Szerencsejátékok
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Szerencsejátékok
Hogy érzitek, mehet a ház ma a csapatunkra, vagy ez alap?

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

Az oddsok nem hazudtak most. Én meg egyébként hetek óta ice cold vagyok.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én is egész héten figyeltem. 0-0 félidő de van egy olyan érzésem hogy a 2. félidő sok mindent tartogatAz volt a fasza, hogy a bukik nem mertek kijönni az odds-okkal egész héten, csak ma. Sok mozgást így nem is láttam bennük, meglep a Messina odds, kicsivel bepróbálom, meg ugye az overt.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Az volt a fasza, hogy a bukik nem mertek kijönni az odds-okkal egész héten, csak ma. Sok mozgást így nem is láttam bennük, meglep a Messina odds, kicsivel bepróbálom, meg ugye az overt.sebydani írta:PEEtör, eljött a nagy bunda napBeten iszonyatosan magas az oddsa a Messinának, simán megéri! Még a Roma V is jónak tűnik 2,00-ért a romokban lévő Milan ellen, plusz néztem már kiesésről/bentmaradásról döntő meccset: Hull-Burnley H, Ross County-St. Mirren H, Granada-Cordoba H. Szerintem kombiban megpróbálom őket. Az amcsi playoffok szopatnak rendesen a héten, úgyhogy egyelőre azt kihagyom ha csak nem találok valami érdekeset. Sok sikert mindenkinek mára
Hullt húztam én is, meg Villat, Fenert, holnap meg a Groningen nagyon fasza.
A Pécs is megér egy misét ma.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Haladás X2
- sebydani
PEEtör, eljött a nagy bunda nap
Beten iszonyatosan magas az oddsa a Messinának, simán megéri! Még a Roma V is jónak tűnik 2,00-ért a romokban lévő Milan ellen, plusz néztem már kiesésről/bentmaradásról döntő meccset: Hull-Burnley H, Ross County-St. Mirren H, Granada-Cordoba H. Szerintem kombiban megpróbálom őket. Az amcsi playoffok szopatnak rendesen a héten, úgyhogy egyelőre azt kihagyom ha csak nem találok valami érdekeset. Sok sikert mindenkinek mára

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Én ugyanígy gondolom, hogy inkább egy combos oddsért érdemes meghúzni a kockázatmentes fogadást, mint 3000-rel itt bohóckodni.mia san mia írta:Én úgy tudom, hogy meccs előtt raksz valamit a meccsre. (Én 2.5 u-t rkatam egyesben 3000ért, meccs közben pedig nyomsz egy élőfogadást a meccs előtt feltett legnagyobb tét értékéig (max 3000 ez esetben a határ) visszakapod az ELSŐ élőfogadásod tétjét, ha az veszít. Magyarán max 3000 ig van lehetőséged egy ingyen élőfogadásra.Caraway írta:Akkor meccs előtt is fel kell rakjak pl 1000 forintot, meg meccs közben is ugyanennyit?Tuti feltolom valami kihagyott tizire 26 os oddsért
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Én úgy tudom, hogy meccs előtt raksz valamit a meccsre. (Én 2.5 u-t rkatam egyesben 3000ért, meccs közben pedig nyomsz egy élőfogadást a meccs előtt feltett legnagyobb tét értékéig (max 3000 ez esetben a határ) visszakapod az ELSŐ élőfogadásod tétjét, ha az veszít. Magyarán max 3000 ig van lehetőséged egy ingyen élőfogadásra.Caraway írta:Akkor meccs előtt is fel kell rakjak pl 1000 forintot, meg meccs közben is ugyanennyit?

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Akkor meccs előtt is fel kell rakjak pl 1000 forintot, meg meccs közben is ugyanennyit?
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Mára Juve Real: Félidő X, 2,5 u, félidő 0,5 u. Ezekkel támadok. kockázatmentes élőben még nem tudom mi lesz.
Sok sikert !
Sok sikert !

- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Ment is 100 €-valAcewill írta:Gondolkodom nagyon a "Real vagy Barca nyeri a BL-t" fogadáson, nagyobb téttel... A tét másfélszeresét lehetne vele nyerni, egyszer már csináltam ilyet, amikor utoljára bent volt mindkét csapat az elődöntőben, nah ott ugye egyik sem jutott be még a döntőbe sem...

- sebydani
Nekem szerintem X2 lesz , aztán élőben V. Én se gondolom hogy kikapnánk

- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
félidő hazai, vége vendég. 24x odds, mehet rá a ház.Mai kockázatmentes Juve - Realra tippek?

- Galacticos
én a real nem kap kin gondolkozom.Caraway írta:Mai kockázatmentes Juve - Realra tippek?
nagyon csodálkoznék ha kikapnánk.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Mai kockázatmentes Juve - Realra tippek?
- sebydani
Ezt király, hogy mondtad, efelett elsikoklottam kicsit, hogy ilyen arányú győzelemnél nem esnének ki. Egyébként a Paganese eléggé szépen hozta az X-eket mostanában, ha jól emlékszem eléggé alacsony oddson, simán kinézem, hogy nekik a forgatókönyv levolt rendezve hetekre hamarabb.. a bukik elég jól belőtték a dolgaikat. Szóval nekik abszolút benne van a meccsükben a bunda lehetősége, a Foggia szinte tuti el is veri őket, a Savoia szerintem meg már most megkapta a csekketPEEtör írta: Egy meccs már most kiemelkedik:Savoia-Messina
Kíváncsi leszek a határokra, de a hendit és/vagy az overt érdemes bepróbálni. Úgy tűnik, valakinek nagyon érdekében áll, hogy ne essen ki a Messina, márha abból indulok ki, hogy 14 meccses nyeretlenség (de milyen széria volt az ) után alázzák a listavezetőt.
Ugye +5 gólos győzelem és Paganese vereség kell a bent maradáshoz, és ha azt nézzük, hogy az előző meccsen már 4-0-ra is álltak, illetve a Savoiat előző meccsen 3-0-ra ütötték, akkor simán kinéz egy hendi, de egy brutális nagy hendi is, óriási oddsal.

ui.: Ázsiai meccsekre szoktál fogadni? Ott vannak aztán csak szépen megvett meccsek..
Egy meccs már most kiemelkedik:Savoia-Messinasebydani írta: PEEtör hetek óta az olasz utolsó fordulót várom, tuti megrakom az összes nagyobb oddsot, a meccsek fele el lesz advaÉrdemes figyelni majd az oddsokat, illetve a mozgásokat, 2 hete nekem sajnos nem sikerül megfogni a jó kis bundás meccsekeket, előtte jöttek zsinórban, most épp itt lesz az ideje.
Kíváncsi leszek a határokra, de a hendit és/vagy az overt érdemes bepróbálni. Úgy tűnik, valakinek nagyon érdekében áll, hogy ne essen ki a Messina, márha abból indulok ki, hogy 14 meccses nyeretlenség (de milyen széria volt az ) után alázzák a listavezetőt.
Ugye +5 gólos győzelem és Paganese vereség kell a bent maradáshoz, és ha azt nézzük, hogy az előző meccsen már 4-0-ra is álltak, illetve a Savoiat előző meccsen 3-0-ra ütötték, akkor simán kinéz egy hendi, de egy brutális nagy hendi is, óriási oddsal.
- sebydani
A BL elődöntőkre a bet megint ad 3-3 ezer forint kockázatmentest, most jobban kiakarom használni, múltkor épp hogy nem buktam vele
PEEtör hetek óta az olasz utolsó fordulót várom, tuti megrakom az összes nagyobb oddsot, a meccsek fele el lesz adva
Érdemes figyelni majd az oddsokat, illetve a mozgásokat, 2 hete nekem sajnos nem sikerül megfogni a jó kis bundás meccsekeket, előtte jöttek zsinórban, most épp itt lesz az ideje.

PEEtör hetek óta az olasz utolsó fordulót várom, tuti megrakom az összes nagyobb oddsot, a meccsek fele el lesz adva

Két szép occ mára:
Cseh +1.5 @ 1.98
Brest-Dijon X 1. fh @ 1.99 (de a teljes meccs x is esélyes)
Cseh +1.5 @ 1.98
Brest-Dijon X 1. fh @ 1.99 (de a teljes meccs x is esélyes)
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Gondolkodom nagyon a "Real vagy Barca nyeri a BL-t" fogadáson, nagyobb téttel... A tét másfélszeresét lehetne vele nyerni, egyszer már csináltam ilyet, amikor utoljára bent volt mindkét csapat az elődöntőben, nah ott ugye egyik sem jutott be még a döntőbe sem...