Realista24 írta: Paul Gorst reporting that Tchouameni’s agent has told Liverpool that his client is joining Real Madrid.
Soknak tűnik elsőre.
HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 22., vasárnap 22:20
Realista24 írta: Paul Gorst reporting that Tchouameni’s agent has told Liverpool that his client is joining Real Madrid.
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2022. május 22., vasárnap 21:57
Tudom már kibeszéltétek itt a fórumon. De én mikor meglattam inkább ittam még egy vodkaszodat mert lagziztamsmck1337 írta: Kylian Mbappé: “I’ll be Real Madrid’s first supporter for UCL final in Paris, my house. I’d like to thank Real and Florentino Perez. I understand their disappointment”.#Mbappé
“I understand honour and privilege to be wanted by an institution such as Real Madrid”, he added.
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. május 22., vasárnap 21:57
Vagy még ma.kodo írta:Lehetne hivatalos a BL döntő előtt.Realista24 írta: Paul Gorst reporting that Tchouameni’s agent has told Liverpool that his client is joining Real Madrid.
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. május 22., vasárnap 21:43
Lehetne hivatalos a BL döntő előtt.Realista24 írta: Paul Gorst reporting that Tchouameni’s agent has told Liverpool that his client is joining Real Madrid.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 22., vasárnap 21:42
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 22., vasárnap 21:42
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. május 22., vasárnap 21:39
Klopp azért rettentő sokat forgatja a csapatot. Valamint a gyerek nem egy egydimenziós vkp. Fabinho Tucsi és Thiago simán el tud lenni egyszerre a pályán kezdőként, a brazillal leghátul.Donát írta: Dehát a Poolnak még telítettebb a középpályája, nálunk legalább nyugdíjazásra szorul lassan.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 22., vasárnap 21:16
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. május 22., vasárnap 21:06
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 22., vasárnap 20:56
Mert ők tudják.flori írta:Valami spanyol firkász írta, hogy ez lehet a hátrány nálunk. Mondjuk az utóbbi hónapokból kiindulva, igazából tök mindegy mit írnak.p.csabi1 írta: Én ilyet sehol nem olvastam hogy a Vb miatt meg a CKM miatt nem jön ide.Állítólag megvan a megállapodás vele nekünk is és a Liverpoolnak is.Most a Monacoval tárgyal mind a két csapat.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 22., vasárnap 20:52
Valami spanyol firkász írta, hogy ez lehet a hátrány nálunk. Mondjuk az utóbbi hónapokból kiindulva, igazából tök mindegy mit írnak.p.csabi1 írta: Én ilyet sehol nem olvastam hogy a Vb miatt meg a CKM miatt nem jön ide.Állítólag megvan a megállapodás vele nekünk is és a Liverpoolnak is.Most a Monacoval tárgyal mind a két csapat.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 22., vasárnap 20:46
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 22., vasárnap 20:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. május 22., vasárnap 20:38
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 22., vasárnap 20:37
Róla nem mondták, hogy Madridban szeretne játszani? Vahy keverem valakivel?ELSiete írta:| Aurélien Tchouameni update:
• AS Monaco want €80M.
• Personal terms AGREED with BOTH #RealMadrid and #Liverpool
• Clubs negotiating with AS Monaco.
• Decision by end of the week.
• Mbappé wanted him at #PSG, but he turned down the offer.
@RMCsport #rmalive https://t.co/90dUMzEDfV
Dehát a Poolnak még telítettebb a középpályája, nálunk legalább nyugdíjazásra szorul lassan.Azt írják a VB miatt valószínűleg nem minket választ. A CKM mellett nem játszana annyit.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 22., vasárnap 20:36
átveszed Padem helyét? az Ő topicja nem pörög, át is lehetne nevezniELSiete írta:| Aurélien Tchouameni update:
• AS Monaco want €80M.
• Personal terms AGREED with BOTH #RealMadrid and #Liverpool
• Clubs negotiating with AS Monaco.
• Decision by end of the week.
• Mbappé wanted him at #PSG, but he turned down the offer.
@RMCsport #rmalive https://t.co/90dUMzEDfV
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. május 22., vasárnap 20:35
Na takarodj, te szégyen.smck1337 írta: Kylian Mbappé: “I’ll be Real Madrid’s first supporter for UCL final in Paris, my house. I’d like to thank Real and Florentino Perez. I understand their disappointment”.#Mbappé
“I understand honour and privilege to be wanted by an institution such as Real Madrid”, he added.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. május 22., vasárnap 20:33
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2022. május 22., vasárnap 20:27
Nincs mar CKM... Ez volt az utolsó idényük, mostmár staféta átadás van, CTV kellflori írta: Aurélien Tchouaméni has reached an agreement with both Real Madrid and Liverpool. The two clubs are now negotiating with Monaco. @RMCsport
Azt írják a VB miatt valószínűleg nem minket választ. A CKM mellett nem játszana annyit.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. május 22., vasárnap 20:25
SZLAMBsmck1337 írta: Kylian Mbappé: “I’ll be Real Madrid’s first supporter for UCL final in Paris, my house. I’d like to thank Real and Florentino Perez. I understand their disappointment”.#Mbappé
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem