Közbe 90 milla + 2 játékos a Barca első ajánlata Neymarért. (Coutinho, Dembele, Semedo, Rakitic, Malcom)
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. július 18., csütörtök 21:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 18., csütörtök 21:22
Csak lehet akarunk meg így eladni játékost a jövőben is, ami mindkét fél érdekét szolgálja.Kerlon írta:Tudom, hogy volt hír, hogy 7,5 millióért visszavehetjük, de az mindig több szokott lenni, mint az eladási ár, ezért meglepő lenne, ha most ez így lenne.BBeno írta: ha csak ugyanezeket a számokat nézzük akkor visszaveszük 7,5 ért és eladjuk 25+bónuszért. az 17,5 milla + bónusz.
De a te matekoddal is 22,5 meg az enyémmel is.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2019. július 18., csütörtök 20:10
Ja valahogy a barcánál is így jöhetnek ki a számolásokBBeno írta: ha csak ugyanezeket a számokat nézzük akkor visszaveszük 7,5 ért és eladjuk 25+bónuszért. az 17,5 milla + bónusz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 18., csütörtök 20:07
Tudom, hogy volt hír, hogy 7,5 millióért visszavehetjük, de az mindig több szokott lenni, mint az eladási ár, ezért meglepő lenne, ha most ez így lenne.BBeno írta: ha csak ugyanezeket a számokat nézzük akkor visszaveszük 7,5 ért és eladjuk 25+bónuszért. az 17,5 milla + bónusz.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 18., csütörtök 19:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 18., csütörtök 19:38
Matek: anno kaptak érte 2 milliót az Eibart, most visszavették 4-ért és tovább adták 10ért.Kercsó írta: Barca visszahozta az Eibartól a balhátvéd Cucurellát, s most tovább adja a Getafenak egy kis haszonnal.
Mi pedig, mint az úriemberek klubja, nem léptük meg ugyanezt Hermosoval.
Mondjuk, kíváncsi leszek, ki lesz Alba tehermentesítője katalánéknál.![]()
HozzászólásSzerző: Drake » 2019. július 18., csütörtök 17:22
Junior Firpot írják elég sok helyen.Ügyes gyerek csak úgy tudom elég sérülékeny.Kercsó írta:
Mondjuk, kíváncsi leszek, ki lesz Alba tehermentesítője katalánéknál.![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. július 18., csütörtök 16:49
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 16., kedd 18:17
az se lepne meg, ha a barca úgy kommunikálná, h ők megvették neymart 40-ért, a psg meg megvette ezeket a játékosokat csilliókért, képesek ilyent is az emberek képébe hazudnikodo írta: Az amugy hogy lenne lekommunikalva ha a psg elfogadna a Coutinho+Dembele+40 milla pakkot?
Neymar visszatér 40 millioert? vagy meg levonnak Dembele es Coutinho éves fizujat ebbol?![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. július 16., kedd 17:10
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. július 16., kedd 16:55
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. július 16., kedd 16:26
szerintem - és ez csak az én véleményem -, hogy felsoroltál 6 posztra 10 játékost, és ez már papíron is kevés. és azt nem számolom bele, hogy megintcsak szerintem ebből 1 el fog menni. ha meg neymar jön, akkor lehet több is. és akkor olyan faktorokat nem vettem még számításba, hogy dejong egy kérdőjel, artúrról nem lehet tudni mire jó hosszútávon, dembelét októberben megint megtalálja a takarítónő délután kettőkor fullrészegen a házában, coutinhót meg szemmel láthatóan képtelenek vagytok használni, suarez meg 33 lesz mindjárt.'shutterisland írta: szerintem igy eleg mely a keretunk a kpra es elore, a de jong-arthur-busquets-rakitic-vidal-cou-dembele-suarez-griezmann sort pedig jol lehetne forgatni messi korul, hosszu azert a szezon.
a gond inkabb azzal van, hogy valverde nem biztos, hogy a megfelelo ember erre a feladatra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 16., kedd 16:22
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. július 16., kedd 16:05
Amit irsz Barcas szempontbol nem hangzik rosszul, de Neymarral borulni fog az egesz.'shutterisland írta:azt mondjak, de konkretum semmi.De nem ugy volt hogy rakitic is elado, es a coutinho dembele parosbol is elmegy legalabb az egyik?
dembele vigyorog az eloszezonos kepeken, coutinhoval reklamoztak az idegenbeli mezt, stb.
rakitic padra siman jo lehetne, de valverde szerelmes bele, szoval ha a betonkezdo statusz es a tavozas a ket opcio, akkor inkabb az utobbit valasztanam.
ts - alba,pique,umtiti,semedo - de jong,arthur,vidal - dembele,griezmann,messi
ez lenne nalam az alap, de
ts - alba,pique,lenglet,roberto - busquets,rakitic,de jong - griezmann,messi,suarez
lesz.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. július 16., kedd 15:44
azt mondjak, de konkretum semmi.De nem ugy volt hogy rakitic is elado, es a coutinho dembele parosbol is elmegy legalabb az egyik?
HozzászólásSzerző: babaking » 2019. július 16., kedd 14:47
Az mondjuk nem feltétlen jelent rosszat. Lehet, hogy a szabadon felhasználható cash már be volt tervezve + elég rövid lefolyású hitelt vettek fel szóval gondolom számolnak bevétellel (pl eladások) vagy felszabadulnak mozgatható összegek (pl befektetett összegek amik nem olyan egyszerüen mozgósíthatók) - mondjuk nem néztem bele a pénzügyi jelentésükbe.Anthony írta: Bőven megérné a PSG-nek, ha igaz ez az ajánlat.
Katalánék állítólag már Griezmannt is kölcsönből vették meg.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. július 16., kedd 14:36
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. július 16., kedd 13:45
De nem ugy volt hogy rakitic is elado, es a coutinho dembele parosbol is elmegy legalabb az egyik?'shutterisland írta: szerintem igy eleg mely a keretunk a kpra es elore, a de jong-arthur-busquets-rakitic-vidal-cou-dembele-suarez-griezmann sort pedig jol lehetne forgatni messi korul, hosszu azert a szezon.
a gond inkabb azzal van, hogy valverde nem biztos, hogy a megfelelo ember erre a feladatra.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. július 16., kedd 13:42
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. július 16., kedd 13:34
Szerintem forgoba egy ulni fog. De ez a kezdo eleg lenne a bajnokik 60%an biztos.Pad'em írta: Most komolyan egy Busquets, De Jong; Neymar, Griezmann, Messi, Suarez sor a terv odaát?Vagy Suarez pad? Az szép lesz ha őt padra rakják, meg ne harapja Valverdét
Kiváncsian várom, de ez a sor eléggé hasonlít a mi hajdani Beckham, Figo, Zidane, Raúl, Roni sorunkhoz, zéró cseresorralremélem hasonlóan eredményesek lesznek a katalán galaktikusok is
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem