Minden, ami válogatott
Re: Minden, ami válogatott
óriási óvoda. és a szökkenések meg 30 mp-ig tartó tizilövés az meg továbbra is mehet...
még minidg fejben dől el nagyrészt mert mindenki képes eltalálni egy ekkora kaput 11-ről de az más kérdés hogy fejben van-e olyan higgadt hogy biztos lövő legyen, kapusok meg erre játszanak. mondjuk a háló meg a kapufa érintése nem tudom mitől olyan óriási bűn de komolytalan az egész így hogy a tizilövők meg továbbra is szökkenhetnek meg megtorpanhatnak...
még minidg fejben dől el nagyrészt mert mindenki képes eltalálni egy ekkora kaput 11-ről de az más kérdés hogy fejben van-e olyan higgadt hogy biztos lövő legyen, kapusok meg erre játszanak. mondjuk a háló meg a kapufa érintése nem tudom mitől olyan óriási bűn de komolytalan az egész így hogy a tizilövők meg továbbra is szökkenhetnek meg megtorpanhatnak...
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az argentin parasztja elerte, hogy par szabalyt megvaltoztassanak. Mondjuk en azt is beleirtam volna, hogyha kapsz egy dijat, azt ne dugd meg a palya kozepen.
From the 1st of July, goalkeepers will no longer be allowed to taunt penalty takers in anyway leading up to the kick.
Some of these things are: They cannot touch goalposts and nets, delay the execution of penalty, unfairly distract the taker, demonstrate behaviours that fail to show respect.
Goalkeepers must now keep their distance in penalty shootouts and in regular games too, with no taunting allowed, it takes a huge pressure factor out of the equation for takers.
From the 1st of July, goalkeepers will no longer be allowed to taunt penalty takers in anyway leading up to the kick.
Some of these things are: They cannot touch goalposts and nets, delay the execution of penalty, unfairly distract the taker, demonstrate behaviours that fail to show respect.
Goalkeepers must now keep their distance in penalty shootouts and in regular games too, with no taunting allowed, it takes a huge pressure factor out of the equation for takers.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
én sem láttam végig de így vanPad'em írta: Nem láttam de beszámolók alapján Nacho és Ceballos is fasza volt. Nacho szokásos beton, minden párharcát nyerte 98%-os passzpontossággal. Ceballos sablon Gavi helyett beállva 35 perc alatt legtöbb sikeres csel és legtöbb veszélyes szitu kialakítása, tőle is kb a szokásos. Carvajalról nincs infóm![]()
szerintem vitán felül Nacho a legjobb spanyol középhátvéd most
Ceba is hozta az itteni játékát
Cavajal közepes volt
Joselu meg 2 gól pár perc alatt...
csak elfért volna nálunk cserecsatárnak
- Pad'em
Nem láttam de beszámolók alapján Nacho és Ceballos is fasza volt. Nacho szokásos beton, minden párharcát nyerte 98%-os passzpontossággal. Ceballos sablon Gavi helyett beállva 35 perc alatt legtöbb sikeres csel és legtöbb veszélyes szitu kialakítása, tőle is kb a szokásos. Carvajalról nincs infóm
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
besteve7
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Ne haragudj de abszolút nem értem az értelmét az ilyen összefoglalóknak, igy hogy nem láttad, csak leirtad a tényeket amiket egy eredmények.com, semmi hozzádott értékkel.lordgabi írta:Carvajal is kezdő volt, végigjátszotta, nem néztem a meccset, de akkor milyen lehet a többi jobbhátvéd?Jim írta: kezdő Nacho a spanyoloknál![]()
nem teljesen vak az új edző![]()
![]()
Csereként Ceballos is beszállt, 35 percet játszott.
Joselu is debütált. 81. percben állt be, 84. és 85. percben is gólt lőtt. Hihetetlen fazon. 2 nap múlva lesz 33 éves.![]()
3-0-ra verték a norvégokat, Haaland nem játszott, lágyéksérüles miatt, többi meccsen sem lesz.
Vki esetleg látta meccset és le tudja írni, h jatszottak a Realosok?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Carvajal is kezdő volt, végigjátszotta, nem néztem a meccset, de akkor milyen lehet a többi jobbhátvéd?Jim írta: kezdő Nacho a spanyoloknál![]()
nem teljesen vak az új edző![]()
Csereként Ceballos is beszállt, 35 percet játszott.
Joselu is debütált. 81. percben állt be, 84. és 85. percben is gólt lőtt. Hihetetlen fazon. 2 nap múlva lesz 33 éves.
3-0-ra verték a norvégokat, Haaland nem játszott, lágyéksérüles miatt, többi meccsen sem lesz.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
5szor jobb jatekos volt Gonzalodzsi91 írta:Néger Higuainmadrid4life írta: Romelu mester hintett egy hármast, még ilyen petyhüdt gárdával is a háta mögött, nagyon remélem, hogy nyáron rámozdulunk, ránk férne tilitoli John Deere helyett egy vérbeli, gólorientált csatár![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
kezdő Nacho a spanyoloknál
nem teljesen vak az új edző
nem teljesen vak az új edző
Hirtelen elképzeltem, ahogy LV Lükekura ívelget a meccs utolsó 80 percében, brrrr.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Néger Higuainmadrid4life írta: Romelu mester hintett egy hármast, még ilyen petyhüdt gárdával is a háta mögött, nagyon remélem, hogy nyáron rámozdulunk, ránk férne tilitoli John Deere helyett egy vérbeli, gólorientált csatár![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Gúnyolódhadtok a fándájkot de akkor is az évtized csapatába választották
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nemet u21 :
alidou, atabolu, bisseck, ngakam, leweling, matriciani, malone, ansgar, huseinbasic...
valaki fordult egyet a sirjaban.
alidou, atabolu, bisseck, ngakam, leweling, matriciani, malone, ansgar, huseinbasic...
valaki fordult egyet a sirjaban.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Még mindig cselzűz a Virgin, egyiket se úgy kaptákhehetheoriginal írta: En ezt nem ertem, vilag legjobb középső vedoje hogy kaphat 3 golt egy felido alatt?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
En ezt nem ertem, vilag legjobb középső vedoje hogy kaphat 3 golt egy felido alatt?
thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Komolyabb meccsre számítottam a FRA-NED kapcsán, de ez valami elképesztő. Qman nagyon rossz, úgy játszanak a hollandok, mint a valencia anno.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- dzsi91
Braziloktól is loptak párat vagy honnan ennyi trófea?
- Pad'em
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- 'shutterisland
szerintem ha o is meg a topcsapatok is igy latnak, akkor biztosan ott lenne meg az europai csucsfociban.
szaudiakhoz mehetett volna jovore is vagy azutan is levezetni, de valamiert megis ugy alakult, hogy legalabb egy eve nem volt meghatarozo meccse topszinten + a vb is eleg gyatrara sikeredett.
aztan mielott valaki megforditja, messirol is hasonlo a velemenyem, szerintem o is megfeleloen forgatva tudna mar csak igazan pluszt adni egy topcsapatnak, a goljai-golpasszai-cselei ellenere fix alapemberkent nincsen mar igazan balanszban a merleg.
szaudiakhoz mehetett volna jovore is vagy azutan is levezetni, de valamiert megis ugy alakult, hogy legalabb egy eve nem volt meghatarozo meccse topszinten + a vb is eleg gyatrara sikeredett.
aztan mielott valaki megforditja, messirol is hasonlo a velemenyem, szerintem o is megfeleloen forgatva tudna mar csak igazan pluszt adni egy topcsapatnak, a goljai-golpasszai-cselei ellenere fix alapemberkent nincsen mar igazan balanszban a merleg.
- dzsi91
Mondjuk egy psg/bayernben szerintem vígan el lenne gólkirályként.
- 'shutterisland
azert a szaudi liga meg a liechtenstein elleni meccsbol kiindulni felrevezeto lehet.Sokkal komolyabb szintre képes még, pláne a klubfutballban, kb 4-5 csapat van ahol nem lenne fix kezdő
21 osze es 22 tavasza kozotti idoszaka patent volt de azota nem volt topszinten igazan jo meccse, meg ha ez nem is kizarolag az o hibajablol alakult igy.
azota eltelt mar egy ev, fiatalabb nem lett, igy en a felso polcos csapatokban elsoszamu tamadonak (ahogy irtad fix kezdonek) nehezen kepzelnem el.
viszont azzal, hogy meg azert van benne egy komolyabb szint, azzal mindenkepp egyetertek, es rotacios emberkent barhol a topklubok kozul is hozna a szamait, legyen az nalatok, munchenben, cityben, napolyban, akarhol.
csak megfeleloen kell hasznalni.