Rádobták a 10 pontot , 1 hét és orrba-szájba tolom majd .

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 12., kedd 17:11
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 12., kedd 17:08
Viszont ehhez képest a Mortal Kombat X 30 gigás mérete érthetetlen. Ott nincs ekkora map, viszont cserébe nézheted oldalról a karaktereket.hehe írta: 60 giga![]()
de amúgy csak ez kuriózum a méret szempontjából, annyi content van benne, hogy valós a méret. (tévéadások órákon keresztül, mozifilmek, amire beülsz a moziba, a város mérete, annyi dolog, ami hónapokra leköthet)
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 12., kedd 17:05
Így viszont szerintem hagyd, az 1 giga az nagyon kevés neki.Tudsz nekem errol a tesztrol adni linket? A rammal nem is lenne gond, abbol van szarasig, viszont VRam csak 1 GB plussz a kartya nem eppen jatekra keszult.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 12., kedd 16:58
60 gigasonic írta:hehe írta:lehet hülyeség, de sztem a valós gépigénye kisebb az 5-nek, mint a 4-nek.
én megpróbálnám a helyedben, minimumon és jól néz ki sztem.
Nem biztos hogy hulyeseg, en is gondolodtam rajta. Viszont az enyemmel kb megegyezo konfiggal rendelkezo ember irta hogy neki minimumon is docog, szoval valo hogy nekem is fog, masik meg hogy 50gb vagy mennyi letoltesevel nem szivesen kiserletezgetek, mert mire lejon egy orokkevalosag, aztan lehet nem is fut..... Kezdenek elszallni nagyon a jatekok meretei, eleg idegesito.![]()
Planetary Meth Replicator - Convert all of a planet's matter into pure crystal
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 12., kedd 16:55
VanillaSky írta:Ami a lényeg, hogy az V-nek ram kell. Minimum a 4, de inkább 8. A vram az viszont sokkal barátibb, 2 gb is szépen teljesít, de itt is a teljes élményhez 3-4 kell. Az nvidián fent van egy kb 10 oldalas teszt a kártyákkal (persze inkább 2-3 éves távlat a max amin tesztelték) de ott is látszik, hogy nagyjából mindenen elmegy. (egy gtx 760-sal kb már ki lehet hajtani)lehet hülyeség, de sztem a valós gépigénye kisebb az 5-nek, mint a 4-nek.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 12., kedd 16:48
Ami a lényeg, hogy az V-nek ram kell. Minimum a 4, de inkább 8. A vram az viszont sokkal barátibb, 2 gb is szépen teljesít, de itt is a teljes élményhez 3-4 kell. Az nvidián fent van egy kb 10 oldalas teszt a kártyákkal (persze inkább 2-3 éves távlat a max amin tesztelték) de ott is látszik, hogy nagyjából mindenen elmegy. (egy gtx 760-sal kb már ki lehet hajtani)lehet hülyeség, de sztem a valós gépigénye kisebb az 5-nek, mint a 4-nek.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 12., kedd 16:37
hehe írta:lehet hülyeség, de sztem a valós gépigénye kisebb az 5-nek, mint a 4-nek.
én megpróbálnám a helyedben, minimumon és jól néz ki sztem.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 12., kedd 7:42
A GTA4-bol szinte minden hianyzott.Remy írta:Tudom már mi hiányzott a GTA 4-ből...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 12., kedd 5:00
tisztaban voltam a jelekkel, a sarkannyal, ugy mindennel, csak nem fejeztem be a legveget. szoval ezeket mind tudtam...de azert koszi.P. Krisz írta:Roche oldalát választottam .
Még a sárkányhoz , spoileresen , történetileg érdekes
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A sárkány igazából Saskia .
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. május 12., kedd 0:39
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 11., hétfő 21:36
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 11., hétfő 21:24
Ha jobban megakarod erteni a vilagot akkor jobb az ha az elso resszel kezded..... de kezdheted a masodikkal is, mert teljesen mas az iranyitasi modszer, kepzettsegek, ugy az egesz jatek felepites.Szoval nem fugg az elsotol.sonic írta:
Witcher:
Ha nem jatszottam vegig az 1-et attol meg elkezdhetem a 2-t, vagy inkabb ne?
Jol hasznaltam a jeleket, csak mar nem volt kedvem figyelni a jatekra es hagytam az egeszet. Majd elkezdem ujra.P. Krisz írta:Ha a megfelelő Jeleket használod akkor jóval egyszerűbb legyőzni . Queen használata jó mert elnyeli a sebzést vagy megfelelő fejlesztés után vissza is küldi a feladónak , a másik fontos pedig az Yrden Jel , megbénítod vele és akkor be lehet vinni pár erős csapást .numberone1 írta: Az elso reszet meg en is vegig jatszottam 2-3 alkalommal, a masodikat majdnem. Epp a vege elott hagytam abba, a sarkany kinyirt aztan nem kezdtem ujra. Amugy en is birom nagyon.
Próbáld meg végigvinni mert a végén is van pár igen nagy fordulat amitől Letho-t is egy teljesen máshogyan kezded el értékelni .
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. május 11., hétfő 21:03
Én elkezdtem a kettőt, de szerintem nem fogom befejezni a háromig. Az egy kimaradt. Igazából kisebb előzménnyel indul a kettő, így megérted a lényeget. De wikipediais kiegészíti tömören, ha nem akarod már lejátszani azt.sonic írta:
Witcher:
Ha nem jatszottam vegig az 1-et attol meg elkezdhetem a 2-t, vagy inkabb ne?
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 11., hétfő 20:55
Tenyleg, ezen is felrohogtem.sebydani írta:-After being bitten by a radioactive crack head, you've gained super strength. Manually sell an additional 100% of sales at a time
A GTA4-bol szinte minden hianyzott.Remy írta:Tudom már mi hiányzott a GTA 4-ből...
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 11., hétfő 20:41
-Space mules ain't your daddy's drug mule. They supply extra terrestrial beings with a steady stream of your sweet sweet crystal.sonic írta:Amugy parszor azert megmosolyogtam a szovegeket. Ez pl odabasz: Your sleazy lawyers now use the Chewbacca Defense. They reduce risk by an additional 5%
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 11., hétfő 20:37
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 11., hétfő 18:49
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 11., hétfő 17:49
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 11., hétfő 14:16
csak most láttam de van androidra, jobb alul ott is a link
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 11., hétfő 12:36
Ha a megfelelő Jeleket használod akkor jóval egyszerűbb legyőzni . Queen használata jó mert elnyeli a sebzést vagy megfelelő fejlesztés után vissza is küldi a feladónak , a másik fontos pedig az Yrden Jel , megbénítod vele és akkor be lehet vinni pár erős csapást .numberone1 írta: Az elso reszet meg en is vegig jatszottam 2-3 alkalommal, a masodikat majdnem. Epp a vege elott hagytam abba, a sarkany kinyirt aztan nem kezdtem ujra. Amugy en is birom nagyon.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem