HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2024. március 25., hétfő 12:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 24., vasárnap 14:56
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2024. március 24., vasárnap 12:33
És ha nem rakják ki az indexet, akkor megy a 20 másodpercwZoLee7 írta:Melle meg felkene feste a szaggatott vonalat is hogy tudd ha indexelknek mogotted veletlenuk se allj be eleGalacticos írta: Alapbol vert helyzetben vagy a nyithato szar miatt, mostmar a kigyorsitasra se koncentralhatsz nehogy megzavard a mogotted levot.
Konnyebb lenne egy olyan szabaly hogy ha egy masodpercen belulre ernek mogotted akkor huzodj le es add at a poziciod, nehogy veletlen megzavard a mogotted gyorsabban jovot elozes elott.![]()
Alonso meg a regi motorosok egyike akik tenyleg harcoltak. Par napja lattam egy videot ahogy Schumi vedekezett en mar nem is tudom ki ellen, ha azt valaki most csinalja egy kor alatt 5 buntetest kap, ott meg isten volt.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. március 24., vasárnap 12:19
Melle meg felkene feste a szaggatott vonalat is hogy tudd ha indexelknek mogotted veletlenuk se allj be eleGalacticos írta: Alapbol vert helyzetben vagy a nyithato szar miatt, mostmar a kigyorsitasra se koncentralhatsz nehogy megzavard a mogotted levot.
Konnyebb lenne egy olyan szabaly hogy ha egy masodpercen belulre ernek mogotted akkor huzodj le es add at a poziciod, nehogy veletlen megzavard a mogotted gyorsabban jovot elozes elott.![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. március 24., vasárnap 11:36
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2024. március 24., vasárnap 11:34
Én amúgy nem láttam olyan szándékos belassulást. Azért nem tűnt olyannak, mint mikor mondjuk valaki beleemel padlógáznál az egyenesben, vagy az uccsó pillanatban vált irányt.Casillas fan írta:Áthajtásos büntetésnek írták, csak mivel futam után kapta, így az idejéhez írták hozzá. Kb annyit vesz el egy áthajtás ezen a pályán.alexoxladjackoxi írta: Alonso 20 másodpercet kapott. Erősnek érzem, hogy finoman fogalmazzak.
HozzászólásSzerző: Casillas fan » 2024. március 24., vasárnap 11:32
Áthajtásos büntetésnek írták, csak mivel futam után kapta, így az idejéhez írták hozzá. Kb annyit vesz el egy áthajtás ezen a pályán.alexoxladjackoxi írta: Alonso 20 másodpercet kapott. Erősnek érzem, hogy finoman fogalmazzak.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2024. március 24., vasárnap 11:29
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. március 24., vasárnap 11:02
Ezzel most egyet értek, ez a gyengébb pilóták kifogása. Érdekes módon pl. egy Buttont ez nem érdekelt, amikor átült a Mclarenbe, ahol Hamiltonra építettek már 3 éve, simán hozta a szintet, valamelyik szezonban le is győzte. Vagy Rosberg aki el is happolt egy címet az akkor már többszörös világbajnoktól, de előtte is stabilan hozta, amit egy második számúnak kell.Remy írta:Jajj, hagyjuk már ezt a faszságot könyörgöm. Ezek elit pilóták, attól, hogy az egyik pilótára jobban koncentrál a csapat, még a legjobb autót nem úgy kéne vezetnie a csapattársának, mintha 2-3-4. erő lennének.rikko írta:
Mivel a hollandra van szabva az autó stílusa, formája, minden egyes millimétere... Nincs még egy ilyen istálló...
Bottast köpködtem az utolsó mercis időszakában, mert okádék volt, amit csinált egy olyan szintű csapatban, de amit Perez csinál tavaly óta, az még lehet azon is túltesz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 24., vasárnap 10:27
Jajj, hagyjuk már ezt a faszságot könyörgöm. Ezek elit pilóták, attól, hogy az egyik pilótára jobban koncentrál a csapat, még a legjobb autót nem úgy kéne vezetnie a csapattársának, mintha 2-3-4. erő lennének.rikko írta:Mivel a hollandra van szabva az autó stílusa, formája, minden egyes millimétere... Nincs még egy ilyen istálló...Remy írta: Azért az tényleg durva, hogy Max nélkül ez az RB közel sem úgy néz ki, mint vele.
Leclerc tempója is Sainzzal szemben eléggé kiábrándító.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2024. március 24., vasárnap 9:22
Sainz-Alonso a Red Bullban.wZoLee7 írta: A kerdes az, hogy ki vallalja be Sainzot? A merci Russelt tolja majd, bar en Russelben nem latom a vb kategoriat szoval oda jo lenne, ha Russel nem problemazna amit szerintem nem lehetne elkerulni. Ketlem hogy Verstappen lelepne a mercihez, ha megis akkor a RB helyeben vinnem is a spanyolt plusz egy nagyon fiatal versenyzot melle es kesz is. Perezt felejtsuk el vegre, ezek azok a futamok amiket nyernie kellene, ehhez kepest sehol nincs.
Ha most valaki ranezne a pontokra azt hinne ez egy szoros ev
A haas meg szep csendben azert csipegeti fel a leeso pontokat
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. március 24., vasárnap 9:21
Mivel a hollandra van szabva az autó stílusa, formája, minden egyes millimétere... Nincs még egy ilyen istálló...Remy írta: Azért az tényleg durva, hogy Max nélkül ez az RB közel sem úgy néz ki, mint vele.
Leclerc tempója is Sainzzal szemben eléggé kiábrándító.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. március 24., vasárnap 9:12
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2024. március 24., vasárnap 9:03
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. március 24., vasárnap 8:20
Emberileg nem volt szep huzas, de az osszes lepattanora ra kell menniuk es sargenttel gyakorlatilag eselytelen a pontszerzes.Santi írta: hátrébb pedig a Williams... Kiestek hárman a top10-ből és így se szereztek pontot, hiába vették el Logantől az autót, megérdemelték egy ilyen húzás után.
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. március 24., vasárnap 7:13
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 24., vasárnap 5:58
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. március 24., vasárnap 5:33
Részemről teljesen jó Igazából így, h Hamilton kiesett már kb mindenkinek tudnék örülni.Remy írta:Donát írta:
Idén még nem is volt vasárnapi.![]()
![]()
![]()
Jelenleg ugyanaz a dögunalmas végkifejlet van, mint az elmúlt 20 futamon. Vagy Sainz vagy Verstappen győzelem.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 24., vasárnap 5:24
Donát írta:Idén még nem is volt vasárnapi.Remy írta: Pedig már úgy megszoktam a vasárnapi holland himnuszt...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. március 24., vasárnap 5:19
Idén még nem is volt vasárnapi.Remy írta: Pedig már úgy megszoktam a vasárnapi holland himnuszt...![]()
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem