Raúlito írta:
Olvasva a fórumot, mindig úgy érzem, hogy az ókori görög filozófia egyik híres alaptétele (“kétszer nem lehet ugyanabba a folyóba lépni”) a több, focin kívüli okokból (is) neurotikus és frusztrált magyar madridista közösség kapcsán hibás és valami nem változik…
Én hagytam el emiatt madridista fórumot 2019-ben, mert CR távozása és a Benzema-utálat miatt nem lehetett érdemi vitákat folytatni és permanens jelenséggé vált a klubvezetés és a csapat eltúlzott kritikája.
Minden szezonban legalább egyszer-kétszer belefut csúnyán a csapat a késbe (tavaly pl. az Atletico-n nem találtuk a fogást a bajnokságban és a kupában), mindig vannak botlások kiscsapatok ellen és tudjátok jól, hogy Carlo sem fog változni, ahogy a klub anyagi forrásai sem olyan kimeríthetetlenek, mint az arab tőkére támaszkodó City-PSG duó esetében (vagyis a hiányposztokat sem olyan könnyű befoltozni…)
Aztán persze tavasszal mindig Pérez, Ancelotti és a játékosok az istenek és mindenki bízott és tudta előre…
Egy szó mint száz: Calma, calma… Októberben nem osztanak teófeákat; a sérültek szépen lassan visszatérnek, Carlo a legalkalmasabb arra hogy kidolgozza a megfelelő taktikát és megtalálja a szerepeket; Mbappé be fog épülni a csapat “szövetébe” és nyerhetünk trófeát tavasszal
Teljesen természetes, ha valaki a tegnapi után csalódott, és frusztrált. Szerintem legtöbben nem a szezont temetjük, hanem a tegnapi meccset gyászoljuk, és azon van is mit.
Hosszútávú ez a játék, években mérve remek keretünk van, de még, ha hónapokban gondolkodunk, akkor sincs semmi gond. Meló van vele, de szerencsére van alapanyagunk, amivel ezt el tudjuk végezni. Viszont élhetünk meg negatív élményeket csak egy meccsre is. Én például még vagyok győződve, hogy BL-t meg tudjuk/fogjuk nyerni, mégis borzasztóan érzem magam a tegnapi után, és nem maradtam 100%-ban higgadt.
Szerintem kifejezetten jó, hogy ezt valahol kiadhatom, levezethetem, kifejezhetem frusztrációm, csalódottságom. Ma még szar, de már sokkal letisztultabb, holnap még tovább ülepszik. Aztán a kövi meccsre a legnagyobb szurkolással ülök le újra. Néhány győzelem után meg teljesen elfogadom. Az élet meg megy tovább.
De ma hadd legyek még szomorú, és csalódott. Nem jelenti, hogy nem szeretem ugyanúgy ezt a csapatot.