Copa del Rey

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Idén megnyerjük ezt a kupát?

A szavazás 2023. január 18., szerda 14:03-kor befejeződött.

Igen
18
22%
Nem
63
78%

Szavazatok száma: 81

Mester77
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Copa del Rey

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. január 3., kedd 14:11

Realista24 írta:CR nincs a keretben, Pepe hivatalosan is sérült.
C-t már korábban is írtátok (még decemberben a klub vb után :hmmm: ), h nem lesz ezen a meccsen.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 3., kedd 14:03

CR nincs a keretben, Pepe hivatalosan is sérült.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 3., kedd 11:47

Az összes kupameccsen Casilla lesz a kapus.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. december 24., szombat 17:25

Süti írta:
Kerlon írta: Hát elméletileg, gyakorlatilag meg Casemiroval gyengébbek vagyunk. Utolsó sorod meg vicces, csúcs Karimot ne sertegesd.
A te utolsó sorod is vicces, mivel a csúcs Karimot idén gyakorlatilag nem is láthattuk.
Pontosan. Nyilvánvaló, hogy mire gondoltam.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 24., szombat 17:25

Süti írta:
Kerlon írta: Hát elméletileg, gyakorlatilag meg Casemiroval gyengébbek vagyunk. Utolsó sorod meg vicces, csúcs Karimot ne sertegesd.
A te utolsó sorod is vicces, mivel a csúcs Karimot idén gyakorlatilag nem is láthattuk.
De ha láttuk, akkor sírtál a gyonyortol. Marianobol még lehet valaki, Moratabol nem lesz jobb játékos.

Mindenkinek boldog, békés ünnepeket! :sziv:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2016. december 24., szombat 15:46

Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. december 24., szombat 15:10

A Barca, a Bayern es a tobbi csapat kepes egyszer 3-4 frontot is helytallni, sot triplazni meg duplazni? Mi meg nem? Foleg a vilag legerosebb keretevel, ahol a padon is olyanok vannak mint Isco, James, Pepe, Kovacic, Morata es a tobbi? De meg a fiataljaink is, Lucas, Asensio, Mariano???

Mindharom versenysorozatban ott kell lennunk a vegen, egy oda-visszavagos parharcban le kell tudni nyomni a Sevillat, a bajnoksagban meg verni kell a Sevillat a Pizjuanban, ha bajnokok akarunk lenni!
:goat:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 24., szombat 15:07

Chris írta:Szerintem meg nincs is egyértelmű A csapat. Casemiro A, Kovacic, Isco meg B? Morata, Mariano is képes annyit hozni mint Benzema.
Hát elméletileg, gyakorlatilag meg Casemiroval gyengébbek vagyunk. Utolsó sorod meg vicces, csúcs Karimot ne sertegesd.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Chris

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. december 24., szombat 12:30

Szerintem meg nincs is egyértelmű A csapat. Casemiro A, Kovacic, Isco meg B? Morata, Mariano is képes annyit hozni mint Benzema.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 23., péntek 18:38

Hagyjuk már a kiesés gondolatát. A mi keretünk a legerősebb, egész ősszel azt bizonyította a "B" csapat, hogy még a rangadókat is hozni tudjuk amíg az "A" csapat sérült. Ráadásul Zidane még forgatja is becsülettel a kezdő 11-eit, szóval ne már, hogy a plusz 6(?) kupa meccs gondot jelentsen.
K

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 23., péntek 17:52

Ja eddig ugyvolt ,hogy az ágakat előre tudjuk, én ugy gondoltam még a mecs előtt kiderül.

Attól meghogy nem ütik egymást a meccsek,még eohadt sokat számít,hogy január februarban milyen terhelés alatt van a csapat mert az kihat majd az évvégére.

Azt meg tudom,hogy ez a Real Madrid és ez nem hozzá állás de szerintem a fontossági rendet még itt is felkell állitani, ha a b csapat képes végigvinni a kupát a döntőig akkor rendben de az A csapatot neheréljuk ki.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2016. december 23., péntek 16:56

dzsi91 írta:Tudom,hogy triplazas meg minden de én annak függvényében erőltetném a kupát,hogy milyen ágra kerülünk a sevilla után...

Ha barcás matracos ágra kerülnénk én nem bánnám ha kiesnénk még most.
Ezt már sokadszorra olvasom, de még mindig nem értem. Tehát csak a Sevilla meccsek után tudjuk meg, ki lesz később az ellenfél, de már essünk ki most, mert hátha keményebb meccseink lesznek? :hmmm:
dzsi91 írta:Bajnokság és bl 100szor fontosabb és a kupanem mehet a robására egyiknek sem,márpedig ha rangadózunk januar-februarban akkor azt megfogjuk érezni később...

Persze én örülnék a legjobban ha tripláznánk de nem szivesen kockáztatom a másik kettőt egy esetleges tripla miatt.Ebből a sérülékenY keretből meg nem nézem ki hogy a 3as terhelést bírnák.
Azt meg nem értem, hogy milyen 3-as terhelés. Amíg kupa van, BL nincs és vice versa. Másrészről nem ezért olyan mély a keret, hogy bírják?

Ez a Real Madrid, igen is izzadjanak vért ha kell mindhárom kupáért. Kell mind a 3. Ha nem sikerül, mert volt akkor éppen jobb, hát egye fene. De ez, hogy adjuk fel... Ezt nem tudtam sosem megérteni.
Amúgy meg, ha kevesebb meccs van, akkor annyival kevesebb esélye van a "B csapatnak" arra, hogy játékban maradhasson. Aztán nagyon jó lesz őket ~0km-rel bedobni, ha Modric/Kroos/CR/Benzema stb. kidől év végéig egy elcseszett belépő miatt.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. december 23., péntek 16:19

Na ez kemény sorsolás lett. De én örülök nekik.
Előbb-utóbb úgyis összekerültünk volna egy ilyen kaliberű csapattal.

Ha tovább megyünk több játèk lehetősèg juthat a B csapatnak ami egy elég erős gárda szerintem...Casemiro Kovacic James Mariano Morata Nacho stb...plusz reméljük tovább növeli a csapat motivácioját és önbizalmát ès hogy ők is 3 kupában gondolkodnak vagy minimum 2ben :mrgreen:

Ha meg kiesünk akkor annyival kevesebb meccs a lábakban és megmaradhat a keret frissessége.
Nekem tökmindegy hogy most esunk ki vagy az elődöntőben...ugyis évek múlva csak azt fogja látni az ember hogy nem nyertük meg. Ennyi.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2016. december 23., péntek 15:31

Chris írta:Ilyen szempontból jobb is lehet, mnt egy Alcorcón az idei hozzáállást nézve.
Pedig nekik jövünk még eggyel. :mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 23., péntek 15:31

Tudom,hogy triplazas meg minden de én annak függvényében erőltetném a kupát,hogy milyen ágra kerülünk a sevilla után...

Ha barcás matracos ágra kerülnénk én nem bánnám ha kiesnénk még most.

Bajnokság és bl 100szor fontosabb és a kupanem mehet a robására egyiknek sem,márpedig ha rangadózunk januar-februarban akkor azt megfogjuk érezni később...

Persze én örülnék a legjobban ha tripláznánk de nem szivesen kockáztatom a másik kettőt egy esetleges tripla miatt.Ebből a sérülékenY keretből meg nem nézem ki hogy a 3as terhelést bírnák.

Persze ezt nemugy gondolom ,hovy feltett kézzel menjünk ki a kupameccsen,csak akit kell azt pihentessük.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Chris

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. december 23., péntek 14:42

Nehéz lesz, de legalább nem lehet félvállról venni. Ilyen szempontból jobb is lehet, mnt egy Alcorcón az idei hozzáállást nézve.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. december 23., péntek 14:32

A hazai kupameccset és a bajnokit meg kell nyerni ellenük,ez a minimum elvárás. Az, hogy a hazai kupameccs hogy fog sikerülni, hány góllal nyerünk ellenük, majd eldönti, hogy elég lesz e a továbbjutáshoz...
:goat:

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2016. december 23., péntek 14:20

BBeno: Basszuk meg őket 3x inkább. :mrgreen: Vagy ha azt nem lehet, akkor 2 döntetlen a kupában (idegenben lőtt több góllal továbbmegyünk), győzelem a bajnokságban.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 23., péntek 13:28

10 napon belül 3szor találkozunk velük. elvileg ágrajz még nincs.
egyáltalán nem örülök a sevillának. tippem hogy első meccs X. majd nyerünk a bajnokin és kikapunk a vv-n.ez nekem bőven elég. ja és ne legyen sérülés.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 23., péntek 13:16

palesz77 írta:Egész meccs alatt nem tűnt fel neki, hogy nem a Heracles az ellenfelünk, hanem a Hercules.. Ennél azért lehetne kicsit komolyabb a szűrő ott.
Lehet úgy vannak vele, hogy ezekre a meccsekre elég ennyi színvonal. Remélhetőleg a keményebb meccseken már a Haraszti-Monoki féle kommentátorok kommentálnak majd.

Real-Sevilla? Hát... nem örülök. Remélem a bajnokságot komolyabban veszik és nem nézik mindenféleképp presztizs meccseknek, mert akkor fogunk szenvedni rendesen. Meg mondjuk az sem néz ki jól, ha igaz, hogy már a 1/4 döntőben össze jöhet a klasszikus. Na de pont a napokban írtam, hogy úgy lenne igazán édes egy esetleges triplázás, ha minden porondon átmennénk rajtuk! :vivo: :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Vissza: