Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 10., csütörtök 11:44

Galacticos írta:
ELSiete írta: Neki a saját focija lesz az első, oda keres embereket, ha ebbe a brazilok nem illenek bele, akkor megfogja bontani őket. Ezt várnám el tőle, ha akkora edzőzseni, akkor ezt látnia kell. A PSG is csapatként vert el minket, ez a jó út, nem az esernyőzések a pályán, Xabi is tudja.
Ez tok szep es tok jo lenne, de te latod azt hogy perez a keret legjobban fizetett jatekosava teszi, meghosszabbitja a szerzodeset, majd ra par hetre xabi leteszi ot a padra mert nem passzol az elkepzeleseibe?
Nem vagyok annak hive hogy perez rakja ossze a kezdot, ez ha valaha volt is igy mostmar nem, de ezt biztos vagyok benne hogy nem hagyná.
Szerintem Perez tegnap rendesen izzadt Nasser mellett. Pereznek is van egoja, a tegnapi vereség pont a PSG ellen nagyon nem hiányzott neki, eltudom képzelni, hogy bedurvul. Eddig elég nagy egyetértésben hozza Xabinak a kért játékosokat, ha valakit padra kell tenni, azzal sem kellene hogy gond legyen. Perez projektje szerintem inkább Mbappe, aki latvanyosan nem tud a brazil mellett kibontakozni. Vini hosszabbitása egyelőre nem történt meg, várjunk ezzel meg a pénzekkel. Vininél sokkal nagyobb és fontosabb játékosok kerültek ki Perez kegyei közül, a csapat mindenek felett. Lesznek itt áldozatok, egyelőre az edző védve van, valamelyik játékos meg már egy ideje nem ad, csak veszi el az alamizsnát, látnia kell Pereznek is.

Amúgy Pereznek is érdeke, hogy népszerű játékosok legyenek a kezdőben. Ha egy ideje nézitek a külföldi sport fórumokat, esetleg Vini insta oldalát, akkor ez az ember minden csak nem népszerű. Következő szint a Bernabeu haragja lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ELSiete 2025. július 10., csütörtök 11:45-kor.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. július 10., csütörtök 11:39

Galacticos írta:
ELSiete írta: Neki a saját focija lesz az első, oda keres embereket, ha ebbe a brazilok nem illenek bele, akkor megfogja bontani őket. Ezt várnám el tőle, ha akkora edzőzseni, akkor ezt látnia kell. A PSG is csapatként vert el minket, ez a jó út, nem az esernyőzések a pályán, Xabi is tudja.
Ez tok szep es tok jo lenne, de te latod azt hogy perez a keret legjobban fizetett jatekosava teszi, meghosszabbitja a szerzodeset, majd ra par hetre xabi leteszi ot a padra mert nem passzol az elkepzeleseibe?
Nem vagyok annak hive hogy perez rakja ossze a kezdot, ez ha valaha volt is igy mostmar nem, de ezt biztos vagyok benne hogy nem hagyná.
Az megvan, hogy max Mbappe eladása után lehetne a keret legjobban fizetett játékosa, amúgy meg jelenleg is a keret második legjobban fizetett játékosa Jude-dal együtt?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 10., csütörtök 11:35

Valoban, a tegnapi nem pihentetes, a korabbiak igen.

En a bernabeu haragjat varom.
Tudom geci dolog ilyet kivanni egy jatekosnak, de egyedul o a hibas, o okozza ezt.

De ma mar abban is ketelkedek, hogy a bernabeu nepenek megvan e meg a fasza...
A 4 db el clasicot is elviseltek, akarmekkora tortenelmi alazasokat kaptunk..
thereisonly1ronaldo

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 10., csütörtök 11:35

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 10., csütörtök 11:29

hehetheoriginal írta:
ELSiete írta:

Nem, nem. Itt is az edző lesz a hibás. Egyelőre megadom a lehetőséget Xabinak, cserélni már legalább lecseréli, szóval előrébb tart mint az olasz.
Csak pihentetes miatt :kalapos:
A tegnapi szerintem nem annak szólt, viszonylag hamar kivette a gépezetből az aranymálna díjasunkat. Nyilatkozni persze bármit lehet, de Xabi nem az üres szavak emberének tűnik, tegnap is lenyilatkozta, hogy mit várna el a csapattól és hogy még mennyi hiba van a játékban, amit ő is lát és cselekedni fog ellene. Neki a saját focija lesz az első, oda keres embereket, ha ebbe a brazilok nem illenek bele, akkor megfogja bontani őket. Ezt várnám el tőle, ha akkora edzőzseni, akkor ezt látnia kell. A PSG is csapatként vert el minket, ez a jó út, nem az esernyőzések a pályán, Xabi is tudja.

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 10., csütörtök 11:16

ELSiete írta:
Tjacks írta:

Itt akkor a játékos lesz a hibás, de Carlonál az edző? :D
Nem, nem. Itt is az edző lesz a hibás. Egyelőre megadom a lehetőséget Xabinak, cserélni már legalább lecseréli, szóval előrébb tart mint az olasz.
Csak pihentetes miatt :kalapos:
thereisonly1ronaldo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 10., csütörtök 10:55

Galacticos írta: Az egy dolog hogy eljusson oda hogy tavozni akarjon, az meg egy masik hogy ki fizetne erte 100korul ahova o is elmenne.
Szaud arabiat meg nem latom benne, de azt az europai csapatot se ahol van ennyi penz es szukseg lenne ra.
Idén? Én sem feltétlenül. Jövőre? Lesznek páran akik letennék a lóvét a PL-ből. Kitudja az arsenal mire megy, az MU már bevonzott pár játékost akik elhitték, hogy Ők majd vissza juttatják a csapatot a trónra, a citynél meg kitudja mi lesz. Az is lehet, hogy ha eladó lenne már idén is előkerülne valaki aki nyomna egy all int abban bízva, hogy náluk Vinicius újra top lesz. Azt meg aztán végképp nem látjuk, hogy gondolkodik Vinicius és a környezete. Ha elkezdik kutálni a bernabeuban is, akkor nem lesz olyan hely Spanyolországban ahol menedékre lelne és elviselnék a hülyeségeket amiket a pályán csinál. Simán jöhet olyan arab ajánlat amire környezeti nyomás után igent mond és inkább elmenekül a problémák elől nagyon sok pénzt keresni.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 10., csütörtök 10:04

Az egy dolog hogy eljusson oda hogy tavozni akarjon, az meg egy masik hogy ki fizetne erte 100korul ahova o is elmenne.
Szaud arabiat meg nem latom benne, de azt az europai csapatot se ahol van ennyi penz es szukseg lenne ra.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 10., csütörtök 9:55

Szerintem meg a kovetkezo szezont megkapja mindenkeppen Pereztol bizonyitani, utana jovo nyaron merulhet fel esetleg az eladasa csokkentett aron. Valoszinu meg egy ev ra fog menni hogy vilagos legyen a problema.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 10., csütörtök 9:49

gutihaz14 írta: el kell adni, rudinak es asenak koszonhetoen felidoig szenvedtem csak a meccs nezesevel de a csavonak mar egy belsos passz sem ment, kontra indult az elpasszolt labdajabol , a masiknal meg egy kenyszerito nem ment neki... elkepeszto hatraltato tenyezo
a kis szöügletük Bappeval gyönyörű volt. Megkapta a franciától majd felnézett és odapasszolta a psg játékosnak aki egy centit nem mozdult a labdára és a közelben nem volt fehér mezes hogy legalább csak kicsit legyen rossz a passz.

Vinicius teljesen elveszítettek önmagát. Nincs meg a gyorsasága, a védők sorra futják le. Nem passzol neki az a foci ahol hátra is kell dolgozni. Elsősorban nem azért mert leszarja, akarna Ő besegíteni a védekezésbe és letámadni, egyszerűen nem érti mit kellene csinálni. Amikor nálunk a labda fej lehajt, megtolja a vonal felé és vagy bejön vagy nem, ha meg középre tolja meg akkor lövésig viszi ami vagy az első védőben akad el vagy kilövi a stadionból. Tud nagy gólokat lőni, de az utóbbi időszakban rosszabb a forma mint mikor idekerült, mert akkor legalább úgy ültem le, hogy nah ez a csávó ha el is esik a labdában, de 1v1-ben bárkit megver az esés előtt. Ez már nincs. MBappe sem a védekezésről híres, de kettejük között 2 nagy különbség van. Bappe még egy ygengébb szezonban is aranycipős és éhes a kupákra a Real Madriddal. Vinicius mindent megnyert és a saját kis világában aranylabdás is lett.

Írjátok, hogy 150-ért már jó üzlet lenne eladni...én megkockáztatom, hogy az alatt is, mert tipikusan Ő az a keretben aki kihatással van a játék képére, a megítélésünkre, mindenre, méghozzá negatívan. Kb. minden javulna a távozásával, ami nem fog megtörténni. Nem fogunk egy nyáron 2 szélsőt is elengedni. Alapember, amíg nem mondja azt hogy távozni akarok nem tudjuk eladni sem igazán. Ahhoz, hogy Vinicius távozni akarjon kell egy szezon ahol elveszíti a kezdőtagságot, nem lesz többé érinthetetlen. A statjai rosszak lesznek. Másképp én nem látom a távozását, de azt sem ahogy idén Bappeval beleillenek majd Xabi játékába.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 10., csütörtök 9:30

el kell adni, rudinak es asenak koszonhetoen felidoig szenvedtem csak a meccs nezesevel de a csavonak mar egy belsos passz sem ment, kontra indult az elpasszolt labdajabol , a masiknal meg egy kenyszerito nem ment neki... elkepeszto hatraltato tenyezo
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 10., csütörtök 9:22

Tjacks írta:
ELSiete írta: Xabi belefog bukni ebbe az emberbe.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. július 10., csütörtök 9:18

Már azzal 10/10 lenne a nyár ha kiszednénk valakitől az emberért 150 milliót.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. július 10., csütörtök 9:14

ELSiete írta: Xabi belefog bukni ebbe az emberbe.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 10., csütörtök 9:01

A hosszabbítása egy ideje áll, remélem Perezék gondolkodtak el, hogy megéri e nekünk. Ekkora teljesítménybeli visszaesés után veszélyes manőver lenne most. Beszoptuk legutóbb Mendynél egy viszonylag jó szezon után, most egy ilyen gyenge tavasz után minimum elhalasztanám a kérdést egy évvel, aztán ha visszatalál az edzőterembe meg beleteszi a munkát akkor lehet beszélni róla.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 10., csütörtök 8:49

6 meccs a kezdobe, 1 gol 1 golpassz a salzburg ellen.
Szerintem megerdemli a fizuemelest es remelem legalabb '35ig alair elvegre vele mar nyertunk blt mbappeval meg nem ugyhogy o a jobb!!!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. július 9., szerda 22:15

nzooli93 írta: Szerintem ha igy folytatja a Bernabeu nem fogja kímélni. Nala sokkal nagyobb, meghatározóbb játékosok kapták a füttyöt
De nekik nem volt racism card a zsebben. :mrgreen: Jó buli lesz ezt a bolondot kirakni, popcornt lehet bekészíteni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. július 9., szerda 22:07

Szerintem ha igy folytatja a Bernabeu nem fogja kímélni. Nala sokkal nagyobb, meghatározóbb játékosok kapták a füttyöt

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 9., szerda 22:05

Xabi belefog bukni ebbe az emberbe.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. július 9., szerda 22:04

BlancoMark írta: Ezzel az emberrel sosem fogunk tudni dominans focit tolni, mert teljesen nekulozi a jateka a tudatossagot. Szerintem o sem tudja neha hogy mit akar eppen.
De legalább szerethető figura :mrgreen:

Ha félidőben leszedi alonso akkor aztmondom van remény. Ha nem akkor valszeg ez a szezon arról fog szólni, hogy jövő nyárra eladhassuk.

A legszebb, hogy bappé kapja a savat miatta :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: