uhelfelelyteni

mégiscsak mennyei.Amúgy Pápa-MTK meccsen voltam ezért nem láttam a mi nyöszörgésünk
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. október 20., vasárnap 0:18
uhelfelelyteni
mégiscsak mennyei.Amúgy Pápa-MTK meccsen voltam ezért nem láttam a mi nyöszörgésünk
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 20., vasárnap 0:07
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 20., vasárnap 0:01
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 19., szombat 23:58
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. október 19., szombat 23:54
KöszönömÜgyi vagy!
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 19., szombat 23:40
HozzászólásSzerző: Press » 2013. október 19., szombat 23:38
volt egy ilyen érzésem...Csabi írta:tudomásom szerint ameddig nem játszották le mindkét meccset, addig a gólkülönbséget nézik.Viszont ezt már most is nézik vagy csak ha lejátszották mind a két mérkőzést a szezonban?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. október 19., szombat 23:22
tudomásom szerint ameddig nem játszották le mindkét meccset, addig a gólkülönbséget nézik.Viszont ezt már most is nézik vagy csak ha lejátszották mind a két mérkőzést a szezonban?
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 19., szombat 23:20
Ügyi vagypetiamadridista írta:Ezt írtam a mi meccsünk után.ma este a mindkét ellőttünk álló nagyon meg fog szenvedni.
És most a Barca x után vezet az Espanyol az Atletico ellen.![]()
Szenvedni már ők is szenvednek, szóval a tippem bejött.
HozzászólásSzerző: Press » 2013. október 19., szombat 23:19
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 19., szombat 23:18
szoros meccset várok, piros is becsúszhat, nagy feszültség lesz. nyugodtabb lennék egy bejáratott vadlóval, mert így sok fog múlni dm-en, akit aztán hogy jól húznak-e fel meccs előtt az mindig kérdésR.M.C.F írta: sokat esett,és legalább annyit kelt fel is. A legtöbb rájátszás volt. Ma nálunk Dm volt neymaros.....alig ért hozzá a manus,ár ha hozzáért,és már állt is bele a gyöpbe mint egy gerely.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. október 19., szombat 23:17
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 19., szombat 23:14
Igen, direkt biggyesztettem oda a magyar meccs margójáraToti írta:reméljük knézy nem olvassa a forumot, mert agyfaszt fog kapni egy ilyen mondattól.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. október 19., szombat 23:11
Ezt írtam a mi meccsünk után.ma este a mindkét ellőttünk álló nagyon meg fog szenvedni.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. október 19., szombat 23:11
reméljük knézy nem olvassa a forumot, mert agyfaszt fog kapni egy ilyen mondattól.mert a labda még mindig gömbölyű...
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 19., szombat 23:10
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 19., szombat 23:06
ziro4vr írta:a meccs felét a földön fogja tölteni, ebben biztos vagyok...nem tudom eddig mennyit esett, de a klasszikuson sokat fogGT37 írta: Neymartól sokat várok majd amúgy, szvsz Carvajalnak vagy Arbeloának meggyűlik majd vele a baja.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 19., szombat 22:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 19., szombat 22:44
a meccs felét a földön fogja tölteni, ebben biztos vagyok...nem tudom eddig mennyit esett, de a klasszikuson sokat fogGT37 írta: Neymartól sokat várok majd amúgy, szvsz Carvajalnak vagy Arbeloának meggyűlik majd vele a baja.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. október 19., szombat 22:43
Az biztos, hogy utóbbi időben már nem kellett félni a Barca meccsektől, még a tartalékcsapattal is lezúztuk őket.R.M.C.F írta:Más lesz carloval mint joséval....ha még josé lenne,és nem lett volna az ikeres balhé....egy picit sem verne a veriték. Na de most,megint nekiláttunk felépiteni egy csapatot,egy ujat....az meg idő....hónapok,fél év....
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem