Ángel di María - 22
Re: Ángel di María - 22
Ilyen alapon senki sem kaphatna fizetésemelést, mert akkor a másik is kérne...
Továbbra is a lényeg az, hogy DM (szerintünk) megérdemelt volna egy bizonyos mértékű emelést. Azt persze nem tudhatjuk hogy mi volt a háttérben, lehet megkapta az ötöt és nem fogadta el, lehet nem...
Továbbra is a lényeg az, hogy DM (szerintünk) megérdemelt volna egy bizonyos mértékű emelést. Azt persze nem tudhatjuk hogy mi volt a háttérben, lehet megkapta az ötöt és nem fogadta el, lehet nem...
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor tegyük fel ,h megadják a 8 milliót DMnek. Másnap/jobb félév után jönne a többi játékos ,h akkor nekik is több kell, duplázzák meg nekik is. Hova jutnánk? Káosz. Mindenki fizetésért könyörögne. Vagy megkapják vagy lelépnek és még csapatromboló hatása is lenne. Ha megkapják akkor a jövőben nem lesz elég pénz igazolni, ha nem kapják meg akkor meg lelépnek és ott vagyunk ,h a fél csapat elment és jöhet az általad felvázolt korszak ,h BL 16 között búcsúzunk meg 3 évente jön a kupa. Ha DMnek nem elég az 5 millió akkor mehet. Modric érdekes mód nem könyörgött, megelégszik azzal ami van. Bár igaz, nem adnának érte 70 milliót mert nagyon alulértékelt és már nem is fiatal. De szerintem neki többet köszönhetünk mint DMnek.
- Galacticos
isconak kb fél év előnye van jameshez képest ezen a poszton. ő már tavasszal elég sokat játszott ott ráadásul a kupadöntőn kurva jó volt.Fuentealbilla írta: (jelenleg Jamest nem nagyon pártfogolom)
a bl döntős húzása meg.. ez nála benne van, tudatos, és meg is tudja csinálni. és erre nagyon kevesen képesek, de szerintem sanszosabb forgatókönyv hogy úgyis elbasszuk őt, idén majd padozik meg elsőszámú csere lesz amit jövő nyáron -jogosan- kevesleni fogja a szerepét és tiplizik. vagy jövőre hozunk egy pogbát és akkor meg már egyértelműen nincs kérdés van egy bitang kp, egy 80 millás pléjer akinek helye nincs, meg benzema és a két robot.
de hát ez legyen ancelotti problémája, azért neki se lehet rossz, máshol a kezdő 11et is úgy kell foltozgatni..

- Fuentealbilla
Rólad pedig eszembe is jut rögtön Galacticos, hogy adja az ég,hogy Iscoval játszunk helyette ha elmegy (jelenleg Jamest nem nagyon pártfogolom) és lássunk még pár BL döntős megmozdulást tőle.Galacticos írta:nem is kapott fizetésemelést, csak meghosszabbították a szerződését.Fuentealbilla írta: Modricért a kutya nem adna jelenleg 70 millió eurót és nem is adnának senki sem sehol 8-9 milliós fizut. Ennek ellenére Respect Modricnak a játékáért meg mindenért csak mondom...

De ez már itt nagyon off volt. Sorry érte.
- Galacticos
nem is kapott fizetésemelést, csak meghosszabbították a szerződését.Fuentealbilla írta: Modricért a kutya nem adna jelenleg 70 millió eurót és nem is adnának senki sem sehol 8-9 milliós fizut. Ennek ellenére Respect Modricnak a játékáért meg mindenért csak mondom...
- Fuentealbilla
Értelek. De ez elsősorban még mindig focicsapat úgy gondolom.volt írta:Fuentealbilla és tucsoki
James 6 milliót kap, de ugye nagy a marketingértéke. Volt valami hír ,h kb 4 milliót kap belőle a Madrid.
DM kap 3.5 milliót, marketingértéke szinte nulla. 4 millióra emelnék a fizut, de nem fogadja el, majd 5 millióra és ezt sem fogadta el és távozni szeretne. Modric sem kap többet és szerintem még a csapatért is többet tesz. Mégsem rinyál és teszi a dolgát.
És a játékosokat a focitudását kell elsősorban megfizetni nem pedig azt, hogy mennyit hoz a konyhára. Ha így van persze álljunk ki ismét egy Guti-Beckham védő kp sorral csak akkor ne csodálkozzunk, hogy ismét 3 évente esik le valamilyen kupa és akkor remélem a jelenlévők sem fognak sem siránkozni sem háborogni , hogy cumizunk minden évben majd ki a BL-ből a legjobb 16 között. Hisz a bevételek továbbra is rendben lesznek. Ilyen alapon tényleg rá kellene repülni még egyszer Neymarra hátha... és akkor felállhatnánk kb így is

tuti még jobban menne a piacon a Real bögre:)
----Modric-----
-Bale-James-CR
--Benz---Ney---
Egyébként , hogy félkomolyról átváltsak komolyra... Modricért a kutya nem adna jelenleg 70 millió eurót és nem is adnának senki sem sehol 8-9 milliós fizut. Ennek ellenére Respect Modricnak a játékáért meg mindenért csak mondom... ha valakinek még nincs értéke a reklámpiacon az ő.
Én továbbra sem DM mellett vagyok csak a realitás mellett akármennyire is mást mondotok. Ha az a realitás, hogy más csapat akár a PSG 8-9 millios fizut adna akkor nem realitás itt tartani egy 3-3,5 M fizuval.
De már ezt is leírtam egyszer... ha a "szakik" ott úgy gondolják nem ér meg évi mondjuk 6-6 és fél millát DM játéka akkor menjen Isten hírével.. nekem nem fog hiányozni csak nehogy a csapatnak hiányozzon majd.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
40% Mendes ügyfeleinel, mert ott 40-40-20 az elosztási arany.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
A legtobb jatekosnak ez boven megeri, mivel azzal hogy a Realba igazolnak, a marketingbeveteleik is megnovekednek, mig Neymar bevetelei mar ezelott is megvoltak.
-
Volt a hír ,h 10 millió körül jön be neki pluszba. Ennek a 40%-a(35%??) 4 millió ami a klubbot illeti. Ezek nem biztos ,h pontos adatok, de valami ilyesmi volt. A fizetésnél meg szimplán Realistára támaszkodtam.VanillaSky írta:Ezt valószínűleg te sem hiszed el. Vagy 6 milliót kap vagy többet és abból négyet a csapat, de a kettő együtt fix, hogy lehetetlen.
CR marketingbevételének a 40%(35%??) is a klubbot illeti, ahogy a többi játékosnak is. (persze lehet ,h rosszul tudom.)
Állítólag Neymar is ezért ment a Barcához. Hiába kapott volna itt több pénzt de ugye a marketingbevételek 40%(35%??) a klubnak járt volna. Ezért aláírt kevesebb fizuért a Barcához, de így mégis több marad neki.
Mondjuk azt ugye senki sem gondolja, hogy James leigazolásában bármiféle játékosmegfigyelő is részt vett...Pipita írta:Sorold már fel kérlek, kíváncsi vagyok.De ha nem is a kolumbiait, de lehetne legalabb masik 10 jatekost felsorolni aki klasszissal jobb(minosegibb) lehetne vele a kp- nk.Meg arra is hogy a madridi játékosmegfigyelők miért nem tudnak arról a minimum 10 emberkéről.
-
Ezt valószínűleg te sem hiszed el. Vagy 6 milliót kap vagy többet és abból négyet a csapat, de a kettő együtt fix, hogy lehetetlen.James 6 milliót kap, de ugye nagy a marketingértéke. Volt valami hír ,h kb 4 milliót kap belőle a Madrid.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Sorold már fel kérlek, kíváncsi vagyok.De ha nem is a kolumbiait, de lehetne legalabb masik 10 jatekost felsorolni aki klasszissal jobb(minosegibb) lehetne vele a kp- nk.

-
Fuentealbilla és tucsoki
James 6 milliót kap, de ugye nagy a marketingértéke. Volt valami hír ,h kb 4 milliót kap belőle a Madrid.
DM kap 3.5 milliót, marketingértéke szinte nulla. 4 millióra emelnék a fizut, de nem fogadja el, majd 5 millióra és ezt sem fogadta el és távozni szeretne. Modric sem kap többet és szerintem még a csapatért is többet tesz. Mégsem rinyál és teszi a dolgát.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
*PogbábaDavieS írta:
el kell adni most jó pénzért és benyomni a stadionra azt a pénzt.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
'sznak akarta majdnem megkétszerezni a pénzét, miért nem volt elég neki(Mendes?) mondjuk egy +15-20%.os emelés, amibe lazán belement volna Flo is...
tudjátok hogy van, aki hülye...........az keressen másik csapatot.
ha most nem megy el, akkor télen, vagy jövő nyáron, tökmindegy, rá nem lehet már számítani.
tudjátok hogy van, aki hülye...........az keressen másik csapatot.

ha most nem megy el, akkor télen, vagy jövő nyáron, tökmindegy, rá nem lehet már számítani.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
Ez lenne az egész felvetésemnek a lényege, hogy lehet-e ezt bizonyítani? Vajon tényleg fajulhatott abból +1-2 millióból akkora vita ami már akkora eldöntötte DM távozását?Realista24 írta:Na, még egyet.![]()
Csak erre:De, akarták, csak nem annyira, amennyire ők szerették volna. Mondjuk már az egész mizéria előtt úgy gondoltam, hogy idén menni fog.Perez még nem akart emelni a fizetésén
James pedig a vb után került képbe, addigra pedig megvolt DM döntése már.
Ezt azért ne hagyjuk figyelmen kívül.
Mert ha igen, akkor nincs miről beszélni, csalódtam, de ha nem.....
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha kevés pénzt akar,akkor megkapná,de vélhetően túllőtt a célon és irreálisan magas fizetést akar,amit a vezetőség nem fog megadni. Szerintem Perezék tisztában vannak Di María helyzetével a csapaton belül,fontos játékos,de ha telhetetlen,akkor nem tudunk vele mit csinálni,egy ilyen csapatból is menni akar,mert nem kapja meg a pénzét. Ez mindent elmond róla. Ha ezek a dolgok igazak,és nem érdekli semmi más csak a pénz,akkor kurva gyorsan húzzon el Madridból,mert nem tudja értékelni a címert a mezén... City,PSG,Monaco,oda való az ilyen. Pedig amúgy szeretem őt,de mondom,ha ezek a dolgok igazak... akkor nincs miről beszélni.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
És miből gondolod, hogy Isco nem lesz legalább olyan jó. Szerintem simán jobb lesz mint DM. Gyorsnak nincs olyan gyors, de több köze van a focihoz + nem Mendes az ügynökehunmadridista írta:Engem mondjuk a sportszakmai sikerek jobban izgatnak, mint az, hogy melyik játékos mennyit hoz a konyhára marketingügyileg...nagyon meg fogjuk még érezni Di Maria hiányát (saját megérzésem szerint)...sokan vissza fogják őt még sírni...

- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jamest majd meglatjuk. De ha nem is a kolumbiait, de lehetne legalabb masik 10 jatekost felsorolni aki klasszissal jobb(minosegibb) lehetne vele a kp- nk.tucsoki írta: nincs bajom Hamesszel, de azért még annyit nem tett le az asztalra, hogy egy ilyen szezon után félredobják DM-et kedvéért
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, még egyet.
Csak erre:

Csak erre:
De, akarták, csak nem annyira, amennyire ők szerették volna. Mondjuk már az egész mizéria előtt úgy gondoltam, hogy idén menni fog.Perez még nem akart emelni a fizetésén
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema