Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
p.csabi1

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. október 27., vasárnap 0:24

Lehet e minőségi szélsővédő nélkül címeket nyerni, vagy klasszikus szélsővédő nélkül felállni. Már rég lehetett volna próbálgatni a fiókcsapatokból bárkit, mert amit Lucas lehoz hátul, az egy serdülő 1es védőnek is gáz lenne.
Nem lehetett próbálni senkit a kicsiktől mert akik lettek volna az egyiknek elszakadt a térde,a másik pedig lesérült mire a nagyok hoz felment volna. :roll:

Ezeket a dolgokat ezért nem kellene elfelejteni.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. október 26., szombat 23:53

Jude is.....50. Percre ugy nez ki az ember, mintha a 120. taposná. Esik kel. Nem jol van hasznalva. Elkészül.
De kb senki nincs ebben a csapatban jol es megfelelő helyen jatszatva hasznalva. Kaotikus az egész.
Militao topicot is lehetne pörgetni, vagy barmelyik hatvedet. Elcsusznak folyamat, osszevissza koborolnak.

Ez a csapat szarul nez ki. A babuk rossz helyen allnak. A puzzle nincs jol osszarakva. Nincsenek pozíciók. Osszefolyik minden. Nem lehet atlatni, hogy mi a játék. Carlo nem balfasz.
Most egy kroos hianya, meg mbappe érkezése az ekkora szar focira nem lehet magyarázat. Az öreg azért nagy nevekkel, egokkal egy csapatba dolgozott mar a milannal, vagy nalunk a bbc idoszakban. Nem tudom mivan. Vagy mi ez. Mintha nem tudna megoldani a matekot es agyal. Ragja a ceruzat, karcolja a pad szelet, de nem jön ki sehogy. Csak a kettes legyen meg valahogy taktika.

Most nem latszik semmilyen munka es elképzelés konkrétan. Ilyen meguszos a játék. Majd lesz valami, valaki megoldja.
Azért nem kell kibaszni rögtön, barmennyire is követeli hehe. Én bizom a digoban. Szerintem bl t nyerünk :mrgreen:
De nagy tetben fogadnek, hogy utolso éve nalunk. Es annak is kell lennie. Nem egy perfect match ez az egész story én úgy látom.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 26., szombat 23:53

Csalóka az eredmény, inkább volt benne egy 5-4 ide vagy oda mint ez a 0-4,.de jellemzően mi szopjuk be az ilyeneket. Xavi mester 0-4-e megalázóbb volt, akkor egész meccsen helyzetünk nem volt, ma csak Mbappé egyedül löhetett volna 4-et. 0-2 után Ancelotti cseréi csak rontottak a helyzeten, sajnos. Durván szétesett a védekezésünk pedig odáig minimális veszélyt jelentettek.

Flick bevállalta, eddig jön neki nagyon, szépen kidolgozta de majd kiismerik, nem fognak mindenkinek 4-et lőni. Persze perpillanat magasan ők az esélyesek a ligára de nem nyerhetünk mi mindig.

Nálunk meg Mbappé reméljük beleszokik a posztjába, mert más helye nem lesz itt. Ma nagyon csúnyán leszerepelt a kapu elött, visszahozhatott volna minket a meccsbe lazán. Kövi meccsen majd belövi. Miatta aggódom a legkevésbé.

Remélem januárban veszünk egy védőt. Laporte, akárki. Forteát meg kipróbáljuk, mert LVt szeretjük de folyamat nyeljük róla a gólokat. Mendy helyett meg jöjjön Fran, mert úgy néz ki nem tudja összerakni magát idén fejben a betonunk. Nem tudom Lunin, Mendy, Militao vagy LV volt nagyobb tragédia a 2.félidőben.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. október 26., szombat 23:48

realmadrid95 írta: Itt nem a csak a mai 0-4 aggaszto, ahol a szinten ezer sebbol verzo Barca alazott meg, hanem az ezt megelozo szenvedesunk a bajnoksagban, blben. En nem vagyok pesszimista, nem vagyok az, aki egybol elkuldene a fel keretet, viszont latni kell a hibainkat.

Carlo nagyszeru edzo, de ugy gondolom, hogy a modern foci elhaladt mellette, rengetegen lemeccseltek iden. Persze vannak hianyzoink, de minden csapat tele van serultekkel, igy ez nem lehet kifogas.
Hihetetlen vilagklasszisaink vannak, ebben a keretben is sokkal tobb lenne. Eeesss ami fajo, hogy vagy 3 eve nem lattam igazan jo focit. Minden tiszteletem az olasze, legnagyobbak egyike, de Xabit szeretnem jovore.
Az ezer sebbol verzo barca rugott iden 11 meccsen 37 golt a bajnoksagban, egy het alatt 13at a sevilla-bayern-Real harmasnak, Flick meg csak 4-5 honapja iranyitja a csapatot es most ternek vissza kezdo/kulcsjatekosaik. Nekunk iden nem volt meg kb jo meccsunk, de elvezheto tuti nem es fenyevekkel jobb a keretunk, szoval en tovabbra is Carlo mihamarabbi tavozasa mellett vagyok.

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. október 26., szombat 23:47

Mielőtt belekezdek: imádok, szeretek mindenkit. A játékosokat, edzőket, vezetőséget, mindenkit. Senkit nem akarok elkergetni, meg leigazolni 10 másik játékost :D

De a mai mellett nem lehet csak úgy elmenni, és a BL címekre mutogatni.

Valaki lentebb ecsetelte, egyszerűen túl sok ilyen pofon volt már az utóbbi 10 évben. Oké, hogy néha kellenek a pofonok, de nem az ilyen jellegűek hazai pályán a legnagyobb riválissal.
Remélem mindenki megkapja a megérdemelt seggberúgást, és krvára odateszik magukat a továbbiakban.

A támadósorra nagyon pipa vagyok. Vini, Mbappé, Bellingham, mindegyiknek meg voltak a lehetőségeik, de nyilván ma nem képesek a legegyszerűbbet sem megoldani. :-@

A védekezés ma is katasztrófa volt. Lewa rúghatott volna négyet is.

Viszont a Barcát is meg kell dicsérni, elég hatékonyan kapcsolták le a legnagyobb fegyvertényünket a folyamatos lesreállításaikkal. De az a szomorú, hogy még így is ott voltak a ziccerek 0-0-nál, de még 0-2-nél is...
Nekik minden klappolt, jobban akarták, nekünk meg semmi sem akart összejönni.

Nem is tudom igazából, hogy mit akartam kihozni a végére, zabos vagyok na :lol:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. október 26., szombat 23:45

Úgy érzem magam, mint akit szájon vertek. Aludjjunk, felejtsük el.

Carloék meg tanuljanak belőle. Ha a bajnokságot nem is sikerül a végén, de BL-t még behúzhatjuk tavasszal. De addig sokat kell dolgozni, így nem fog menni. A potenciál benne van a csapatban.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. október 26., szombat 23:41

Nzedge írta: Egyébként nem használjuk ki a keretnek azt a pici mélységét se ami van. Endrick, Güller pl.. Pedig, ha az új igazolásunkat be lehetne tenni jobbra, és 3 támadós játékra váltani, szerintem sokkal nagyobb lenne a potenciál ebben a csapatban.
ezaz
a Barca kiáll 2-3 szinte noname fiatallal minden meccsen, vezetik a bajnokságot utcahosszal :roll:

itt Güler Endrick eddig perceket kapott, saját nevelésű fiatalok sehol évek óta :roll:

de pl Mendy fix kezdő, bárhogy is játszik :vivo:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 26., szombat 23:39

Itt nem a csak a mai 0-4 aggaszto, ahol a szinten ezer sebbol verzo Barca alazott meg, hanem az ezt megelozo szenvedesunk a bajnoksagban, blben. En nem vagyok pesszimista, nem vagyok az, aki egybol elkuldene a fel keretet, viszont latni kell a hibainkat.

Carlo nagyszeru edzo, de ugy gondolom, hogy a modern foci elhaladt mellette, rengetegen lemeccseltek iden. Persze vannak hianyzoink, de minden csapat tele van serultekkel, igy ez nem lehet kifogas.
Hihetetlen vilagklasszisaink vannak, ebben a keretben is sokkal tobb lenne. Eeesss ami fajo, hogy vagy 3 eve nem lattam igazan jo focit. Minden tiszteletem az olasze, legnagyobbak egyike, de Xabit szeretnem jovore.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2024. október 26., szombat 23:41-kor.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. október 26., szombat 23:36

Nika91127 írta: Higgadt értékelés:
- összhang elöl 0
- lestaktika beszopva
- LV nem JHV
- Mbappé nem 9-es
- Bellingham nem jobbszélső
- Fede ma nem volt a pályán érdemben
- Militao lófasz
- Modric 100 évesen is előbb jön be, mint Arda

Konklúzió:
- védő kell. Középre és szélre. Nacho, haragszom rád.
- a szent teheneket is le kell cserélni. Mert nekik is lehet szar napjuk.
- Arda és Endre többet érdemel. Sokkal. Ott a Casado, meg Cubarsi, Bernal, ilyenek a kezdők, mi meg "felhypeolt" embereknek nem adunk perceket sem?

Végkonklúzió: új orvosi stáb kell, a vezetésemmel és hehe asszisztenciájával.

Jóéjt buzikák!
Kb ugyanez. Gülert nem értem miért nem jatszatja, ahogy azt sem, hogy Endrick csodásan kezdett nálunk, de hetek óta el van meszelve. Valami van a háttérben.
Militao már a serulese előtt gyenge volt, ez egy illúzió. hogy ő a világ egyik legjobb CBje. Valverde ma semmilyen szinten nem tudott hozzatenni.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. október 26., szombat 23:33

Higgadt értékelés:
- összhang elöl 0
- lestaktika beszopva
- LV nem JHV
- Mbappé nem 9-es
- Bellingham nem jobbszélső
- Fede ma nem volt a pályán érdemben
- Militao lófasz
- Modric 100 évesen is előbb jön be, mint Arda

Konklúzió:
- védő kell. Középre és szélre. Nacho, haragszom rád.
- a szent teheneket is le kell cserélni. Mert nekik is lehet szar napjuk.
- Arda és Endre többet érdemel. Sokkal. Ott a Casado, meg Cubarsi, Bernal, ilyenek a kezdők, mi meg "felhypeolt" embereknek nem adunk perceket sem?

Végkonklúzió: új orvosi stáb kell, a vezetésemmel és hehe asszisztenciájával.

Jóéjt buzikák!

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. október 26., szombat 23:33

lestat írta:
Ja multkor meg mi vertuk oket 1-4 re benz mesterharmassal.

Hagyjuk mar ezt.
Miota nem volt jo eredmenyuk ellenunk?

Neha jar nekik is valami foleg ha ilyen fos napot fogunk ki…
Bernabeuban 2009 ota rendszeresen alaznak minket.
Oke a Camp Nouban voltak szep eredmenyeink az elmult 10-12 evben, de megis csak a sajat palyankon, az erodben kene kiemelkedo, kiuteses eredmenyeket hozni.

2009 - 2-6
2010 - 1-3
2014 - 3-4
2015 - 0-4
2017 - 2-3
2017 - 0-3
2019 - 0-3
2022 - 0-4
2024 - 0-4

Ez iszonyat ciki. Hazai palyan ilyen eredmenyeket elerni a legnagyobb rivalis ellen.. legnagyobb gyozelmunk 2008 ota otthon ket db 3-1, 2014ben meg 2022-ben. Tobbi az 2-1, dontetlen vagy iszonyat zakok. Ez egyszeruen kurva gaz, emellett nagyon nehez elmenni, akarmilyenek a csapat eredmenyei kupakat tekintve az elmult 10 evben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2024. október 26., szombat 23:34-kor.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. október 26., szombat 23:25

Kár èrte bassza meg.

De menni kell tovább.

Kis pofon nem árt nèha a srácoknak is hogy tudják merre vannak arccal.
A barca ehes volt a skalpunkra a tavalyi szezon utan.

Hosszu mèg a szezon szoval azt èn mèg nem temetnèm.
De Carlonak meg a vezetosegnek kene egy kis megbeszeles mert ez a hatved sor kifog nyirni minket mas meccseken is.

A csatarok miatt nem aggodom.
Van amikor semmi nem megy be.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. október 26., szombat 23:25

RealMadridFanatic írta: Mar csak ezt nem ertem, hogy 147 remontada es megszamlalhatatlan BL gyozelem es varazslatos pillanat utan mi kellene, hogy ne legyen egy szanalmas, halatlan hely ez a forum. Pedig az atlageletkor sem hiszem, hogy pubertas kornyeken lenne.

Persze a megalkuvast nem turo gyozni akaras teszi ezt a klubot azza, ami, de amilyen megnyilvanulasok, amik itt vannak egy-egy buko utan, az megmosolyogtato. Mindegy, szezon vegen tali.
Ők se élveznék amúgy ha mindig nyernénk. Elmúlt 4 clasico-t nyertük már csak a nagyszámok törvénye alapján is jött volna lassan egy bukó és mindegyik aláírta volna, hogy az most legyen inkább.

Nyilván az eredmény lehetne zavaró ha nem láttunk volna már millió ilyet. A barsza ha nyerésben van ellenünk nem fognak leállni mert nekik ez a fontos ezzel együtt kell élni a fiainknak meg ilyenkor amúgy is kijár a minél nagyobb pofon, hogy kicsit leszálljanak a földre.

Nem volt realitás az a forgatókönyv, hogy szarrányerjük magunkat hozzuk bappét és csont nélkül szarrá nyerjük magunkat egész szezonban augusztustól májusig. Meg is köszönhetjük valahol a fogszabályzós alakulatnak, hogy nem hagyják elkényelmesedni a csapatot.

Sőt egy trófea nélküli szezon is bőven ránk férhet de olyan hosszútávban már nem merek itt gondolkozni mert kiraknak :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. október 26., szombat 23:22

A Verona jobban égett, mint mi, így én már meg is nyugodtam. :D

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 26., szombat 23:20

ziro4vr írta: Itt ma mindenki leszerepelt:

A fórummotor, gg Realista, ne horgásszál annyit, inkább szereld meg basszameg. :lol:

A fórumozók, a kicsi, a nagy, az artúr meg a fórumdoki, a sok szagértő, akik csak embáppézni tudnak.

A világfodball, akik aranylabda szintig emelnek olyanokat mint Vinicius, MBappé meg Bellingham.

A Carlo, akit lemeccselt az osasuna quality Flick csapat.

A vezetőség, akik inkább vettek még 3 díszlámpát a stadionba, mint egy csere jobbhátvédet vagy belső védőt a flegmilitao lyukasvaszkez duó helyett.

És a roncstársadalom, hogy ma Kerlon volt közöttünk a legértelmesebb fórumozó.

Roncstársadalom.

Ez valami szexhirdetes, vagy mi?

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. október 26., szombat 23:16

1. Teljesen természetes, ha egy ilyen égés után hőbörög a fórum. Nincs ezen mit csodálkozni.

2. Militao fegyelmezetlensége nagyon sokba került, mert lehet, hogy ott a 8. lesünk után MBappé felnézett volna, a társak meg végre időben ugratják ki és akkor más a történet.

Lehet MBappéznunk, Militaoznunk, BetonMendyzni..sajnos mind igaz lenne. Viszont alszik mindenki egyet rá és uúgy imádni fogja a csapatot.

De ezazért ma nagyon csúnya volt és elég sok butaság volt. Ez van, hőbörgünk ma, majd megyünk tovább.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. október 26., szombat 23:14

Mar csak ezt nem ertem, hogy 147 remontada es megszamlalhatatlan BL gyozelem es varazslatos pillanat utan mi kellene, hogy ne legyen egy szanalmas, halatlan hely ez a forum. Pedig az atlageletkor sem hiszem, hogy pubertas kornyeken lenne.

Persze a megalkuvast nem turo gyozni akaras teszi ezt a klubot azza, ami, de amilyen megnyilvanulasok, amik itt vannak egy-egy buko utan, az megmosolyogtato. Mindegy, szezon vegen tali.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. október 26., szombat 23:12

BlancoMark írta:
Anthony írta: Tartom, hogy a vezetőség évek óta szar munkát végez, csak sokáig nem látszott mert a stáb és a játékosok kiemelkedően teljesítettek.

Miért nem igazoltak védőt?
Miért nem pótolták Kroost?
Miért nem látták amit a vak is, hogy Vinicius és Mbappe egy poszton szeretnek játszani és kioltják egymást?
Hatalmas nagy plusz1. Ido kerdese volt, hogy mikor szopjuk be ezt a skot igazolaspolitikat.
Mondjuk a barcanal 6 sajatnevelesu jatekos kezdett, az 5. szamu 33 eves khv (Inigo Martinez), meg a 36 eves Lewa es ugy vertek szarra minket. Szoval nem biztos, hogy az igazolaspolitikankat kene most pont emlegetni.

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. október 26., szombat 23:12

SzB írta: És a VB más. Igenis kell farmerligázni. Ha a VB-n tudott focizni, most miért nem? A tavalyi taktikával mindent vittünk. Most csináltunk neki helyet, és felborulni látszik egy csomó minden. Belingham nincs a helyén. Vini nagyon sokszor magára marad. Nem fog tudni minden meccset egyedül megfordítani...
De miben lett akkora valtas azzal,hogy mbappe jott?
Tavaly Rodrygo volt ott,aki nekem kb ugyanolyan stilusu jatekos mint mbappe,ha fent jatszik vini mellett. ( mas,ha jobbszelen kezd)
Nekem pont az tetszik,hogy a lehetosegeknel nem keresik egymast kenyszeresen,hanem elvallaljak 1v1-be,kapura lonek stb.
Balfasz volt ma,nem lotte be a helyzeteit,sot 45percig nyilengyenesen futott a kapu fele,amator,hogy ezt nem tudtak okosabban kihasznalni,hanem az otodik les utan is belefutottak.
Viszont en nem erzem azt,hogy egymast zavarnak. Lathattuk a BVB ellen is,hogy lo harmat vini igyis siman..
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. október 26., szombat 23:11

flori írta: Nyertünk már 0-4 után béellt. :D
*2szer
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: