.
Tudom könyvből dolgoztak, de valahogy jobban is bele lehetett volna ezt építeni, hogy hogy az jó kérdés.
Ezt leszámítva nagyon összerakták, nem véletlen dícsérte a bíboros is a Partizánban, hogy valami hasonlóan zajlik le egy igazi konklávé is
,,Anora"
Budget: 6 millió dollár (2,3 milliárd Ft)
Imdb: 7.7/10
5 Oscar díj
7 BAFTA díj
Most vagy soha
Budget: 7,22 milliárd Ft
Imdb: 2.0/10
Rákay Kálmán odatette na
Hogy csinálj háromszor annyi pénzből egy foshalmazt
Budget: 6 millió dollár (2,3 milliárd Ft)
Imdb: 7.7/10
5 Oscar díj
7 BAFTA díj
Most vagy soha
Budget: 7,22 milliárd Ft
Imdb: 2.0/10
Rákay Kálmán odatette na

Hogy csinálj háromszor annyi pénzből egy foshalmazt
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
SZIGORÚAN PISZKOS ÜGYEK: Még mindig brutál erős mozi, egy piszok erős Andy Lau - Tony Leung kettőssel, a zárás pedig egyszerűen tökéletes.
Na meg, ha ez nincs, akkor nincs Tégla sem. Szóval dupla öröm.
FOGY AZ IDŐ: Macska-egér fogócska, heist mozi beütéssel, John Woo és Szemtől szemben vibe-bal, mindezt 90 percben, keserédesen, de könnyen csúszva. Egész korrekt hongkongi akció-dráma, néhány ismerős arccal.
KAMUKÉM: Fuh, nem tudom, hogy valaha láttam-e olyan dögunalmas Jackie Chan filmet, mint most. Ez az a tipikus akcióhősmozi, ami az új évezred hajnalán, a VHS-korszak leáldozásának kezdetén készült.
És hiába van egy elfogadható sztorija és hiába jól koreografáltak a bunyók még mindig, az újhullámos zeneválasztás, és az az érzés, hogy ezt papírtokban, DVD-n, valami újság mellé kaptad valószínűleg, olyan végeredményt szült, ami nem éppen a legjobb...
AZ ELVESZETT ZSARU: Felemás érzések kavarognak bennem. Egyrészt, meg nem tudom mondani, hogy láttam-e már teljes egészében ezt a filmet vagy sem, másrészt pedig egyszerre tud működni és nem.
Az amnéziás alap tök jó, az akciók itt-ott működnek, Jackie szintén nem okoz csalódást, de mégis mintha minden alacsony fordulatszámon pörögne. Az európai helyszín pedig újfent nem állt jól egy Jackie Chan mozinak... Nem tudom... de annyi biztos, hogy nincs az öreg legjobbjai között.
Na meg, ha ez nincs, akkor nincs Tégla sem. Szóval dupla öröm.
FOGY AZ IDŐ: Macska-egér fogócska, heist mozi beütéssel, John Woo és Szemtől szemben vibe-bal, mindezt 90 percben, keserédesen, de könnyen csúszva. Egész korrekt hongkongi akció-dráma, néhány ismerős arccal.
KAMUKÉM: Fuh, nem tudom, hogy valaha láttam-e olyan dögunalmas Jackie Chan filmet, mint most. Ez az a tipikus akcióhősmozi, ami az új évezred hajnalán, a VHS-korszak leáldozásának kezdetén készült.
És hiába van egy elfogadható sztorija és hiába jól koreografáltak a bunyók még mindig, az újhullámos zeneválasztás, és az az érzés, hogy ezt papírtokban, DVD-n, valami újság mellé kaptad valószínűleg, olyan végeredményt szült, ami nem éppen a legjobb...
AZ ELVESZETT ZSARU: Felemás érzések kavarognak bennem. Egyrészt, meg nem tudom mondani, hogy láttam-e már teljes egészében ezt a filmet vagy sem, másrészt pedig egyszerre tud működni és nem.
Az amnéziás alap tök jó, az akciók itt-ott működnek, Jackie szintén nem okoz csalódást, de mégis mintha minden alacsony fordulatszámon pörögne. Az európai helyszín pedig újfent nem állt jól egy Jackie Chan mozinak... Nem tudom... de annyi biztos, hogy nincs az öreg legjobbjai között.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
15 perc alapján még jóhogyferni írta: Nem bántásból, meg se néztem ezt az Anorát, csak ilyen 15 perces recapot dobott fel még régebben a youtube, azt se tudtam új film, de az alapján egy sima átlag filmnek tűnt

Amúgy nagyon jó, nálam az év meglepetése volt már korábban is. Úgy ültem le megnézni, hogy egynek jó lesz, vasárnap délután, és azt vettem észre, hogy egyszercsak vége lett. Az jutott az eszembe egyből, hogy a mai társadalomra jobb görbe tükröt már rég láttam, és a vége is teljesen logikus, életszerű, elgondolkodtató lett. Ajánlom, és ugyan nem láttam minden jelöltet, de syerintem megérdemelt az Oscar.
Jancsó tudtommal elég esélytelen volt, sokan a top5be se várták, szinte fix volt hogy a Conclave és az Anora közt dől el, de hát maga a jelölés is egy elképesztő siker.
Flow-t ideje megnézni, Wild Robot jó volt, de nem estem hasra tőle, ezt a Flow-t meg mindenki is dícséri.
Only 15 Films in History Have 13 or More Oscar Nominations.
Of Those, Emilia Perez Has the Fewest Wins
Titanic (1997) - 11 Wins out of 14 Nominations
All About Eve (1950) - 6/14
La La Land (2016) - 6/14
From Here to Eternity (1953) - 8/13
Gone With the Wind (1939) - 8/13
Oppenheimer (2023) - 7/13
Shakespeare in Love (1998) - 7/13
Chicago (2002) - 6/13
Forrest Gump (1994) - 6/13
Mary Poppins (1964) - 5/13
Who's Afraid of Virginia Woolf? (1966) - 5/13
LOTR:TFOTR (2001) - 4/13
The Shape of Water (2017) - 4/13
The Curious Case of Benjamin Button (2008) - 3/13
Emilia Perez (2024) - 2/13
Flow-t ideje megnézni, Wild Robot jó volt, de nem estem hasra tőle, ezt a Flow-t meg mindenki is dícséri.
Only 15 Films in History Have 13 or More Oscar Nominations.
Of Those, Emilia Perez Has the Fewest Wins
Titanic (1997) - 11 Wins out of 14 Nominations
All About Eve (1950) - 6/14
La La Land (2016) - 6/14
From Here to Eternity (1953) - 8/13
Gone With the Wind (1939) - 8/13
Oppenheimer (2023) - 7/13
Shakespeare in Love (1998) - 7/13
Chicago (2002) - 6/13
Forrest Gump (1994) - 6/13
Mary Poppins (1964) - 5/13
Who's Afraid of Virginia Woolf? (1966) - 5/13
LOTR:TFOTR (2001) - 4/13
The Shape of Water (2017) - 4/13
The Curious Case of Benjamin Button (2008) - 3/13
Emilia Perez (2024) - 2/13
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nagyon jó film az Anora, nézzétek meg bátran, főleg elemzés előtt szerintem.
Amúgy nem gondoltam volna hogy így elviszi a legfontosabb díjakat, újítani próbál az Akadémia
engem megleptek.
Inkább azt elemezgessük, hogy zenei Oscar díjat nyert az Emília Pérez.

Sajnálom azt is, hogy Jancsó nem kapta meg a vágásra.
Amúgy nem gondoltam volna hogy így elviszi a legfontosabb díjakat, újítani próbál az Akadémia

Inkább azt elemezgessük, hogy zenei Oscar díjat nyert az Emília Pérez.

Sajnálom azt is, hogy Jancsó nem kapta meg a vágásra.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
+1ELSiete írta: Azért Demi Mooret sajnálom, hogy mindent megnyerettek vele, csak ezt nem.
Ez csak egy filmes balondor már, semmi több.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Azért Demi Mooret sajnálom, hogy mindent megnyerettek vele, csak ezt nem.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Nem bántásból, meg se néztem ezt az Anorát, csak ilyen 15 perces recapot dobott fel még régebben a youtube, azt se tudtam új film, de az alapján egy sima átlag filmnek tűnt, én nem látom hogy lehetett ez Oscar nyertes, maga a film tényleg ilyen jól kidolgozza a sztorit és ilyen mélységet ad neki vagy csak szimplán ennyire gyenge volt a felhozatal? Ennyit dobott rajta a színészi játék?soadroli írta: oscar winners
Anora tarolt. Demi Moore eddig szinte mindet díjat vitt, hát ezt pont nem.
Kicsit értetlenül állok ez előtt, lehet jobban jártam volna rendesen megnézni, de fene gondolta ez ilyen felkapott film lesz

Nem akarok olyan lenni, mint aki trailerből elemez (

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
oscar winners

- realbeckham
Vagy a masik két kutya tervelte ki az egészet. Nem? Torrente
Annyi biztos, hogy furcsa egybeesések sorozata történt.
Sajnaltam, hogy ő pl egy hopkins al ellentétben visszavonult a szakmatol. Nagyon nagy szinesz volt. Igazi rosszfiu/fogonosz fej. Nyugodjek békében.

Annyi biztos, hogy furcsa egybeesések sorozata történt.
Sajnaltam, hogy ő pl egy hopkins al ellentétben visszavonult a szakmatol. Nagyon nagy szinesz volt. Igazi rosszfiu/fogonosz fej. Nyugodjek békében.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kurvanagy szinesz volt.soadroli írta: Gene Hackman and his wife, Betsy Arakawa, were found dead in their Santa Fe home Wednesday afternoon.
amire tippelek, hogy az öreg elesett otthon, és meghalt - kb 2 hete már - ezt látva a feleség meg bevett egy halom tablettát, és ő is meghalt.
3 kutyájuk közül a németjuhász, mint ultimate házőrző és vdelmező, ragaszkodó típus, sztem megcsócsálta vhogy a nő holtteste közelében lévő tablettákat, amibe szerencsétlen kutya is belehalt. a másik két kutya ezt látta/felfogta, így ők nem ettek a cuccból.
inspector hehe out
RIP gene
thereisonly1ronaldo
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Gene Hackman and his wife, Betsy Arakawa, were found dead in their Santa Fe home Wednesday afternoon.

- P. Krisz
2 anonymous Oscars voters said they didn’t vote for Ralph Fiennes because “he won before”
They both believed he won an Oscar for ‘SCHINDLER’S LIST’, which he didn’t.
They both believed he won an Oscar for ‘SCHINDLER’S LIST’, which he didn’t.

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
A harmadikat hagyd a francba, es irany a Harag utja. Jo nagy kepernyon, jo hangosan.
- ikarus93
A Mad Max igy kimaradt eddig az eletembol aztan leporgettem az elso ket reszet (Mel Gibsonnal).
A masodik resztol leesett az allam. Hogy lehet valami ennyire rohadt jo. Nalam 10/10.
A masodik resztol leesett az allam. Hogy lehet valami ennyire rohadt jo. Nalam 10/10.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- realbeckham
Remelem nem un meg semmit. Utóbbi évek legjobb altatóit szolgalta a mesterRealista24 írta:Remelem nemBlancoMark írta:
Scorsese nem unja meg a maffia tipusu filmeket?![]()
![]()

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Ezt fizikai fajdalom volt elolvasni.Remy írta:Annyira megerdemelnetek, hogy Diesel, Owen Wilson, Rob Schneider es Van Damme is benne legyen.pheco írta: Remélem az első percben fejbe lövik, aztán bejön a képbe egy normális főgenyó![]()
![]()