más, barcának hány pont kell még a ligához?
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. április 24., szerda 13:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 24., szerda 13:45
Tavaly Medel vs Fabregas eset volt ilyen, ahol Fabregas játszotta el a nagy halált, de Medelt eltiltották 2-3 meccsre, és még pirosat is kapott. ha jól emlékszem.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 24., szerda 13:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 24., szerda 12:27
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. április 23., kedd 21:10
HozzászólásSzerző: flori » 2013. április 22., hétfő 13:24
szerintem ő még semmi a nagyokhoz képest.Fernando Teixeira Vitienes.
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. április 22., hétfő 13:11
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. április 21., vasárnap 19:42
1-1 lett a vége, a Bilbao 10 emberrel fejezte be a meccset.H20 írta:Kíváncsi vagyok Depor folytatja-e a Bilbao ellen a jó sorozatát...
Ha igen, akkor még a Bilbaónak is meleg lehet a pite, ami azért elég necc.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 21., vasárnap 17:07
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. április 21., vasárnap 17:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 21., vasárnap 13:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 21., vasárnap 12:16
HozzászólásSzerző: Mezner2 » 2013. április 21., vasárnap 12:09
Hát szerintem a rekord megdöntése nagyrészt a Bayern elleni meccsen fog múlni,ha megcsináljuk a nem is tudom minek mondjam...mini csodát,tehát továbbjutunk (a két csapat idei formáját elnézve mindenképp az lenne,bár képességeket tekintve én még akár elvárhatónak is mondanám a továbbjutásunkat,jobb csapatnak tartom a Barcát mint a Bayernt)akkor 1000%-ig biztos vagyok benne,hogy egyik sem lesz meg,ha kiesünk akkor meg benne van,hogy a csapat, már csak dacból is ráhajt mind2-re és mindenáron meg akarják csinálni (akkor a spanyol mezőnyben rajtatok kívül senkinek nincs sansza ellenünk,már,ha fel vagyunk paprikázva)! De ez érdekel a legkevésbé,mármint a rekord,csak a BL-t valahogy húzzuk be idénPEEtör írta:A Malagaról nem tudtam, akkor az a meccs sima hazai. Az Espanyol viszont ide vagy oda, otthon lesz, és az első csapatot is rendszerint megizzasztotta a múltban. Valamint mindig ott van még az AM.Mezner2 írta: Peetőr: A Malaga semilyen indulásért nem küzd,mivel kivül estek az UEFA fair play szabályzatán,az Espanyol ellen meg úgysem teheti nagyon meg Tito,hogy pihentesse a legjobbakat,az ott katalánéknál a Clássico-val egyenrangú mérkőzés,inkább a kisebbek ellen várok botlást
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 21., vasárnap 12:08
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. április 21., vasárnap 12:01
A Malagaról nem tudtam, akkor az a meccs sima hazai. Az Espanyol viszont ide vagy oda, otthon lesz, és az első csapatot is rendszerint megizzasztotta a múltban. Valamint mindig ott van még az AM.Mezner2 írta: Peetőr: A Malaga semilyen indulásért nem küzd,mivel kivül estek az UEFA fair play szabályzatán,az Espanyol ellen meg úgysem teheti nagyon meg Tito,hogy pihentesse a legjobbakat,az ott katalánéknál a Clássico-val egyenrangú mérkőzés,inkább a kisebbek ellen várok botlást
HozzászólásSzerző: Mezner2 » 2013. április 21., vasárnap 11:57
A pontokra nagyobb esélyt látok mint a gólokra,6egység kell nekünk még a bajnoki címhez,a kövi két meccset szerintem behúzzuk,és utána csak a tartalékokat fogják nyomni (nagyon remélem,hogy ennek az lesz a legfőbb oka,hogy a BL döntőre készülünk),akik annyira vannak jók szerintem (tartalékok alatt pl. : Thiagot,Songot,Tellot,Alexist értsétek),hogy hozzák a meccseket,de annyira nem,hogy minden meccsen 3-at elpakoljanak,mondjuk engem igazából teljesen hidegen hagy mind2 rekord,zárjuk le a bajnokságot és utána abszolút nem érdekel a maradék 4meccs! (persze ez csak akkor igaz ha sikerül kivernünk a bőrgatyásokat)!flori írta:kár a tegnapi meccsét..igy valószinű meg lesz nekik mind2 rekordunk..![]()
bilbao,betis,atletico,valladolid,espanyol,malaga
16 pont és 21 gól
HozzászólásSzerző: Mezner2 » 2013. április 21., vasárnap 11:55
A pontokra nagyobb esélyt látok mint a gólokra,6egység kell nekünk még a bajnoki címhez,a kövi két meccset szerintem behúzzuk,és utána csak a tartalékokat fogják nyomni (nagyon remélem,hogy ennek az lesz a legfőbb oka,hogy a BL döntőre készülünk),akik annyira vannak jók szerintem (tartalékok alatt pl. : Thiagot,Songot,Tellot,Alexist értsétek),hogy hozzák a meccseket,de annyira nem,hogy minden meccsen 3-at elpakoljanak,mondjuk engem igazából teljesen hidegen hagy mind2 rekord,zárjuk le a bajnokságot és utána abszolút nem érdekel a maradék 4meccs! (persze ez csak akkor igaz ha sikerül kivernünk a bőrgatyásokat)!flori írta:kár a tegnapi meccsét..igy valószinű meg lesz nekik mind2 rekordunk..![]()
bilbao,betis,atletico,valladolid,espanyol,malaga
16 pont és 21 gól
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. április 21., vasárnap 11:55
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. április 21., vasárnap 11:43
HozzászólásSzerző: flori » 2013. április 21., vasárnap 11:37
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem