Teljesen jó csapatok, mindenhol kezdő lenne, értelmes dolgokért harcolhatna, erre mit csinál...Realista24 írta: Monaco, Roma, Sevilla and Milan all wanted to hire Mariano but he rejected each and every offer.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 29., csütörtök 19:01
Teljesen jó csapatok, mindenhol kezdő lenne, értelmes dolgokért harcolhatna, erre mit csinál...Realista24 írta: Monaco, Roma, Sevilla and Milan all wanted to hire Mariano but he rejected each and every offer.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. augusztus 29., csütörtök 17:52
Én már akkor nem tudtam mit gondol szegény mikor visszajött.Fenoo írta:Realista24 írta: Monaco, Roma, Sevilla and Milan all wanted to hire Mariano but he rejected each and every offer.
Nem tudom mit gondol, a meccsek 99%-án a keretbe se fog bekerülni.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. augusztus 29., csütörtök 17:48
Realista24 írta: Monaco, Roma, Sevilla and Milan all wanted to hire Mariano but he rejected each and every offer.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 29., csütörtök 17:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 20., kedd 11:53
Majdnem igaz, de aztán csak a napbarnított ziro volt az, még csak nem is Viniciusziro4vr írta: Bitcoin, R24 kapja annyi fake news volt itt a nyáron. Nekem írta priviben, látta Pogbát a fehérvári Auchan tojtoj wcjében, aztán kiderült, Vinicius volt az, csak megártott a nap.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. augusztus 19., hétfő 21:06
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. augusztus 19., hétfő 20:31
Euroert, vagy millioert?Realista24 írta: 30 ért viszi a Milan.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 19., hétfő 20:22
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. augusztus 9., péntek 17:23
Mint akinek feldugták féltveörzött golfütőjétLiamGallagher írta:Nála nem, de a fejét érdemes megnézni a fotón.Pad'em írta: Sajnálom a srácot, nagy volt rá a 7-es, de visszajön szeretett klubjához, esélyt nem nagyon kap, most meg rugdosnánk ki a hátsó ajtón. Más aki ezerszer lebőgött meg élvezi a bizalmat. Na mindegy, én nem bánnám ha maradna végül.
Bale-nél nem volt számcsere? 11-ről 00-ra mondjuk?![]()
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. augusztus 9., péntek 17:19
Nála nem, de a fejét érdemes megnézni a fotón.Pad'em írta: Sajnálom a srácot, nagy volt rá a 7-es, de visszajön szeretett klubjához, esélyt nem nagyon kap, most meg rugdosnánk ki a hátsó ajtón. Más aki ezerszer lebőgött meg élvezi a bizalmat. Na mindegy, én nem bánnám ha maradna végül.
Bale-nél nem volt számcsere? 11-ről 00-ra mondjuk?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. augusztus 9., péntek 17:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 9., péntek 17:00
24-es.RealMadridFanatic írta: A szám már nem aktuális úgy fest. Hivatalos oldalon Hazard van hetessel.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. augusztus 9., péntek 16:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. augusztus 9., péntek 12:43
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. augusztus 9., péntek 12:28
ateeemadrid írta: Mondjuk még mindig ezerszer inkább Mariano maradjon, mint Bale LV vagy Isco. Ilyet amúgy még nem basztam, hogy tele van selejt szar játékosokkal a csapat, és nem lehet őket kikukázni innen, nagyon idegesít már.![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. augusztus 9., péntek 12:19
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. augusztus 9., péntek 9:42
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. augusztus 9., péntek 9:20
Én is megértem. Visszajött. Nulla lehetőséget kapott. Lesérült.Faust írta: Speciel en ot megertem, idejott egy kuka szezonra, aminek egy jo reszet a betegszobaban toltotte, es bizonyitani akar. Szerintem full kozepszer a csavo (kb mint az amugy 60 millas Jovic), viszont nem art a padra. Ha leserul Jovic, ki a makkomat kuldunk be a helyere? Ja tudom, Vasquezt es Iscot, a ket, minden poszton konstans teljesitmenyre kepes jollyjokert.
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. augusztus 9., péntek 8:41
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2019. augusztus 9., péntek 8:38
Egyébként róla ki sem derült, hogy passzol-e igazán a csapat gépezetébe. Egy egész szezont volt sérült kb. Persze ettől függetlenül mehet felőlem is, de nem minden áron kell mindenkitől megszabadulni. Bale-től kellett volna először elköszönni a bomlasztó egyénisége miatt, utána mindenki más jöhetett volna.Realista24 írta: Marianonak megmondtak hogy nem szerepel a klub terveiben, de nem érdekli. Maradni akar és küzdeni a helyért.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem