Diego López - 25
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Diego López - 25
Realista mondandóját egy az egyben adom.
Sokszor érte az a vád az elmúlt másfél évben az Ikert preferálókat, hogy elvakultak. Azonban ez a másik táborra is ugyanúgy igaz lehet. Félreértés ne essék, Diego remek kapus, és én sem értek egyet ezzel a döntéssel. Viszont az nagyon erős túlzás, hogy szintekkel jobb kapus, mint Iker. A védelmet nem tudja úgy irányítani, és voltak neki is bakijai, csak a bajnokságban nincs akkora téttel járó meccs, mint egy BL döntő. Amikor meg volt tét, akkor bizony elő is jöttek a megingások - nem említem őket, mert már mások részben megtették.
Sokszor érte az a vád az elmúlt másfél évben az Ikert preferálókat, hogy elvakultak. Azonban ez a másik táborra is ugyanúgy igaz lehet. Félreértés ne essék, Diego remek kapus, és én sem értek egyet ezzel a döntéssel. Viszont az nagyon erős túlzás, hogy szintekkel jobb kapus, mint Iker. A védelmet nem tudja úgy irányítani, és voltak neki is bakijai, csak a bajnokságban nincs akkora téttel járó meccs, mint egy BL döntő. Amikor meg volt tét, akkor bizony elő is jöttek a megingások - nem említem őket, mert már mások részben megtették.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez így van szerintem is.Na mind1, én nem fogok eret vágni miatta, csak sajnálom, mert se a teljesítményére sem pedig a hozzáállására nem lehetett panasz. Nem egy világlegjobbja kaliber, de egy megbízható kapus, aki nagy valószínűség szerint a másodhegedűs szerepét is vállalta volna.
A Chelseat egyébként most olvastam. Gondolom, ha Cech nem tűrné a padot, akkor Lópezt megdobják 4-5 millával, aztán megoldva.
Olyat is lehetett olvasni, hogy kifizetik neki, mert felbontják a szerződését.Az origos cikknek mennyi lehet a valóságtartalma? Leginkább a 12 milliós lelépési pénz követelés érdekelne. Mert ha igaz, akkor ezt Perezék amatőr módon oldották meg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Azért is szerintem, mert azért a legkomolyabb csapatok nem egy 32 éves kapust fognak igazolni, hanem hosszabb távra terveznek. Vagy éppen már van fix kapusuk.Ha olyan jó kapus lenne, mint ahogy hangoztatjátok és beállítjátok, akkor bizony sorban állnának érte a csapatok. Ezzel szemben miről van szó? A Monaco talán elviszi, mert Vitya kiesett vagy a Napoli, ha ingyen van.
Barca ugye kilőve, Bayern - Neuer, Chelsea - Cech és Curtoius. Persze azért komolyabb érdeklődő lehetne a Monaconál.
Na mind1, én nem fogok eret vágni miatta, csak sajnálom, mert se a teljesítményére sem pedig a hozzáállására nem lehetett panasz. Nem egy világlegjobbja kaliber, de egy megbízható kapus, aki nagy valószínűség szerint a másodhegedűs szerepét is vállalta volna.
Az AS-re hivatkoznak, és egyébként szerintem lehet is valóságalapja, elvégre ő mindenképp maradni szeretett volna. Plusz biztos érzik Perezék is, hogy azért ez nem volt a "legerkölcsösebb" döntés a jövőjéről.Az origos cikknek mennyi lehet a valóságtartalma? Leginkább a 12 milliós lelépési pénz követelés érdekelne. Mert ha igaz, akkor ezt Perezék amatőr módon oldották meg.
-
Az origos cikknek mennyi lehet a valóságtartalma? Leginkább a 12 milliós lelépési pénz követelés érdekelne. Mert ha igaz, akkor ezt Perezék amatőr módon oldották meg.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem egyébként nem bakizik sokkal többet, mint régen, csak az elmúlt évek sikertelenségei, a gyenge csapatvédekezés, a gyenge középpálya és az ótvar befejezések a szezon döntő szakaszában, stb miatt ezek az utóbbi években nem fértek bele, és nagyobb figyelmet kaptak.
Lehet, hogy 2-0-ás vezetésnél mutatott be egy bravúrt, az meg a kutyát nem érdekli. Azt meg ne gondolja senki, hogy Navas vagy López minden meccsen hozza majd a clean sheeteket.
Továbbra sem értem ezt a Diego imádatot. Amikor López állt a kapuban, akkor fixen fogadni lehetett arra, hogy gólt kapunk. Abban is voltak bőven olyanok, amit más védett volna.
Ha olyan jó kapus lenne, mint ahogy hangoztatjátok és beállítjátok, akkor bizony sorban állnának érte a csapatok. Ezzel szemben miről van szó? A Monaco talán elviszi, mert Vitya kiesett vagy a Napoli, ha ingyen van.
ps.: nem Casillast védem, és nem López ellen vagyok.
Lehet, hogy 2-0-ás vezetésnél mutatott be egy bravúrt, az meg a kutyát nem érdekli. Azt meg ne gondolja senki, hogy Navas vagy López minden meccsen hozza majd a clean sheeteket.
Továbbra sem értem ezt a Diego imádatot. Amikor López állt a kapuban, akkor fixen fogadni lehetett arra, hogy gólt kapunk. Abban is voltak bőven olyanok, amit más védett volna.
Ha olyan jó kapus lenne, mint ahogy hangoztatjátok és beállítjátok, akkor bizony sorban állnának érte a csapatok. Ezzel szemben miről van szó? A Monaco talán elviszi, mert Vitya kiesett vagy a Napoli, ha ingyen van.
ps.: nem Casillast védem, és nem López ellen vagyok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Egy az egyben adom. Lehet másképp látni a dolgokat. Lehet Khedirát egy gyenge, a játékhoz semmi pluszt nem adó játékosnak látni, lehet akár hasznosnak is. Kinek mi tetszik. De aki nem látja, hogy Casillas 2-3 éve milyeneket bakizik, az egyszerűen elfogult. Nem véletlen, hogy Mou letette a padra.heccsat írta:Ha tényleg elmegy, akkor nekem ez az első nagy csalódásom a vezetőségben, voltak már dolgok, de ennyire nem profi döntést hozni nagyon rossz. Elpasszolni csak azért, mert más név van a hátára írva, így, hogy szintekkel jobb teljesítményt hoz, mint Iker.
Mindenkinek jobb lett volna, ha Iker elmegy levezetni valahova, de nem ő marad... nem képes észrevenni mennyire csak hátráltatja a csapatot, mind a teljesítményével, mind, azért mert nem képes belátni, hogy az ő ideje már 3 éve lejárt. Sajnálom Lopez, jobb kapus vagy, mint Iker, így 2014-ben![]()
- Bullet T
Ah, nagyon sajnálom szegényt
Rajta nem múlt semmi, itt lenne még a helye. Amúgy se értem minek ide Navas, oké kell a vérfrissités de Lopezbe még egy 2-3 jó év benne van szerintem. Jól átlett ba*va az öreg a palánkon......

- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Az a legszebb az egészben, hogy majd most nem ő fog Iker helyett védeni, hanem Keylor Navas. A helyzet nem fog változni e tekintetben, Iker vs. López helyett Iker vs. Navas lesz és ugyanúgy menni fog a sírás.
Jó persze lehet megkapja az utolsó esélyét szuperkupán meg első pár meccsen még Casillas, aztán ha nem szedi össze magát kurvagyorsan, akkor Navas lesz a kapus Ancelottinál. Kár mert most volt két jó kapusunk (mondjuk egyik sem lesz fiatalabb már), akik más stílusúak, egy reflexkapus és 1v1 mester Iker, aki viszont nem tudta emberhez rúgni a labdát és a magas labdákra kijönni rendesen, ezt feledtethette sokszor a közel 2 méteres Diego Lopez. Most itt lesz a Keylor Navas, aki ugyanakkora, mint Iker (sőt -1 cm), ha ő sem fog tudni kijönni normálisan a beadásokra szépen leszünk.
Jó persze lehet megkapja az utolsó esélyét szuperkupán meg első pár meccsen még Casillas, aztán ha nem szedi össze magát kurvagyorsan, akkor Navas lesz a kapus Ancelottinál. Kár mert most volt két jó kapusunk (mondjuk egyik sem lesz fiatalabb már), akik más stílusúak, egy reflexkapus és 1v1 mester Iker, aki viszont nem tudta emberhez rúgni a labdát és a magas labdákra kijönni rendesen, ezt feledtethette sokszor a közel 2 méteres Diego Lopez. Most itt lesz a Keylor Navas, aki ugyanakkora, mint Iker (sőt -1 cm), ha ő sem fog tudni kijönni normálisan a beadásokra szépen leszünk.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezt nagyon nagy ferdítésnek látom... csak ennyit fűznék hozzá.heccsat írta:Ha tényleg elmegy, akkor nekem ez az első nagy csalódásom a vezetőségben, voltak már dolgok, de ennyire nem profi döntést hozni nagyon rossz. Elpasszolni csak azért, mert más név van a hátára írva, így, hogy szintekkel jobb teljesítményt hoz, mint Iker.
Mindenkinek jobb lett volna, ha Iker elmegy levezetni valahova, de nem ő marad... nem képes észrevenni mennyire csak hátráltatja a csapatot, mind a teljesítményével, mind, azért mert nem képes belátni, hogy az ő ideje már 3 éve lejárt. Sajnálom Lopez, jobb kapus vagy, mint Iker, így 2014-ben![]()

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szintekkel jobb, mint Iker, ne túlozzunk már. 2013 tavaszán tényleg hihetetlenül védett. Viszont idén ugyanúgy hibázott, mint Iker. Kijöveteleknél is gyengébb lett, plusz kapott jó pár olyan gólt, ami a nyakába varrható. Csak a nagyobb meccseket említve, Atletico elleni bajnokin Gabi(?) bombája, Barca elleni bajnokin Alexis löbbölése... El sem képzelem inkább annál mit kapott volna Iker a fórumon. Egyébként tényleg hibás döntés a vezetőség részéről, mivel ugyanúgy követelni fogják Ikert a kapuba, ha Navas véd. Két helyes opció lett volna, hagyni a két kapust és Ikeré a bajnokság+BL, Lópezé a kupa. A másik pedig Iker eladása és Navas, López közt eldől, hogy ki a jobb. Én az első opcióval éltem volna. Csak Courtois lenne az akiért megbontanám a két jelenlegi kapusunkat. Kíváncsi leszek Navasra egyébként, én nem bíznék még benne vakon, mint azt sokan teszik.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Ha tényleg elmegy, akkor nekem ez az első nagy csalódásom a vezetőségben, voltak már dolgok, de ennyire nem profi döntést hozni nagyon rossz. Elpasszolni csak azért, mert más név van a hátára írva, így, hogy szintekkel jobb teljesítményt hoz, mint Iker.
Mindenkinek jobb lett volna, ha Iker elmegy levezetni valahova, de nem ő marad... nem képes észrevenni mennyire csak hátráltatja a csapatot, mind a teljesítményével, mind, azért mert nem képes belátni, hogy az ő ideje már 3 éve lejárt. Sajnálom Lopez, jobb kapus vagy, mint Iker, így 2014-ben
Mindenkinek jobb lett volna, ha Iker elmegy levezetni valahova, de nem ő marad... nem képes észrevenni mennyire csak hátráltatja a csapatot, mind a teljesítményével, mind, azért mert nem képes belátni, hogy az ő ideje már 3 éve lejárt. Sajnálom Lopez, jobb kapus vagy, mint Iker, így 2014-ben

----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
- h3x0r
Masodik szamu kapusnak meg evekig tokeletes lett volna. Sajnalom hogy igy alakult

-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Én nem tudom, tud valaki kérőkről? Mintha a Milan rémlene.
De engem nem érdekel az se ha nem kapunk érte pénzt, csak ne koptassa a padot egy ilyen kapus.(Ahogy Casillas se)
De engem nem érdekel az se ha nem kapunk érte pénzt, csak ne koptassa a padot egy ilyen kapus.(Ahogy Casillas se)
- h3x0r
Melyik csapatra gondoltatok? Hova menjen?
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a kis visszaesés ellenére még mindig nagyon magas szinten játszik,
jó lenne ha még kb 2 évig itt maradna
sztem ilyen 1,5 év után biztos nem megy el nyáron
ő elégedett a helyzetével
jó lenne ha még kb 2 évig itt maradna
sztem ilyen 1,5 év után biztos nem megy el nyáron
ő elégedett a helyzetével

-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Én azt akarom, hogy lelépjen. Mégpedig azért mert rohadt jó kapusnak tartom. És egy másik nagyobb csapatban kellene folyamatos játék mellett alapemberként működnie. Ha Casillas a régi akkor jobb, de szerintem Lopez amit művelt egy fél szezonon az top 3-as teljesítmény volt világszinten. Tény, hogy most kevesebb bravúrt mutat mint, abban az időszakban, de képes a bravúrokra, mégpedig óriásiakra.
Azért, hogy végre végelegyen a huzavonának, és hogy még amíg nem öregszik ki, top csapatban kezdőként játszhasson, szerintem a távozás a legjobb megoldás.
Azért, hogy végre végelegyen a huzavonának, és hogy még amíg nem öregszik ki, top csapatban kezdőként játszhasson, szerintem a távozás a legjobb megoldás.
Benne a bravúr, de több már szerintem a hiba a játékában, mint Casillaséban. Szerintem se lesz Lópezből nagynevű kapus már, mert ahhoz nem eléggé kiemelkedő, inkább olyan, aki csak egyszer kétszer tud igazán klasszis lenni és itt inkább a fontos meccsekre gondolok.R.M.C.F írta:Én nem értek egyet,de az végül is tök mindegy.Ezzel egyet értek sajnos. Idén nincs meg benne a bravúr faktor.
A bravúrfaktor? A gólban benne volt,igen, de mellette??? Isten miket fogott többször is,azt nyelné a legtöbb kapus mint kacsa a nokedlit.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
előző, Valencia elleni meccsen is védett nagyokat, még ha az első gólban egy picit benne is volt, de én azt inkább Varane-ra kenném, hogy fejelhetett már melléle (mögüle?) ennyire simán? (mutatta is utána a kamera a franciát)
amúgy még min egy évig nem távolítanám el egyik kapust sem, maradjon minden így ahogy van (mármint a személyüket illetően). és ahogy előttem írták Lopez interjúkból lejön, hogy ő is felkészült a köv idényben való cserére.
és Londonban is: látni hogy Schwarzer még 40+ évesen is minőségi kapus, DE egy bizonyos szintig. "nincsen meg benne a bravur-faktor". szóval sztem a két egymás elleni meccs alapján érthető hogy Mou számol a belgával és már menet közben is írtam több oldalon, hogy sztem 14-15-ben ő is ott lesz Londonban. Schwarzer meg vagy marad 3. tartaléknak vagy továbbáll (megköszönve a lehetőséget, hogy a legidősebb BL debütáns legyen). Amott van egy plusz Ligakupa sorozat, szóval valahogy hasonlóan oldanám meg mint itt idén. Aztán 15-16-tól a belgát nyomtani minden sorozatban. (de ez már egy másik csapat témája)
amúgy még min egy évig nem távolítanám el egyik kapust sem, maradjon minden így ahogy van (mármint a személyüket illetően). és ahogy előttem írták Lopez interjúkból lejön, hogy ő is felkészült a köv idényben való cserére.
és Londonban is: látni hogy Schwarzer még 40+ évesen is minőségi kapus, DE egy bizonyos szintig. "nincsen meg benne a bravur-faktor". szóval sztem a két egymás elleni meccs alapján érthető hogy Mou számol a belgával és már menet közben is írtam több oldalon, hogy sztem 14-15-ben ő is ott lesz Londonban. Schwarzer meg vagy marad 3. tartaléknak vagy továbbáll (megköszönve a lehetőséget, hogy a legidősebb BL debütáns legyen). Amott van egy plusz Ligakupa sorozat, szóval valahogy hasonlóan oldanám meg mint itt idén. Aztán 15-16-tól a belgát nyomtani minden sorozatban. (de ez már egy másik csapat témája)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Én nem értek egyet,de az végül is tök mindegy.Ezzel egyet értek sajnos. Idén nincs meg benne a bravúr faktor.
A bravúrfaktor? A gólban benne volt,igen, de mellette??? Isten miket fogott többször is,azt nyelné a legtöbb kapus mint kacsa a nokedlit.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.