Bundesliga
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Bundesliga
Érthetetlen amúgy mert úgy is szerződtethették volna tuchelt, hogy nyáron kezd ezt a szezont meg végigviszi nagelsmann
Most ha kikapnak dortmundólt meg a citytől akkor nem túl jól kezdődik a tuchel éra
Most ha kikapnak dortmundólt meg a citytől akkor nem túl jól kezdődik a tuchel éra
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ennel nagyobb faszsagot nem is csinalhattak volna kb, nagyon kivancsi leszek.dzsi91 írta:Hat nem sok ideje lesz tuchelnek. Első meccse a dortmund ellen utána city.ikarus93 írta:
City tovább fog menni.
Ezzel a baszó Haalandal nagyon nehéz lesz kiejteni őket.
Sztem még a mi fekete mágiás BL rutinunk is kevés lesz ellenük.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hat nem sok ideje lesz tuchelnek. Első meccse a dortmund ellen utána city.ikarus93 írta:City tovább fog menni.dzsi91 írta: Hát remélem a cityn valahogy tovább vergődnek aztán majd mi kiejtjük őket![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
City tovább fog menni.dzsi91 írta: Hát remélem a cityn valahogy tovább vergődnek aztán majd mi kiejtjük őket![]()
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ilyen mikor volt utoljára, hogy állt a nemzetközi porondon 1 csapat, nem is rosszul, de új edző jött? Tavasszal?? (Houllier ugrik be, de hát őt se kitették, hanem a szíve mondatta le)ANDS írta:Tuchel lett a BM új edzője. Jó lesz az a csapat.dzsi91 írta: Hát remélem a cityn valahogy tovább vergődnek aztán majd mi kiejtjük őket![]()
Nagy sz@rkeverő ez a Salihamidzic...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
A probléma az, hogy már évek óta nem működik az a terv, hogy majd idehozzuk a világ legjobb játékosait, aztán majd valamelyik edző megnyer nekünk mindent. rendre C opciók jönnek hosszú ideje.ez is egy ut. de nem a real madridnal. itt, ha hozhatoak a legjobbak, akkor hozni kell őket, es az edzo hozza ki a legjobbat a rendelkezesre allo keretbol, a real madrid focijat jatszatva.
nekunk megvan a stilusunk, csakugy mint a barcanak, ezert volt idegen es sohasem igazan elfogadott - es vegül nem is tul sokat nyero - pl egy murinnyo.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nálam:
1. carlo
2. xabi
3. klopp
4. körömember
nekunk megvan a stilusunk, csakugy mint a barcanak, ezert volt idegen es sohasem igazan elfogadott - es vegül nem is tul sokat nyero - pl egy murinnyo.
1. carlo
2. xabi
3. klopp
4. körömember
ez is egy ut. de nem a real madridnal. itt, ha hozhatoak a legjobbak, akkor hozni kell őket, es az edzo hozza ki a legjobbat a rendelkezesre allo keretbol, a real madrid focijat jatszatva.Fordítva kéne ezt. Először kéne találni egy edzőt, aki elmondja milyen formációban, milyen stílusban tervez játszani és ehhez milyen játékosokra van szüksége.
thereisonly1ronaldo
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Fordítva kéne ezt. Először kéne találni egy edzőt, aki elmondja milyen formációban, milyen stílusban tervez játszani és ehhez milyen játékosokra van szüksége.Bar meg mindig tartom, kar barkiben gondolkodni, amig nincs frissitve a keret.
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland
ZZ max akkor, ha az osszes haverja kikopik vegre, es Militaoval hosszabbitunk 6 evre.
De toljuk at ezt a megfelelo topikba. Bar meg mindig tartom, kar barkiben gondolkodni, amig nincs frissitve a keret.
De toljuk at ezt a megfelelo topikba. Bar meg mindig tartom, kar barkiben gondolkodni, amig nincs frissitve a keret.
Olyan ember kell aki fel tud valamit építeni a Modric, Kroos, Benzema sor nélkül. Klopp már csinált hasonlót a Liverpoolban, Zidane pedig nem
Mondjuk nekem Klopp se kéne, stílusra nem illik a Realba
Mondjuk nekem Klopp se kéne, stílusra nem illik a Realba
-
Professore
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Szerintem meg ZZ (minden hibájával) esetleg ha kockáztatni van kedvünk akkor Xabi. Olyan kell aki vagy dörzsölt rutinos róka eredményekkel és tekintélyel vagy Xabi aki kívülről-belülről ismeri a klubbot, vannak biztató eredményei nívós bajnokságban (szóval nem egy Raul) és ezen felül meg mint karakter is illik a klubhoz, tud spanyolulKerlon írta: Szerintem egy Nagelsmann előbb ideillik, mint a Klopp Tuchel vonal.
Nagelsmann amúgy jó edző de még nagy falat lenne neki a Real Madrid szerintem.
Szerintem egy Nagelsmann előbb ideillik, mint a Klopp Tuchel vonal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Raul rendes keretfrissitessel, vagy Klopp a szokasos igazolasi politikankkal?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Értem a logikát, de Rault egyikhez sem tudom hasonlítani csak ha nagyon hunyorgok és leegyszerűsítem a korábbi játékos és legenda vonalra..szerintem az kevés, főleg jelen helyzetben amikor a keretet is frissíteni kell, és nem spanyolokkal, mert ott nincs nagyon értelmes opció.
Nem illik.
szerintem a realnál ez sokat számít, zz se volt egy taktikai atyaúristen, annak a realnak a játékstílusa is hagyott kívánni valót, de a játékosok mégis tűzbe mentek érte. akárcsak ancelottiért tavaly. szerintem egy ilyen karakterre van szükség, az utóbbi nagyjából 20 évben csak az ilyen arcok értek el komoly sikereket. klopp is ezért lehetne befutó, egy középszar dortmundból bl döntős + címvédő bundesliga bajnokot épített, ami azért a bayern mellett nem egyszerű. liverpoolból szintén komoly csapatot fabrikált, nálam ez a két név jönne szóba.ziro4vr írta: Raul miért jobb opció? Mer spanyol és akkora tekintélye van mint a mol campus?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Raul miért jobb opció? Mer spanyol és akkora tekintélye van mint a mol campus?ghost írta: nem hiszem, hogy egy 35 éves zöldfülű kéne ide, aki tavaly egy villarreal ellen is sikeresen kiesett a bl-ből, idén meg volt olyan, hogy az union berlin is előttük volt a bundásban. egy lipcse szintű csapatba biztosan tökéletes az ember, de egy realhoz baromi kevés. ide tényleg ilyen zz-ancelotti féle arcok kellenek, ezért ha elmegy esetleg az olasz, én rault próbálnám meg. esetleg klopp, mást nem nagyon.
Nem illik.
nem hiszem, hogy egy 35 éves zöldfülű kéne ide, aki tavaly egy villarreal ellen is sikeresen kiesett a bl-ből, idén meg volt olyan, hogy az union berlin is előttük volt a bundásban. egy lipcse szintű csapatba biztosan tökéletes az ember, de egy realhoz baromi kevés. ide tényleg ilyen zz-ancelotti féle arcok kellenek, ezért ha elmegy esetleg az olasz, én rault próbálnám meg. esetleg klopp, mást nem nagyon.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hogy nem tudod ki volt reyes, vagy nem latod mire kepes es mit tud zakaria adni, azon nem tudok segiteni.
te a statokat nezed, hogy ki mit nyert, hany golt rugott, stb.
en meg látom is a meccseket, nem csak nézem.
te a statokat nezed, hogy ki mit nyert, hany golt rugott, stb.
en meg látom is a meccseket, nem csak nézem.
thereisonly1ronaldo
Az a komolytalan, hogy a Brahim mint keretember állítást összemosod azzal, hogy Reyes erősítés lenne a kezdőnhehetheoriginal írta: plane hogy mikor joaquin, reyes pl semmi szint, de azert brahim elferne nala![]()
![]()
komolytalan kis figura.
De végülis Kimmich is egy átlag, nem mint Zakaria, hogy témánál maradjunk.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Amugy sztem golrick is wyxz csak 26.kiadasban, a reinkarnacio mestere.