Tim Borowski is visszatért a Werderbe anno, bár ott már nem sok babér termett neki.
Végezetül pedig Podolski, akinek a Kölnbe való visszatérése sikerült jól annak idején. Remélem ennyi példa elég.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 1., csütörtök 13:31
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 1., csütörtök 13:21
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 1., csütörtök 13:18
Most fejből nem sokat tudok, kettő jut most így eszembe, Iago Aspas meg Jesús Navas. Celtából elment a Poolba, nem sok babért termett neki, és vissza is ment, azóta is "szárnyal". Navas meg a City-s kitérő után stabil ember volt a Sevillában évekig.zsuninnyo írta: Mikor? Ez most nem kotekedos kerdes, de en nem emlekszek olyanra, hogy ez mukodott volna.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. szeptember 1., csütörtök 13:14
Mikor? Ez most nem kotekedos kerdes, de en nem emlekszek olyanra, hogy ez mukodott volna.Sierra írta:Én is így gondolom, nála nem működne. Általánosságban írtam, hogy azért volt erre példa a történelemben.babaking írta: De szerintem nem egy ilyen kalibernél. Ö itt alfahím volt, most meg be kellene állnia a sorba. szerintem az Egoja ezt nem engedné.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 1., csütörtök 12:02
Én is így gondolom, nála nem működne. Általánosságban írtam, hogy azért volt erre példa a történelemben.babaking írta: De szerintem nem egy ilyen kalibernél. Ö itt alfahím volt, most meg be kellene állnia a sorba. szerintem az Egoja ezt nem engedné.
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. szeptember 1., csütörtök 11:48
De szerintem nem egy ilyen kalibernél. Ö itt alfahím volt, most meg be kellene állnia a sorba. szerintem az Egoja ezt nem engedné.Sierra írta:Pedig futballtörténelemben is volt nem egy-két példa, hogy valaki egy kis kitérő után visszatért sikerei állomáshelyére, és működött a dolog.zsuninnyo írta: En meg sosem lattam ra peldat, hogy egy ilyen barmikor / barhol mukodott volna.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 1., csütörtök 11:37
Pedig futballtörténelemben is volt nem egy-két példa, hogy valaki egy kis kitérő után visszatért sikerei állomáshelyére, és működött a dolog.zsuninnyo írta: En meg sosem lattam ra peldat, hogy egy ilyen barmikor / barhol mukodott volna.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. szeptember 1., csütörtök 11:29
HozzászólásSzerző: ronaldo99 » 2022. szeptember 1., csütörtök 11:00
Őket egy az egyben nem is lehet. És Kroost is ide venném.ANDS írta:Tipikus vesztes- vesztes szituáció, amiben mindkét fél rosszul járt.ronaldo99 írta:
És milyen jól is tette... Egyértelműen Perezt igazolja az idő.
Csak a Real, mint klub most éppen felfelé tart, kifelé jön a gödörből, 4 szezon után. A cr7- re épített támadójátékot sikerült átalakítani, és most, amikor nem rá épül, nem logikus, hogy kikukázzák 4 év munkáját. Ha a jövő csapatát kell felépíteni, akkor fiatal játékosra van szükség, ahogy a kp- n is frissítettek.
Cr7, Modric, Kroos, Casemiro, Ramos, Varane, Marcelo - nagyjából őket kell pótolni.
Casemiro talán pipa, Ramos- Varane talán szintén.
Cr7, Modric, Marcelo utódját én még nem látom.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. szeptember 1., csütörtök 10:29
Nem tudom neked megmondani, hogy miért, nem ülök a vezetőségben. Vagy anyagi oka van (stadion?), vagy szakmai, vagy egyéb. De ezzel most nem vagy beljebb. Nekem ezt sugallják az események, de az is lehet. hogy tévedek.Professore írta:"ezt bevallaltuk" de miért? Milyen kényszerítő körülmény van/volt hogy ez volt a legjobb döntés. Nettó baromság már elnézést. Tegnap láttam egy kimutatást hogy 2020-tol eladás/vétel téren 160m pluszban vagyunk, európában csak a Lille van előttünk, felszabadult egy rakás fizú de támadót azt nem hozunk hanem "bevállaljuk". Akkor mikor simán kellene hozni a bajnokságot minimum mert a Barca meg romokban stb. De nem mi orosz rullettezünk Benzemaval. Ott tartunk hogy a RM támadó reszlege 2 (írd és mond) komoly játékosból áll... És ezzel kurva messze vagyunk a legnagyobb riválasainkhoz képest.Donát írta:
Ha Vini vagy Benz kidől hosszabb időre, akkor nem lesz miről beszélni, ezt bevállaltuk. Amúgy meg Rodrygo biztos nem bánja a sok lehetőséget, legalább az is kiderül, hol mire lehet számítani tőle. Idén kell neki a szintlépés. Amúgy meg Messi, és CR is csapágyasra volt hajtva éveken át, és elég jól megúszták a sérüléseket. Eddig Benzema is így van ezzel. Idén már marad Démoklész kardja, reméljük a legjobbakat!
Miért könyörgöm? Jövőre majd jobb lesz a piaci helyzet? Akkor majd nem fog a PSG, PL klubbok licitálni (ja és a Barca) Nkukura meg Belinghamre? Dehogynem...
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. szeptember 1., csütörtök 10:28
A pénzt inkább félretettük jövőre, amikor pár célpont elérhető lesz (Bellingham, Nkunku, James), illetve beledobjuk a stadion elszálló költségeibe. Plusz bízunk Rodrygóban, hogy szintet ugrik. Szerintem ezek a magyarázatok. Valóban kissé érthetetlen, hogy nem hoztunk senkit a Mbappé bukó után, de biztos megvan az oka.Professore írta:"ezt bevallaltuk" de miért? Milyen kényszerítő körülmény van/volt hogy ez volt a legjobb döntés. Nettó baromság már elnézést. Tegnap láttam egy kimutatást hogy 2020-tol eladás/vétel téren 160m pluszban vagyunk, európában csak a Lille van előttünk, felszabadult egy rakás fizú de támadót azt nem hozunk hanem "bevállaljuk". Akkor mikor simán kellene hozni a bajnokságot minimum mert a Barca meg romokban stb. De nem mi orosz rullettezünk Benzemaval. Ott tartunk hogy a RM támadó reszlege 2 (írd és mond) komoly játékosból áll... És ezzel kurva messze vagyunk a legnagyobb riválasainkhoz képest.Donát írta:
Ha Vini vagy Benz kidől hosszabb időre, akkor nem lesz miről beszélni, ezt bevállaltuk. Amúgy meg Rodrygo biztos nem bánja a sok lehetőséget, legalább az is kiderül, hol mire lehet számítani tőle. Idén kell neki a szintlépés. Amúgy meg Messi, és CR is csapágyasra volt hajtva éveken át, és elég jól megúszták a sérüléseket. Eddig Benzema is így van ezzel. Idén már marad Démoklész kardja, reméljük a legjobbakat!
Miért könyörgöm? Jövőre majd jobb lesz a piaci helyzet? Akkor majd nem fog a PSG, PL klubbok licitálni (ja és a Barca) Nkukura meg Belinghamre? Dehogynem...
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. szeptember 1., csütörtök 10:24
"ezt bevallaltuk" de miért? Milyen kényszerítő körülmény van/volt hogy ez volt a legjobb döntés. Nettó baromság már elnézést. Tegnap láttam egy kimutatást hogy 2020-tol eladás/vétel téren 160m pluszban vagyunk, európában csak a Lille van előttünk, felszabadult egy rakás fizú de támadót azt nem hozunk hanem "bevállaljuk". Akkor mikor simán kellene hozni a bajnokságot minimum mert a Barca meg romokban stb. De nem mi orosz rullettezünk Benzemaval. Ott tartunk hogy a RM támadó reszlege 2 (írd és mond) komoly játékosból áll... És ezzel kurva messze vagyunk a legnagyobb riválasainkhoz képest.Donát írta:Ha Vini vagy Benz kidől hosszabb időre, akkor nem lesz miről beszélni, ezt bevállaltuk. Amúgy meg Rodrygo biztos nem bánja a sok lehetőséget, legalább az is kiderül, hol mire lehet számítani tőle. Idén kell neki a szintlépés. Amúgy meg Messi, és CR is csapágyasra volt hajtva éveken át, és elég jól megúszták a sérüléseket. Eddig Benzema is így van ezzel. Idén már marad Démoklész kardja, reméljük a legjobbakat!pheco írta: Értem, hogy nagyon jól tud beszállni csereként. De ő váltja az egyébként vészmegoldás Valverdét a jobboson, illetve Vinit is a baloson, ahol a legjobb teljesítményt nyújtja. És akkor még csatárként is berakjuk néha, hátha. Nem túl biztató előjelek. Főleg, ha Vini és/vagy Benz kidől hosszabb időre.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. szeptember 1., csütörtök 10:06
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. szeptember 1., csütörtök 8:31
Ha Vini vagy Benz kidől hosszabb időre, akkor nem lesz miről beszélni, ezt bevállaltuk. Amúgy meg Rodrygo biztos nem bánja a sok lehetőséget, legalább az is kiderül, hol mire lehet számítani tőle. Idén kell neki a szintlépés. Amúgy meg Messi, és CR is csapágyasra volt hajtva éveken át, és elég jól megúszták a sérüléseket. Eddig Benzema is így van ezzel. Idén már marad Démoklész kardja, reméljük a legjobbakat!pheco írta:Értem, hogy nagyon jól tud beszállni csereként. De ő váltja az egyébként vészmegoldás Valverdét a jobboson, illetve Vinit is a baloson, ahol a legjobb teljesítményt nyújtja. És akkor még csatárként is berakjuk néha, hátha. Nem túl biztató előjelek. Főleg, ha Vini és/vagy Benz kidől hosszabb időre.Donát írta:
Rodrygo.
HozzászólásSzerző: pheco » 2022. szeptember 1., csütörtök 8:23
Értem, hogy nagyon jól tud beszállni csereként. De ő váltja az egyébként vészmegoldás Valverdét a jobboson, illetve Vinit is a baloson, ahol a legjobb teljesítményt nyújtja. És akkor még csatárként is berakjuk néha, hátha. Nem túl biztató előjelek. Főleg, ha Vini és/vagy Benz kidől hosszabb időre.Donát írta:Rodrygo.gutihaz14 írta: de hat nem potoljuk sehogy sem benzemat fiatalallal se oreggel sehogy. nincs tehermentesitve az emberunk. hany evig huzunk lapot a 19re?
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. szeptember 1., csütörtök 7:57
jaja, expertemhehetheoriginal írta:Donát írta:
Rodrygo.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. szeptember 1., csütörtök 7:53
Donát írta:Rodrygo.gutihaz14 írta: de hat nem potoljuk sehogy sem benzemat fiatalallal se oreggel sehogy. nincs tehermentesitve az emberunk. hany evig huzunk lapot a 19re?
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. szeptember 1., csütörtök 7:46
Rodrygo.gutihaz14 írta: de hat nem potoljuk sehogy sem benzemat fiatalallal se oreggel sehogy. nincs tehermentesitve az emberunk. hany evig huzunk lapot a 19re?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. szeptember 1., csütörtök 6:47
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. augusztus 31., szerda 22:52
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem