Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
nzooli93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 11., vasárnap 13:26

2005ben Ramos mennyi volt 19 evesen? 25-30 milla?
Kb ,mint Huijsenert ma a 60. Ezt ne tartsuk mar soknak...

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 11., vasárnap 13:24

Halfkey írta: Persze, ez legyen mind meg, és olcsó is legyen. Reális.
Young meg versatile, ez 50 millióról indul mindenhol :lol: Másik kiszemeltünk Hato, na ő se hiszem, hogy olcsóbb lenne az Ajaxból. Ha fiatal kell nem sok pénzért akkor utánpótlás, ott lesz Joan Martinez, Diego Aguado, mindkettő 17-18 éves, őket kell kipróbálni, vagy tejelni valakiért szépen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 11., vasárnap 13:14

58-60 millió olyanért akit més pl csapatok is vénnek ma már nem sok. Olyan opció nincs aki biztos beválna, bárki lehet bust, alapból nem is értem mit látunk Konateban, nem extra. Hozzuk a spanyolt, + van még 2 igéretes fiatal az utánpótlásban + Asencio, évekre meglehetünk. Nem leszünk kényszerben sem ha Rüdiger térde offos, ha Militaobol nem lesz már focista. Alaba mehet bármikor. 60 milliónkba kerül, hogy a kh poszt évekre meglegyen és soknak érezzük mikor idén az egyik kh-unk sok esetben Tchoua volt...nem értem :D
A vicc hogy az egész védelmet meg kb 70 millióból frissíthetjük, mind a 3 posztot.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. május 11., vasárnap 12:55

Persze, ez legyen mind meg, és olcsó is legyen. Reális.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. május 11., vasárnap 12:42

ELSiete írta: 🚨 CONFIRMED: Real Madrid have now decided to sign a CB this summer. They are looking for a specific profile:

- Young
- Not too expensive
- Versatile
- Can play from day 1

Real Madrid LOVE Dean Huijsen, but they still consider him too expensive.

He has a 58M release clause that can be paid in 3 installments. @JorgeCPicon

🚨 Real Madrid are BIG fans of Ibrahima Konaté, but the most likely way for him to join would be in 2026 as a free agent, NOT this summer. @JorgeCPicon
Szerintem pont a középhátvéd pozíció az, amiért fontos lenne zsebbe nyúlni. Jobbhátvédünk úgy néz ki, hogy lesz ingyen, a balhátvédek pedig nem drágák, legalábbis az elérhető opciók (mondjuk ez baj is, de el kell fogadni, mert nincs más, így próbálkozni kell). Rodrygo/Vini eladásával sok mindent lehetne fedezni és egyben lehet, hogy sok problémánk megszűnne.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 11., vasárnap 12:18

🚨 CONFIRMED: Real Madrid have now decided to sign a CB this summer. They are looking for a specific profile:

- Young
- Not too expensive
- Versatile
- Can play from day 1

Real Madrid LOVE Dean Huijsen, but they still consider him too expensive.

He has a 58M release clause that can be paid in 3 installments. @JorgeCPicon

🚨 Real Madrid are BIG fans of Ibrahima Konaté, but the most likely way for him to join would be in 2026 as a free agent, NOT this summer. @JorgeCPicon
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2025. május 10., szombat 22:00

ELSiete írta:
hehetheoriginal írta: Azert remelem ez a hujszen nem egy lassu balfasz.
Saliba egy atlag szar, tele volt hibaval a beellmeccseken is. Erte nem durrantanek el egy szazast.
En tovabbra is a ket sajat neveles gyereket preferalom.
Rudiger meg fullstabil, abszolut semmi gond vele, ha jo a laba, nem kell elintezni ennyivel.
Néztem Hujisenről videókat, elég nagy állat a gyerek, de nem csak a magassága miatt, hanem hatarozott és mer odalépni, kúszni, mászni a hosszú labaival. Van tempója, de jól is helyezkedik. Nem ilyen Jacobo feeling. Inditasai is vannak, a labdaval nem tűnik ügyetlennek. Nekem - csak így videók alapján - jobb opciónak tűnik, mint anno az a Yoro gyerek.

Itt egy videó róla eye testnek

https://youtu.be/bevqvt7gqvQ?si=PxKf_B7VK9CGa8fR

Háááát....Igazság szerint eddig videót sem láttam a gyerekről, mondom spanyol, fiatal, sokan akarjéj, ide akar jönni, akkor menjünk rá. De finoman szólva sem meggyőző így elsőre. Nem tudtam, hogy ilyen magas, 2 méter körüli focisták valahogy sosem meggyőzőek. Gyorsnak nem nevezném, fejjel nyilván erős, hosszúak a lábai, azzal kompenzál valamit, de nem tűnik túl fordulékonynak. Ettől még lehet jó védő persze, de eyetest alapján nem az, akitől túl sokat várnék. Ha nem teszünk le érte 60 milliót, abszolút megértem a vezetőséget...

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. május 10., szombat 19:56

wZoLee7 írta: Mennyi percet kell szar teljesítménnyel Viniciusnak és MBappenak játszania?
Szinte biztos, hogy lesznek nevek, akik csak kivételes esetekben rakhatóak a padra, és Vinícius, Mbappe köztük lesz. Perez ebből nem nagyon szokott engedni. Jó esetben is csak felemás viszonyt ápol az edzőinkkel, még Zidane-nal is.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 10., szombat 19:35

Van egy Nico Paz + Miguel pakkunk fillérekért, kell mélyíteni a keretet ha mindent is meg akarunk nyerni.

Carlo cserélt csak úgy még ha mindig 3 embert lehetne cserélni.

Ide jönne még egy TAA-Huijsen duó azt a minimum meg van a keretet illetően.
Gonzalo Garcia mehet a padra néha ha kell egy picit erősebb csatár, bár ő se a legmagasabb, de legalább a 16oson belül szokott lenni néha és nem fejel mellé a labdának :lol:

Azt lehet elkezdeni extrázni ha van pénz, pl Frimpongot is nyugodtan elhozhatnánk akár KPra vagy Rodrygo mellé/elé ha tényleg ilyen olcsó.

100 millióból fel lenne húzva teljesen a csapat, azt ha nem elég Miguel+Cama felőlem hozhatunk még egy balhátvédet is.

Sajna középpályást nem tudom kit lehetne, lehet bízni kell a Güler+Paz duóban.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. május 10., szombat 19:24

Én jövőre Ardaval fixen a kezdőbe számolnék KP-n, plussz rutinnal és meccsekkel jó osztogato lehet. Ezért nem is igazolnék oda.
Modric jövőre is itt lesz, nem érzem a távozását. Aztán lehet maradna, de nem hosszabbítanak vele és a hátsóajtón fog távozni mint sokan mások.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 10., szombat 19:00

Yazid írta: Modricot, ceballost alapjatekosnak tervezik az kurva nagy blama lesz :lol: nem csodalom kell neki kozeppalyas.
max 3 kp-s lesz a pályán, a széleken vagy támadó vagy szélső védő lesz. 1 vkp-nk van ez Tchoua, nem fog védőt játszani, stabilan a kp-n lesz szerintem, őt max Cama vagy Fede tudja helyettesíteni. Fede kezdő lesz. 2 poszt kész. Kell az ész és a hírek szerint Arda is fontos szerepet kap, továbbá ott van Jude, és Cebaval sincs gond szerintem. Modric nem hiszem h itt lesz még jövőre. Igazolás nélkül is tele vagyunk, ha meg a labdával akarunk játszani amúgy sem rombolók kellenek. Csak abban az esetben hoznék bárkit a kp-ra ha Modricon kívül onnan valaki távozik, vagy Jude kerül feljebb.

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 10., szombat 18:58

wZoLee7 írta:
ELSiete írta:
JUST IN: Xabi Alonso asked Real Madrid to sign Martin Zubimendi, but the club told him they're NOT planning to sign a 6 this summer.

They told the manager that they appreciate his insight, but the final decision on signings are made by the club, not him.

He respected their decision. @relevo
Ez önmagában nekem baromira nem tetszik. Annak örülök hogy Zubimendit így megússzuk, de ha az új edző tudja mit akar játszatni és ehhez kér játékost, akkor a klub hogy bírálja ezt felül?
Nyilván az igaz, hogy tele vagyunk a kp-n és valszeg Xabinak ezért sem lesz ezzel végül gondja, a kérdés az, hogy mit fog még a klub jobban tudni? Ki kezdjen? Mennyi percet kell szar teljesítménnyel Viniciusnak és MBappenak játszania? A vezetőségünknek is ideje lenne kicsit felébredni, mert kb. még mindig a stadion project (bukása) utáni pofonokból próbálnak észhez térni.
Igazad van, az edzőnek kellene dönteni, bár szó se róla, szerintem ez a Zubimendi ritka semmilyen spanyol játékos, amikor év közben cikkeztek róla, megneztem pár Sociedad meccset, hát ritka semmilyen az emberünk. Számomra az a fura, hogy Xabi őt akarja.

Amúgy lesz kps érkező, a vezetőség elvileg dolgozik rajta... Szerintem amúgy igazak lehetnek a hírek, hogy 1 ember középre, 1 ember LBbe, és a kpre fog érkezni + ugye Trent. A megállapodás valami ilyesmi lehetett és nem feltétlenül Zubimendi.

Real Madrid are looking for a very specific profile in midfield.

A dynamic, creative player, that can play out the back but also between the lines.

They want a "Modric replacement"

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. május 10., szombat 18:53

Modricot, ceballost alapjatekosnak tervezik az kurva nagy blama lesz :lol: nem csodalom kell neki kozeppalyas.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 10., szombat 18:50

ELSiete írta:
JUST IN: Xabi Alonso asked Real Madrid to sign Martin Zubimendi, but the club told him they're NOT planning to sign a 6 this summer.

They told the manager that they appreciate his insight, but the final decision on signings are made by the club, not him.

Ez önmagában nekem baromira nem tetszik. Annak örülök hogy Zubimendit így megússzuk, de ha az új edző tudja mit akar játszatni és ehhez kér játékost, akkor a klub hogy bírálja ezt felül?
Nyilván az igaz, hogy tele vagyunk a kp-n és valszeg Xabinak ezért sem lesz ezzel végül gondja, a kérdés az, hogy mit fog még a klub jobban tudni? Ki kezdjen? Mennyi percet kell szar teljesítménnyel Viniciusnak és MBappenak játszania? A vezetőségünknek is ideje lenne kicsit felébredni, mert kb. még mindig a stadion project (bukása) utáni pofonokból próbálnak észhez térni.

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 10., szombat 18:41

hehetheoriginal írta: Azert remelem ez a hujszen nem egy lassu balfasz.
Saliba egy atlag szar, tele volt hibaval a beellmeccseken is. Erte nem durrantanek el egy szazast.
Rudiger meg fullstabil, abszolut semmi gond vele, ha jo a laba, nem kell elintezni ennyivel.
Néztem Hujisenről videókat, elég nagy állat a gyerek, de nem csak a magassága miatt, hanem hatarozott és mer odalépni, kúszni, mászni a hosszú labaival. Van tempója, de jól is helyezkedik. Nem ilyen Jacobo feeling. Inditasai is vannak, a labdaval nem tűnik ügyetlennek. Nekem - csak így videók alapján - jobb opciónak tűnik, mint anno az a Yoro gyerek.

Itt egy videó róla eye testnek

https://youtu.be/bevqvt7gqvQ?si=PxKf_B7VK9CGa8fR

Saliba szerintem is túlsztarolt a PL miatt, én már az EBn figyeltem őt teljes fókuszban és nem értettem a hypeot körülötte, a PL és a BL meccseken sem tűnik a legstabilabbnak, viszont ingyen érdekes lehet, lévén hogy nem sok opció van a piacon. De mindez csak akkor ha Asencio meg a Ramos klón nem válik be. Az esély mindenki előtt ott lesz, Salibat szerintem max ingyen akarják elhozni, 2027 meg még messze van.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 10., szombat 18:40

hehetheoriginal írta: En tovabbra is a ket sajat neveles gyereket preferalom.
mostanában egész jó meglátásaid vannak :agree: :mrgreen:

nézzük meg Joan mit tud, mielőtt többet igazolnánk…
mondjuk Salibát ingyen hoznánk 2027 nyarán, addig sok minden történhet…

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. május 10., szombat 18:38

hehetheoriginal írta:
tubatibi írta: Szóval Zubimendi kiesett, Wirtz úgy néz ki Bayern.
Nem nagyon lesz idén sem az, amit az edző akar.
Hat ha ezen a ket jatekoson múlt minden, akkor zarjuk is be a boltot :lol:
Kroos pótlásán sok múlik. Még ha nem is Zubimendi az optimális erre, de legalább vannak hírek arról, hogy jó helyen kapirgálunk. Nem csak középhátvédek és szélsőhátvédek kellenek. Ceba mellé, Modric helyett kell egy ember, akinek van esze, szeme és tud szervezni. Egy igazi mélységi irányító.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 10., szombat 18:33

Azert remelem ez a hujszen nem egy lassu balfasz.
thereisonly1ronaldo

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 10., szombat 18:29

CONFIRMED: Real Madrid are pursuing William Saliba.

They really want him. @David_Ornstein 🇫🇷

Gondolom ő lehet majd a cél, hogy Rüdigert váltsa, akiben még 1-2 év lehet.

CONFIRMED: Real Madrid are now PUSHING for Dean Huijsen.

New talks scheduled next week with his entourage.

The player's priority is to join Real Madrid, despite big interest from Liverpool and Chelsea. @edu17burgos

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 10., szombat 15:08

Leaving as free agents has become a common thing' ?

🗣️ Arne Slot: This always happens with a certain club, we don't see it so much with any other clubs.

2009: Madrid ruined football with its astronomical prices

2025: Madrid ruined football and took players for free.

:lol: :lol:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Vissza: