Raadasul olasz bajnokit.Remy írta: És létezik. Létezik olyan ember, aki a kiégett, nulla Mourinho miatt akar nézni meccset.![]()
Serie A
Re: Serie A
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
És létezik. Létezik olyan ember, aki a kiégett, nulla Mourinho miatt akar nézni meccset.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Az a Spurs blama nem volt szerintem blama, ennyit tud a keret, a klubelnök akart , látott bele többet. Lehet, hogy top4et akart, de ennyi van a keretben, 5-6.hely. Igaz, hogy az EL kiesés ciki volt, de a bajnoki helyezés nem.Caraway írta:A kovetkezo szezontol. Egyre lejjebb megy a rangletran, haladas.flori írta: HIVATALOS: Mourinho a Roma edzője. Gyors volt.![]()
Azt hittem a Spurs blama utan nem fogja egyik klub se alkalmazni egy ideig, dehat tevedtem.
Amugy barmennyire is kiegett edzo mar, talan meg a lassu iramu olasz ligaban egy 3.- 4. helyre beviheti a Romat, ami naluk mar siker lenne.
Másfelől feldobták már, hogy esetleg visszatérhet az Interhez, mivel Conte bár jó eredményt ért el a bajnoki címmel, de a klub vezetői nincsenek vele kibékülve emberileg. Kár, hogy nem a Juve-ba ment, de oda vélhetően Allegri már ugrásban áll...
Rómával vélhetően egy fix top4es csapat kialakítása a fő cél, az pedig meglehet, esetleg olasz kupára rámehetnek, ha... de bajnoki cím kb esélytelen. kíváncsi leszek a keretet hogy fogja alakítani a nyáron.... úgyhogy akkor ezentúl Róma meccseket is néznem kell
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
A kovetkezo szezontol. Egyre lejjebb megy a rangletran, haladas.flori írta: HIVATALOS: Mourinho a Roma edzője. Gyors volt.
Azt hittem a Spurs blama utan nem fogja egyik klub se alkalmazni egy ideig, dehat tevedtem.
Amugy barmennyire is kiegett edzo mar, talan meg a lassu iramu olasz ligaban egy 3.- 4. helyre beviheti a Romat, ami naluk mar siker lenne.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
flori írta:HIVATALOS: Mourinho a Roma edzője. Gyors volt.
Nem gondoltam volna, hogy visszamegy olaszba, pláne nem, hogy a Roma-hoz.
Pénz nélkül csodát ő sem fog tenni, bár Fonseca eléggé semmilyen volt nekem, de akkor az el kiesés, meg a nemzetközi poziról a 99%-os lecsúszás megtette a dolgát..
Érdekes döntés, én sem hiszem, hogy kihúzza 3 évig..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
szegeny hulyek
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
2024-ig írt alá
akkor megint jó kis végkielégítést fog kapni
akkor megint jó kis végkielégítést fog kapni
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Coman még a kemény ebből a szempontból, talán még nem volt olyan felnőtt szezonja amikor ne lett volna bajnok_Bushido_ írta: Inter kerete sokkal mélyebb, jobban össze van rakva. MInőségi kezdőjük van és aránylag jó tehermentesítő, tapasztalt játékosok. Szerintem simán van ekkora különbség is akár a két csapat között (többek között az edző miatt is). Elég csak belegondolni, hogyha kiveszed CR-t a csapatból, full átlag az összes. A többi meg kifutó játékosok (Buffon, Chiellini félék). Rohadt kíváncsi leszek, ha CR tényleg eligazol, akkor mi lesz velük.
de emellett Vidal is rohadt durván küldi. Ő is bele tudja tenni a s*ggét a tutiba.
Az elmúlt 10 évből 9x bajnok lett, egyszer második (tavaly a barcával a Real mögött).
Jóformán olyan mint Dani Alves volt, bárhova ment, bajnok lett.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pedig hogy vártam a pirlo iskolát,kész filozófiával érkezett meg a nagyok közé. Sajnos Zidanenak ilyenje nincs csak egy tucat trofeája.Kerlon írta:A játékos állomány nem indokolja? Középszer a 70%-a a keretnek. Mondjuk Pirlo még olyan edző se, ez tény.kierkegaard írta: Cr megmentette a juve segget. Nem rossz amugy alapjaratban mert naluk a labda de nem tudnak mit kezdeni vele. A jatekos allomany ezt nem indokolja. Az edzo kaka
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Inter kerete sokkal mélyebb, jobban össze van rakva. MInőségi kezdőjük van és aránylag jó tehermentesítő, tapasztalt játékosok. Szerintem simán van ekkora különbség is akár a két csapat között (többek között az edző miatt is). Elég csak belegondolni, hogyha kiveszed CR-t a csapatból, full átlag az összes. A többi meg kifutó játékosok (Buffon, Chiellini félék). Rohadt kíváncsi leszek, ha CR tényleg eligazol, akkor mi lesz velük.
de emellett Vidal is rohadt durván küldi. Ő is bele tudja tenni a s*ggét a tutiba.
Az elmúlt 10 évből 9x bajnok lett, egyszer második (tavaly a barcával a Real mögött).
- h3x0r
Mi az, hogy Pirlo meg olyan edzo se??!! Hat ott a dolgozataKerlon írta:A játékos állomány nem indokolja? Középszer a 70%-a a keretnek. Mondjuk Pirlo még olyan edző se, ez tény.kierkegaard írta: Cr megmentette a juve segget. Nem rossz amugy alapjaratban mert naluk a labda de nem tudnak mit kezdeni vele. A jatekos allomany ezt nem indokolja. Az edzo kaka
Nem értek egyet, szerintem az Inter kerete komplexebb volt és jobban felépített.ziro4vr írta: A bajnokságot még így is be kéne húzni, csak Conte sokkal jobb edző. Nem mintha az inter olyan jól focizna, de legalább eredményesek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A bajnokságot még így is be kéne húzni, csak Conte sokkal jobb edző. Nem mintha az inter olyan jól focizna, de legalább eredményesek.
Nem illik.
A játékos állomány nem indokolja? Középszer a 70%-a a keretnek. Mondjuk Pirlo még olyan edző se, ez tény.kierkegaard írta: Cr megmentette a juve segget. Nem rossz amugy alapjaratban mert naluk a labda de nem tudnak mit kezdeni vele. A jatekos allomany ezt nem indokolja. Az edzo kaka
K
K
-
kierkegaard
Cr megmentette a juve segget. Nem rossz amugy alapjaratban mert naluk a labda de nem tudnak mit kezdeni vele. A jatekos allomany ezt nem indokolja. Az edzo kaka
- El Sie7e
CR azért hozza magátEl Sie7e írta:Én próbálom nézni a meccset de sajnos nézhetetlen'shutterisland írta: juve kapott egy nagy sanszot azzal, hogy a napoly es az atalanta is leikszelt nyertes allasbol, erre ok is szerencsetlenkednek az udinese ellen utana.![]()
nem sokaig latjuk mar cr-t szerintem zebra mezben.pirlo az eddigi teljesítményét is alul tudja múlni ami azért nagy szó
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- El Sie7e
Én próbálom nézni a meccset de sajnos nézhetetlen'shutterisland írta: juve kapott egy nagy sanszot azzal, hogy a napoly es az atalanta is leikszelt nyertes allasbol, erre ok is szerencsetlenkednek az udinese ellen utana.![]()
nem sokaig latjuk mar cr-t szerintem zebra mezben.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
juve kapott egy nagy sanszot azzal, hogy a napoly es az atalanta is leikszelt nyertes allasbol, erre ok is szerencsetlenkednek az udinese ellen utana.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ja, ezt vágom, meg még max a bayern, ha Neuer 1-2-3 év múlva felakasztja a csukát.. Am. pont most olvastam, hogy Maldini nyilatkozta: a milan az utolsó bajnoki után ül le majd a hosszabbítások miatt..ziro4vr írta: Nem nagyon van hova menni jelenleg, max Juventus, vagy 1-2 év múlva PSG, többi csapat megvan. De Gea ugyanez.
Ez meg... Annyit használtuk a serie-a-ra a roncsderbi szót, de tényleg nincs jobb rá. Vakok közt most az inter a félszemű..Kercsó írta: Bajnok az Inter. remélem jövőre se jutnak tovább a BL csoportból![]()
Atalanta túl sok pontot vesztett az elején-közepén, aztán a bl búcsú óta elég jól összeszedték magukat, Gasperini jól építkezik.
Mind1, nekem Conte ugyanaz a kókler mint Mancini, jön még lehet nekik 1-2 bajnoki cím, de nem lesznek meghatározó európai tényezők.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy