Kerlon írta:Akkor is ezt csak Ozilre kenni szerintem komoly hozzá nem értésre utal. Szöglet variációk, variáció kidolgozottsag stb stb. Rögzített szituációk száma stb stb. Toninak is volt nem kevés gyenge szabadja, szogije. Szóval továbbra is tartom, hogy hülye dolgot ragadtal meg.
Mert finoman mondva is kihívásokkal küzdesz az értelmezéssel (ezért a sok konfrontációd a fórumon). Nem azt írtam, hogy maitta voltunk gyengék pontrúgásokból, hanem, hogy ez itt is megmutatkozott. Az alapján ítéltem meg Özil szögleteit, ahogy rúgta, ahogy a labda szállt, ahova az érkezett. Sokszor úgy lőtte őket, ahogy egy megyei edzésen is tanítják, hogy így ne, mert abból könnyen ellentámadás lesz. Túl közel érkezett a labda a kapuhoz, túl magas volt az íve és alacsony a sebessége. Legtöbbször.
Azt meg sehol sem állítottam, hogy Kroos összes szöglete, szabija tökéletesek. Csak jobbak. Minimum egy osztállyal.
Viszont az is igaz, hogy akkoriban nem voltunk ennyire ráfeküdve a pontrúgás témára.
Mourinho alatt? Szerintem igen, csak nem mentek. Akkor nem lettünk volna rá állva, ha a zömét röviden végzik el a fiúk, mint pl. a Barca.