Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
Berti

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. október 21., csütörtök 14:50

Realista24 írta:
poronty írta: Én speciel nem tudok dönteni, szóval kiegyeznék azzal, ha idén se osztanának díjat és le is zárnák az aranylabda korszakot. Már jó ideje érdektelen ez a díj, a szavazás is bohóckodás.
Ha Lewa vagy Karim kapja, akkor nem bohóckodás lenne, de még valamilyen szinten Jorginho is érhető lenne...jobban, mint Messi. Nála még ziro is jobban megérdemelné.
Én Jorginhotól másznél falra. Messze nem legfelső polcos játékos ne kapjon már aranylabdát. Megkapta multkor azt a biszembaszom díjat, az elég.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: poronty » 2021. október 21., csütörtök 14:49

Nekem az a bajom, hogy mind a négy egyén mellett és ellen is szólnak komoly érvek és nincs szabályozva, hogy mi az, aminek döntenie kéne. Hiába egyéni díj, a csapatszinten nyert trófea mindig kiemelkedően fontos volt (kivéve, ha Messi miatt változtattak ezen), akkor egyértelműen Jorginho-nak kéne kapnia. Na, de nála Kanté sokkal fontosabb volt a Chelsea BL menetelésében (meg szerintem Mount is jobban ment), ráadásul, ha kiveszed Jorginhot a Chesleaből az alapjátékuk megmarad a szervezett védekezéssel, tehát Ő egyénileg nincs olyan hatással mondjuk a Chelsea sikereire és játékára, mint a másik 3. Ezt valszeg megkapná Lewa is, hogy nélküle is bajnok, meg kupagyőztes lenne a Bayern, meg a bundás amúgy se ér sokaknál sokat, mert egy csapatos bajnokság. Akkor most Messi meg Benzema maradt, mert ők voltak abszolút nélkülözhetetlenek a csapataiknak? De Benzema meg egy nívótlan Nemzetek Ligáját nyer csak, amit, ha holnap megszűntetnének senkit nem érdekel. És, akkor ott van Messi, akinek innen senki nem adná, pedig csak megnyerte a Copát, MVP lett (jogosan), lett spanyol kupagyőztes, spanyol gólkirály, de közbe meg a 16 között kihullott a BL-ből, ott rendre tizikből lőtte a góljait, a bajokságban alig lett meg a 3. hely, a PSG-be idén semmit nem csinált még.

Én nekem ezért nem lenne bajom azzal, ha bármelyik kapná, de, ha nagyon választanom kéne, akkor Jorginho-nak adnám, mert a legtöbb évben egy BL+Eb kombó nyerő lenne, és, ami a dolga mélységi irányítóként, azt tényleg nagyon jól csinálja. Vagy ugye Lewa, mert a hazain mindent megnyert, gólkirály, Gerd Müller rekordját is kicsinálta, idén is folytatja a gólfosást, EB-re is kivitte a lengyeleket, lőtt is 3 meccsen, 3 gólt, ráadásul a BL-ből úgy estek ki, hogy ő sérült volt, amúgy szerintem tovább mentek volna. És igen az, hogy tavaly elvették alapból nem kéne, hogy számítson, de, amikor ennyire nincs egyértelmű esélyes, nem bánnám, ha akár ez lenne mellette a döntő tényező.

De mondom megint, Én lezárnám ezt az aranylabdázást egy életre.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 21., csütörtök 14:25

poronty írta: Én speciel nem tudok dönteni, szóval kiegyeznék azzal, ha idén se osztanának díjat és le is zárnák az aranylabda korszakot. Már jó ideje érdektelen ez a díj, a szavazás is bohóckodás.
Ha Lewa vagy Karim kapja, akkor nem bohóckodás lenne, de még valamilyen szinten Jorginho is érhető lenne...jobban, mint Messi. Nála még ziro is jobban megérdemelné.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2021. október 21., csütörtök 14:01

Én speciel nem tudok dönteni, szóval kiegyeznék azzal, ha idén se osztanának díjat és le is zárnák az aranylabda korszakot. Már jó ideje érdektelen ez a díj, a szavazás is bohóckodás.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 21., csütörtök 13:48

hehetheoriginal írta: ha levandovszki kapna, akkor inkabb senki sen kapjon :mrgreen: :vivo:
Te még az ideit is R9nek adnád.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 21., csütörtök 13:41

Karim Benzema didn't train today due to the blow in his ankle but the situation is not worrying.

No worries....jah :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 21., csütörtök 13:28

ha levandovszki kapna, akkor inkabb senki sen kapjon :mrgreen: :vivo:
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 21., csütörtök 13:21

Nyilván, az lenne a legjobb. A jelenlegi helyzetnél viszont majdnem bármi :D

Szerk: ahogy őket ismerem adnak kettőt, mindkettőt Messinek :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 21., csütörtök 13:19

Halfkey írta: Több értelme lenne akár hivatalosan is kijelenteni hogy akkor ez egy 20/21 aranylaszti mint hogy kihagynak egy évet.
Bytheway, legjobb ötlet, adjanak kettőt. Lewa megkapja a tavalyit, Karim az ideit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 21., csütörtök 13:17

Több értelme lenne akár hivatalosan is kijelenteni hogy akkor ez egy 20/21 aranylaszti mint hogy kihagynak egy évet.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. október 21., csütörtök 13:16

Szerintem így, hogy senki sem emelkedik ki különösebben, és azért ő is bőven jó számokat hoz továbbra is, abszolút védhető érv. Szerintem ha címeket nem nézünk, tényleg csak formát, meg hogy egyénileg ki mennyit adott a csapatának, akkor Lewa Karim Salah 3-as kéne, hogy legyen.

Szerintem amúgy meg lesz a top3 Benznek, annak meg már örülnék.
Aztán jövőre meg Vini carryvel jöhet az aranylabda is. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 21., csütörtök 13:14

___Samy___ írta:
Realista24 írta: A "kapja idén Lewa, mert tavaly nem kapta meg" érv a legviccesebb, mind közül.

Karimnak már a TOP3 is elismerés szerintem, a TOP2 megérdemelt, a győztest majd meglátjuk.
Adom. Ugyanaz, mint a "Modric ne kapjon Aranylabdat, mert Iniesta sem kapott" erv volt anno.
Az is nagy volt :lol:

Lewa meg fossa a gólokat, kapott is Aranycipot.
Ha kiveszed a BMbol, nem lesznek sokkal rosszabbak.
Ha kiveszed Karimot, game over.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. október 21., csütörtök 12:45

Realista24 írta: A "kapja idén Lewa, mert tavaly nem kapta meg" érv a legviccesebb, mind közül.

Karimnak már a TOP3 is elismerés szerintem, a TOP2 megérdemelt, a győztest majd meglátjuk.
Adom. Ugyanaz, mint a "Modric ne kapjon Aranylabdat, mert Iniesta sem kapott" erv volt anno.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. október 21., csütörtök 12:18

Pedig ez benne van és valahol van is értelme, mivel tavaly jogosan megérdemelte és azóta is fossa a gólokat.

Ha Lewa kapja nem háborodok fel, ha Messi akkor igen.
Lewa esetén pedig ha Benzi hozza magát még egy évig akkor hasonló eset lépne fel és ő akkor KAKapná :D

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. október 21., csütörtök 11:49

Sorrentino írta: Mivel Lewa és Benz között nem tudnak majd dönteni, ezért odaadják Messinek... :lol:
Hónapok óta mondom, hogy tükörsima Messi, ne is idegeskedjetek rajta :kalapos:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. október 21., csütörtök 11:36

Mivel Lewa és Benz között nem tudnak majd dönteni, ezért odaadják Messinek... :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 21., csütörtök 10:36

A "kapja idén Lewa, mert tavaly nem kapta meg" érv a legviccesebb, mind közül.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. október 21., csütörtök 10:15

Szerintem végül Lewandovski kapja.
Nem is baj.
Benzema fusson így tovább az egész szezonben mint most, húzzunk be legalább 1 valamire való címet, aztán jövőre kapja ő.
Ennek jobban örülnék, mert az azt jelenti,.hogy nyert a csapat valamit. :D

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2021. október 21., csütörtök 10:09

dzsi91 írta: Egy trófeát azért bekellett volna húzzon klub szinten, akkor biztos lennék ,hogy megkapja.
Akkor biztos lehetsz benne, hogy megkapja. :lol: :mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. október 21., csütörtök 9:59

___Samy___ írta: Nyilvan egy Real Madrid jatekosnak konnyebb Aranylabdat nyerni, mint egy Atletico jatekosnak, ezt nem vitatom.

Viszont a Real Madrid mindig is azok koze a klubok koze tartozik a kozvelemeny szemszogebol nezve, akik a csunyak, a rosszak. Akiknek a jatekosai adot csalnak, zsarolnak, akinek az elnoke felboritja a piacot, elcsaljak Zidane-al a BL gyozelmeket, akinek olyan jatekosai vannak vagy voltak, mint CR meg Ramos, egy zsarnok meg egy alpari alfahim, de Modric megitelese is megvaltozott az Aranylabdajat kovetoen, nem pozitiv iranyban.

Mivel iden nincs egyertelmu eselyese a bogyonak, ezert ez a megiteles is sokat nyomhat a latba. Ezert nem fogja Benzema kapni.
Viszont cserébe francia, a france footballnál meg szerintem már kivannak éhezve egy francia aranylabdásra.

Én bízok benne,hogy megkapja.Lewndowski mem idén futott nagyot, messi copája meg nem mérhető még a nemzetek ligájához sem. Egy trófeát azért bekellett volna húzzon klub szinten, akkor biztos lennék ,hogy megkapja.

Amúgy ubdorító,hogy Céronaldo mióta innen lelépett felsem merül mint esélyes messi meg folyamat ott van pedig a portugál ugyanúgy hozza a számokat trófeákat gólokat rekordokat mint itt csak gyengébb csapatok vannak korülötte ami ugye messinek mindig egy érv volt a barszánál vagy argentínoknál,bogy milyen “””szar””” csapatokban teljesít…

Amúgy meg kak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: