Szerintem Perez tegnap rendesen izzadt Nasser mellett. Pereznek is van egoja, a tegnapi vereség pont a PSG ellen nagyon nem hiányzott neki, eltudom képzelni, hogy bedurvul. Eddig elég nagy egyetértésben hozza Xabinak a kért játékosokat, ha valakit padra kell tenni, azzal sem kellene hogy gond legyen. Perez projektje szerintem inkább Mbappe, aki latvanyosan nem tud a brazil mellett kibontakozni. Vini hosszabbitása egyelőre nem történt meg, várjunk ezzel meg a pénzekkel. Vininél sokkal nagyobb és fontosabb játékosok kerültek ki Perez kegyei közül, a csapat mindenek felett. Lesznek itt áldozatok, egyelőre az edző védve van, valamelyik játékos meg már egy ideje nem ad, csak veszi el az alamizsnát, látnia kell Pereznek is.Galacticos írta:Ez tok szep es tok jo lenne, de te latod azt hogy perez a keret legjobban fizetett jatekosava teszi, meghosszabbitja a szerzodeset, majd ra par hetre xabi leteszi ot a padra mert nem passzol az elkepzeleseibe?ELSiete írta: Neki a saját focija lesz az első, oda keres embereket, ha ebbe a brazilok nem illenek bele, akkor megfogja bontani őket. Ezt várnám el tőle, ha akkora edzőzseni, akkor ezt látnia kell. A PSG is csapatként vert el minket, ez a jó út, nem az esernyőzések a pályán, Xabi is tudja.
Nem vagyok annak hive hogy perez rakja ossze a kezdot, ez ha valaha volt is igy mostmar nem, de ezt biztos vagyok benne hogy nem hagyná.
Amúgy Pereznek is érdeke, hogy népszerű játékosok legyenek a kezdőben. Ha egy ideje nézitek a külföldi sport fórumokat, esetleg Vini insta oldalát, akkor ez az ember minden csak nem népszerű. Következő szint a Bernabeu haragja lesz.