HozzászólásSzerző: ferni » 2022. december 26., hétfő 18:09
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. december 26., hétfő 16:51
Ferdítések, csúsztatások inkább, most nem írom ki mindent, mert kb az első 5 perc arról szól:DBlancoMark írta:
Milyen jellegu tortenelmi hibak vannak benne? (Nem volt lehetosegem belenezni, csak erdekel.)
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 26., hétfő 16:50
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. december 26., hétfő 16:45
Milyen jellegu tortenelmi hibak vannak benne? (Nem volt lehetosegem belenezni, csak erdekel.)csababarca írta: Bebejglizve gondoltam belenézek ebbe az Aranybulla sorozatba, bár Rákay neve miatt sokat nem vártam.
Hát ez még azt is alulmúlta, az első 10 perc tele van történelmi hibákkal, csúsztatásokkal. Ezzel egyébként nem lenne baj, de Rákay szerint ez iskolákba is való oktatójellegű dokumentumfilm és dráma.
Hát Isten óvja ettől a narratívától a gyerekeket.
Veréb Tamás szerint a látvány a GoT-hoz fogható.
Hát ez is egy orbitális hülyeség, klasszik alacsonyköltségvetésű, kamaraszínház jellegű a látvány. Egyedül a jelmezek mondhatóak színvonalasnak.
Nem értem miért nem lehet a szép magyar történelemből értelmes sorozatot, filmet csinálni, tele vagyunk jobbnál jobb alapanyaggal, történettel, korszakkal.
De a másik, a Petőfi film előzetese is egy gyenge Guy Ritchie koppintásnak tűnik, kungfuzó forradalmárokkal.
elképesztő.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 26., hétfő 16:40
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. december 26., hétfő 16:36
csababarca írta: Bebejglizve gondoltam belenézek ebbe az Aranybulla sorozatba, bár Rákay neve miatt sokat nem vártam.
Hát ez még azt is alulmúlta, az első 10 perc tele van történelmi hibákkal, csúsztatásokkal. Ezzel egyébként nem lenne baj, de Rákay szerint ez iskolákba is való oktatójellegű dokumentumfilm és dráma.
Hát Isten óvja ettől a narratívától a gyerekeket.
Veréb Tamás szerint a látvány a GoT-hoz fogható.
Hát ez is egy orbitális hülyeség, klasszik alacsonyköltségvetésű, kamaraszínház jellegű a látvány. Egyedül a jelmezek mondhatóak színvonalasnak.
Nem értem miért nem lehet a szép magyar történelemből értelmes sorozatot, filmet csinálni, tele vagyunk jobbnál jobb alapanyaggal, történettel, korszakkal.
De a másik, a Petőfi film előzetese is egy gyenge Guy Ritchie koppintásnak tűnik, kungfuzó forradalmárokkal.
elképesztő.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. december 26., hétfő 16:18
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. december 16., péntek 20:48
Tegnap el akartam kezdeni, de valamiert ugy emlekeztem, hogy paran lehuztak az uj evadot, szoval vegul inkabb a Young Rock harmadik evadat folytattam. De jo, hogy irtal, jovo hetre megvan a neznivalo.ikelemen5 írta: White Lotus s02
Valaki nézte?
Szerintem jó évad volt.![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. december 16., péntek 19:55
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 15., csütörtök 17:10
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. december 15., csütörtök 17:04
Plusz1.nmate írta:Imádom azt a sorozatot.hehetheoriginal írta: Lehet irta mar vki, de primal 2 evada nagyon baszo, tipikus feléled benned az ősember feeling![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. december 8., csütörtök 14:41
Imádom azt a sorozatot.hehetheoriginal írta: Lehet irta mar vki, de primal 2 evada nagyon baszo, tipikus feléled benned az ősember feeling![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 8., csütörtök 14:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 4., vasárnap 10:50
Majd a Last of Us nem lesz limonádéziro4vr írta: Az élet nem csak vén dzsonzon meg limonádé Remy, majd rájössz. Bár neked már mindegy.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. december 4., vasárnap 10:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 4., vasárnap 10:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. december 4., vasárnap 10:30
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2022. november 29., kedd 23:05
Kicsit más,de hasonló témában nagyon szerettem a Boardwalk Empirest. 1920as évekbeli amerika, szesztilalom alatti maffiózók. 2x már megnéztem. Maffia témában szerintem kötelező. Hbo Maxon van.ikarus93 írta: Hasonló sorozatot keresnék mint a Peaky Blinders.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. november 29., kedd 22:54
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. november 13., vasárnap 14:06
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem