Minden, ami válogatott
- BlancoMark
Re: Minden, ami válogatott
Oyarzabal lesen volt. Erdekes, hogy ugy iteltek meg, hogy nem zavarta a jatekot amikor az o szoritasaban esett hasra a vedo.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
na Zubimendi
jöhet

jöhet

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na ott van. Zubimendi. Sajnos.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Az uj igazolasunk be is talalt. Ilyen szotyigolt…
- nzooli93
Azt mondja Hajdu B Nico lövésére,hogy Yamal lövése.
Oke. Megyek a spiler2re inkább, bar a Tibit se birom annyira,de legalabb nem Farkas Norbi
Es a vicc,hogy 10mp el előrebb vannak
Oke. Megyek a spiler2re inkább, bar a Tibit se birom annyira,de legalabb nem Farkas Norbi

Es a vicc,hogy 10mp el előrebb vannak

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azert igy h a portugalok kontrakra jatszanak es kb csak vedekeznek, CR total emberhatrany. Ezt a taktikat igy nem igen lehet sokaig birni gol nelkul
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ezt a Huijsen indítást egy az egyben lehet másolni hozzánk jövőre. Huijsen hosszú labda Mbappé vagy Vini elmegy a szélen és Jude érkezik rá.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
2006 óta Portugáliának szurkolok. Nincs kérdés ma se

- wZoLee7
Pauleta ota a portugaloknak szurkolok, szoval nekem most sem nehez dontes ez. Kar h Bruno Fernandestol kifolyik a szemem.realmadrid95 írta: Portugalianak szurkolok Cr miatt, valamint Yamal “fobiam” miatt is, de Huijsent sajnalnam. Ti, hogy vagytok vele?
Mondjuk, ha Asencio is a keretben/kezdoben lenne, mar mas lenne a szituacio, de igy hajra luzitanok.
- nzooli93
Mint a Garros döntőbe, minél jobb meccsnek. Legyen valami 4-4 11esekkel a végénrealmadrid95 írta: Portugalianak szurkolok Cr miatt, valamint Yamal “fobiam” miatt is, de Huijsent sajnalnam. Ti, hogy vagytok vele?
Mondjuk, ha Asencio is a keretben/kezdoben lenne, mar mas lenne a szituacio, de igy hajra luzitanok.

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Portugalianak szurkolok Cr miatt, valamint Yamal “fobiam” miatt is, de Huijsent sajnalnam. Ti, hogy vagytok vele?
amugy meg igen, mar a clasico utan muteni kellett volna. igazi agytrosztok vannak ott ez sokszor kiderultwZoLee7 írta:Ezt sosem fogom megérteni, hogy sem a játékos, sem akik körülveszik, de végeredményben még a csapat sem látta, hogy az az egyetlen ideális forgatókönyv ahhoz hogy őszre egy top játékost kapjunk. Ennyi hülye és rossz döntést ritkán lát az ember, de nekünk sikerült. Amit sérülten lehoz, azt Güler bármikor megugorja azon a poszton.hehetheoriginal írta: Talan a jatekosnak kene szolnia, de ezek szerint ő sem a legélesebb kés![]()
Ahogy kiestunk a beellbol, mar masnap mutet kellett volna.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- wZoLee7
Ezt sosem fogom megérteni, hogy sem a játékos, sem akik körülveszik, de végeredményben még a csapat sem látta, hogy az az egyetlen ideális forgatókönyv ahhoz hogy őszre egy top játékost kapjunk. Ennyi hülye és rossz döntést ritkán lát az ember, de nekünk sikerült. Amit sérülten lehoz, azt Güler bármikor megugorja azon a poszton.hehetheoriginal írta: Talan a jatekosnak kene szolnia, de ezek szerint ő sem a legélesebb kés![]()
valszeg akkor annyit is tettek bele a meccsbe fizikailag isnzooli93 írta: Most nézem Jude nak a veretes Andorra ellen is 90 percet kellett jatszania, biztos,ami biztos.
Nyertek is kemény 1 góllal, gondolom mennyi lelkesedéssel tolták. Eljen a megmentett futball.
valamelyik univerzumban:

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Talan a jatekosnak kene szolnia, de ezek szerint ő sem a legélesebb kés

thereisonly1ronaldo
- nzooli93
Most nézem Jude nak a veretes Andorra ellen is 90 percet kellett jatszania, biztos,ami biztos.
Nyertek is kemény 1 góllal, gondolom mennyi lelkesedéssel tolták. Eljen a megmentett futball.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Raneztem, a francia meccskeretben 26-bol 22 jatekos sotetboru, nagyon durva.lestat írta: Franciaorszag u20 meg Mali u20-as meccsre neztem ra.
Hat a kezdokbol itelve azt gondolna az ember ket afrikai csapat jatszott egymassal.![]()
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Franciaorszag u20 meg Mali u20-as meccsre neztem ra.
Hat a kezdokbol itelve azt gondolna az ember ket afrikai csapat jatszott egymassal.
Hat a kezdokbol itelve azt gondolna az ember ket afrikai csapat jatszott egymassal.

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ez nem valami bíztató ez a magyar-svéd.
Ez a svéd válogatott az utóbbi évek-évtizedek leggyengébb válogatottja. Próbálnak fiatalítani, újra kezdeni mindent.
Azt gondoltam a magyar válogatott simán nyerni fog..erre..
A védelem és Dibusz nem egy világelit na..
De Sallai, akiben szerintem sokkal több van is ma mindent elbarmolt. Ha az X jó helyzetből Sallai egyet eltesz, akkor talán nincs ez..Kár.
Szoboszlai szerintem ma jó volt, Schäferben is ott volt a plusz. De csak Szoboszlai kevés lesz.
10millió emberből találni kellene már végre 3-4-et aki védekezni tud.
Kár, pedig szerintem az első félidőben jó volt a magyar válogatott. A középpálya szerintem jó, Sallaival sem lenne gond, de ma mindent kihagyott.
Az jó, hogy Gyökeres nem volt ma, mert ugyan sok helyen le van nézve, de ő olyan aki mindenki ellen begyötör egy gólt, az erőszakosságával, akarásával.
Ez a svéd válogatott az utóbbi évek-évtizedek leggyengébb válogatottja. Próbálnak fiatalítani, újra kezdeni mindent.
Azt gondoltam a magyar válogatott simán nyerni fog..erre..
A védelem és Dibusz nem egy világelit na..
De Sallai, akiben szerintem sokkal több van is ma mindent elbarmolt. Ha az X jó helyzetből Sallai egyet eltesz, akkor talán nincs ez..Kár.
Szoboszlai szerintem ma jó volt, Schäferben is ott volt a plusz. De csak Szoboszlai kevés lesz.
10millió emberből találni kellene már végre 3-4-et aki védekezni tud.
Kár, pedig szerintem az első félidőben jó volt a magyar válogatott. A középpálya szerintem jó, Sallaival sem lenne gond, de ma mindent kihagyott.
Az jó, hogy Gyökeres nem volt ma, mert ugyan sok helyen le van nézve, de ő olyan aki mindenki ellen begyötör egy gólt, az erőszakosságával, akarásával.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Statisztikailag az ilyen arcokból lesznek a James, Özil féle event-playerek, akik nem tudnak 5 meccset egyenletesen lehozni, de hehének most hirtelen mindenki top aki nem ide jön és mindenki fos aki ide.

Nem illik.