Támadót nem igazolnék, max. Joseluhoz hasonlót kölcsönbe, ha lesz a piacon.Nika91127 írta:Csatárnak passz. Ötletem sincs.
A jelenlegi támadóinkat nézném meg előbb egy jobb középpályával, főleg más felfogással, rendszerben.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 7., hétfő 15:49
Támadót nem igazolnék, max. Joseluhoz hasonlót kölcsönbe, ha lesz a piacon.Nika91127 írta:Csatárnak passz. Ötletem sincs.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. április 7., hétfő 15:45
Trent ingyen.RaúlCF írta: Ha már úgyis közeledünk az év végéhez és mindenki elküldene mindenkit is akkor játszunk el egy kicsit a gondolattal. Realisztikusan ki kit igazolna/küldene el a nyáron.
Keretek: Carlo megy és Xabi jön, jön Trent, Alaba 1 éve van az leketyeg Militao sérült és ilyen sérültet sosem dob ki a klub, elkölthető összeg 150 millió. Mindegy kit és mennyiért adsz el mert ezek a pénzek úgyis részletekben kerülnek kifizetésre ilyenekbe most nem kell belefolyni tehát nem kell Vini 800 milliós eladásával trükközni a plafon 150 erősen indokolt esetben 200-ig elcsúszhat a dolog ennél többet nem hiszem, hogy kitennénk egy nyáron.
Értelmes válaszokat várnék nem a szokásos beböfögéseket, hogy kell egy csatár nem az én dolgom majd keressék meg. Ki hogyan frissítené a keretet?
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 7., hétfő 15:36
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 7., hétfő 15:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 7., hétfő 13:18
+ Ödegaard golt szerez 5,25ert.Nika91127 írta:Én egy ezrest, hogy LV-ről kapunk egy gagyi gólt.whitemadrid írta: Ha már Carloball és LV kezdő lesz.
Tuti telepakolnam a Kp.t hogy ne tudjon futni az Arsenal.
Bappe rohanhat lesz területe.
--------kapus--------
Lv-Rudi-Ase-Fran
Valv-Modric-Brahi-Belli-Cama
-------Bappe-------
Ki mit rakna fel hopnapra ?
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. április 7., hétfő 13:17
Én egy ezrest, hogy LV-ről kapunk egy gagyi gólt.whitemadrid írta: Ha már Carloball és LV kezdő lesz.
Tuti telepakolnam a Kp.t hogy ne tudjon futni az Arsenal.
Bappe rohanhat lesz területe.
--------kapus--------
Lv-Rudi-Ase-Fran
Valv-Modric-Brahi-Belli-Cama
-------Bappe-------
Ki mit rakna fel hopnapra ?
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2025. április 7., hétfő 12:56
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. április 7., hétfő 1:09
Igazad van: régen Vazquez is berúgta a tiziket, meg neked is voltak jó gondolataid.hehetheoriginal írta: Bekaphatjatok ti mind az összes faszomat, tudjátok ti mennyit változtam az évek alatt?![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. április 6., vasárnap 21:19
Változik a világ, régen még kefirbe injektált spermában utazó barcások voltak a fórumon, ma meg már shuttert is befogadtuk.hehetheoriginal írta: Bekaphatjatok ti mind az összes faszomat, tudjátok ti mennyit változtam az évek alatt?![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 6., vasárnap 20:30
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. április 6., vasárnap 20:19
Ancelotti=Te, Lucas=Hehe?Realista24 írta:Nem véletlen szimpatizálok CarlovalHalfkey írta:
Az meg a te vétked![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 6., vasárnap 20:13
Nem véletlen szimpatizálok CarlovalHalfkey írta:Az meg a te vétkedRealista24 írta:
Hehe is mindig megkapja itt az esélyt, pedig nem változik.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 6., vasárnap 19:57
Hát inkább beteszem jobbra LV helyett, mint padraG. V.tinho írta:Asencio borzasztó hiba lenne és tévedés jobbra. A gondolat is.ferni írta: De ott van Asencio is jobbra, hát szintekkel jobb mint LV oda.
Helyette padoztatja.![]()
Inkább Alabát nézem középen, de még Vallejót is, mint LVt a szélén
Sőt mikor Mendy ép volt, inkább őt rakom KHba, mint LVt jobbra, nincs magyarázat LV kezdetésére, egész évben, nulla.
Hát tegnap is olyan 3szor elmentek mögé a meccs legelején és minden egyes meccsen ez van ha felrakják.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. április 6., vasárnap 19:52
Az meg a te vétkedRealista24 írta:Hehe is mindig megkapja itt az esélyt, pedig nem változik.BLevi96 írta:
Így van. Egy egész szezont elpazarolt Lucasra, ahelyett hogy keresett volna valakit a fiatalok között aki alkalmas.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2025. április 6., vasárnap 19:38
Asencio borzasztó hiba lenne és tévedés jobbra. A gondolat is.ferni írta: De ott van Asencio is jobbra, hát szintekkel jobb mint LV oda.
Helyette padoztatja.![]()
Inkább Alabát nézem középen, de még Vallejót is, mint LVt a szélén
Sőt mikor Mendy ép volt, inkább őt rakom KHba, mint LVt jobbra, nincs magyarázat LV kezdetésére, egész évben, nulla.
Hát tegnap is olyan 3szor elmentek mögé a meccs legelején és minden egyes meccsen ez van ha felrakják.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. április 6., vasárnap 18:23
Én nem vitatom az edző felelősségét, és kritizálom is emiatt. Mindenkit aki Lucas játszatasában benne van.cart írta: Alapból érthetetlen miért nem hoztak valakit legalább kölcsönben télen miután Carvajal egész szezonra kidőlt. Úgy látszik Madridban megfelel LV első számú játékosnak a posztra.
Ezt arra mondom, hogy ha annyi 3 évig a lehetőséged egy jhv posztra (cserének, majd most kezdőnek), hogy vagy választod Lucast vagy ott egy castillás, akkor ne várjunk el évente 1-2-3-4 kupát. Mert sztem Lucas szar jhv-be, a castillások meg kevesek top szintre. Lehet hogy Lucasnál van jobb, de nem ez a szint, hanem Carvajal, ha top klubokkal akarunk versenyezni. Nem lesz mindenki Asencio akiket felhozunk, még egy Nico Paznak is kell a kölcsön tapasztalat, Carvajalnak is kellett anno. Ezt lehet szeretne vagy nem, de nem Ancelotti találta ez ki, az egész klub erről szól mióta az eszemet tudom. Xabi sem fog ilyen helyzetbe Castillásokat bedobni, ha Lucasnak szerződés van adva, és a hierarchiában tapasztalatánál fogva ott áll ahol. El kell köszönni tőle és problem solved.Miért demagóg használni az utánpótlást az idei helyzetünkben?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 6., vasárnap 17:28
Hehe is mindig megkapja itt az esélyt, pedig nem változik.BLevi96 írta:Így van. Egy egész szezont elpazarolt Lucasra, ahelyett hogy keresett volna valakit a fiatalok között aki alkalmas.Dupla D írta: Ancelotti vétke nem az, hogy LV-t játszatja folyamatosan, hanem hogy nem próbál alternatívákat. Utánpótlásból próbálgasson.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. április 6., vasárnap 16:38
Így van. Egy egész szezont elpazarolt Lucasra, ahelyett hogy keresett volna valakit a fiatalok között aki alkalmas.Dupla D írta: Ancelotti vétke nem az, hogy LV-t játszatja folyamatosan, hanem hogy nem próbál alternatívákat. Utánpótlásból próbálgasson.
HozzászólásSzerző: cart » 2025. április 6., vasárnap 16:33
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 6., vasárnap 16:06
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem