Ha ez igy van, akkor brace yourselvessoadroli írta: The application for Ukraine's membership in the EU under the accelerated procedure has been accepted, registered and is under consideration.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 1., kedd 13:17
Ha ez igy van, akkor brace yourselvessoadroli írta: The application for Ukraine's membership in the EU under the accelerated procedure has been accepted, registered and is under consideration.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. március 1., kedd 13:12
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. március 1., kedd 12:49
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. március 1., kedd 11:45
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 1., kedd 11:38
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. március 1., kedd 11:34
HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. március 1., kedd 11:33
well fuck...10 of the cheapest and safest places to live in the world
Czech Republic.
Bulgaria.
Albania.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 1., kedd 11:17
hiaba gondolom en is ezt igy, ez egy olyan szintu problema, amit ha en csinalok egy gyereket vagy te egyel tobbet, mint terveztel, az nem fogja megoldani.Az a hiba ebben az érvelésben, hogy ki fogja megteremteni a normálisabb világot? A mi - értelmes gazdasági környezetben felnövő, a Maslowi piramisnak a tetejével is foglalkozni tudó - gyerekeink, vagy azok akik szegény országokba/országrészekbe, éhezésbe születnek? A fenenagy aggódásérzet (meg sok más pl karrier) elkezdett egy kontraszelekciót eredményezni basszus, ami szerintem erős hatással van arra amit sokan megállapítanak a világról (rossz felé tart).
ez sajnos igy van, az overthinking nepbetegseg.Ma mindenki túl agyal mindent.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. március 1., kedd 11:07
Volt téma, talán még én is írtam ezzel kapcsolatban. Nagyapáink nagyanyáink is megszülettek, kamaszok voltak a világháborúk alatt. Nem aggódtak ennyit, leszarták és jól tették.'shutterisland írta:
ha meg mar gyerek tema, regebben volt az off-ban egy eszmecsere, ahol valaki irta (de talan en is emlitettem aztan) hogy aki nem feltetlen tervez gyereket, annal az "ebbe a vilagba minek" erv is ott van, ami tamadhato, de foleg az utobbi evek es a jelen tortenesei is csak ezt fogjak erositeni.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 1., kedd 10:57
Pont szombaton beszéltem valakivel erről (nő), aki egyébként millió dolog miatt nem akar gyereket, de erre fogja. Az a hiba ebben az érvelésben, hogy ki fogja megteremteni a normálisabb világot? A mi - értelmes gazdasági környezetben felnövő, a Maslowi piramisnak a tetejével is foglalkozni tudó - gyerekeink, vagy azok akik szegény országokba/országrészekbe, éhezésbe születnek? A fenenagy aggódásérzet (meg sok más pl karrier) elkezdett egy kontraszelekciót eredményezni basszus, ami szerintem erős hatással van arra amit sokan megállapítanak a világról (rossz felé tart).ha meg mar gyerek tema, regebben volt az off-ban egy eszmecsere, ahol valaki irta (de talan en is emlitettem aztan) hogy aki nem feltetlen tervez gyereket, annal az "ebbe a vilagba minek" erv is ott van, ami tamadhato, de foleg az utobbi evek es a jelen tortenesei is csak ezt fogjak erositeni.
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. március 1., kedd 10:55
Arról nem is beszélve, hogy visszaállítani az épületeket, utakat a jelenlegi ukrán gazdasággal kb évszázados meló lesz.géza írta: 5 nap.
350.000 menekult.
6000 halott.
Mindezt egy ex-kgbs pszichopata agymenese miatt.
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. március 1., kedd 10:54
A java még hátra van.géza írta: 5 nap.
350.000 menekult.
6000 halott.
Mindezt egy ex-kgbs pszichopata agymenese miatt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 1., kedd 10:52
Anno voltunk tűzszerészekkel bemutatón. Robbant gránát is, meg a végén valami 3 kilo robbanóanyag, amit egy traktorgumi alá helyeztek. Mi kb 200 méterre álltunk a robbanástól.ferni írta: https://imgur.com/gallery/80oyydp
https://imgur.com/gallery/js5MYGz
Csak hogy mit pusztít egy bomba az utcán, kemény.
Ugyanaz az az eset, 2 oldalról.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. március 1., kedd 10:42
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. március 1., kedd 10:24
Kb ide kapcsolódik, és fontos cikk:nmate írta:Az a bajom ezzel is, hogy megint nem lehet bebizonyítani, igaz-e.kierkegaard írta: https://444.hu/2022/02/28/milyen-csomag ... GH0uIiNSSs![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2022. március 1., kedd 10:19
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. március 1., kedd 10:01
Persze, megszívták, csak szárnyas huszárok bevetésével (mert a MIG 29-esek pont annyit érnek) kb. semmire nem mennek katonailag, a háború kiszélesedését viszont elősegítik.csababarca írta: Mondjuk ők eléggé megszívták a történelem során a földrajzi pozíciójuk miatt. Mint mi is.
Most is félnek mint a kutya, kellemes dolog lehet mikor fehéroroszok màr eleve a szomszédod, és most mèg az oroszok is azok lesznek lehet.
Persze az ukránokat is utálják alapesetben (volhina pl), ők se nagyo tudják melyik kezükbe harapjanak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 1., kedd 9:52
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. március 1., kedd 9:29
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem